POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: Drago
29 Wrzesieñ 10, 17:17
PokeSerwis.pl zamkniêty
Autor Wiadomo¶æ
XaroX 
Bug Catcher
Rebecca Black LAW JU

Do³±czy³: 03 Lis 2008
Sk±d: WHEEKEND
Kontakt:
Wys³any: 9 Pa¼dziernik 10, 22:32   

srasrasracji a nie reaktywacji. te¿ mogê zrobiæ forum, które bêdzie co chwilê upada³o i stawa³o na nogi. z tego, co PokeMan zd±¿y³ o sobie nawychwalaæ od kiedy go pozna³em wychodzi na to, ¿e Polska PokeScena to dla niego za ma³o, za¶ on sam jest bogiem webmasteringu i zarz±dzania. nie jest dla mnie ¿adnym t³umaczeniem to, ¿e 'ju¿ swoje zrobi³' bo gówno to kogo obchodzi, liczy siê chwila aktualna, a nie ci±gniêcie czego¶, co tak naprawdê dawno siê ju¿ skoñczy³o.

Sygnatura użytkownika

Opticum 
Gapa, gubi PokeBalle
Herr Schopenhauer

Do³±czy³: 31 Pa¼ 2010
Sk±d: Szczecin
Wys³any: 13 Listopad 10, 21:34   

Cytat:
PokeMan, je¶li jeste¶ taki sympatyczny i jedynie skrywasz swoje mo¿liwo¶ci, to popu¶æ wodze fantazji i stwórz jak±¶ ¶wietn± stronê. Mo¿e wtedy Twoja kariera przechwa³ek i, jak to uj±³e¶, "dokazywañ", nie bêdzie siê ograniczaæ do zera.
srasrasracji a nie reaktywacji. te¿ mogê zrobiæ forum, które bêdzie co chwilê upada³o i stawa³o na nogi. z tego, co PokeMan zd±¿y³ o sobie nawychwalaæ od kiedy go pozna³em wychodzi na to, ¿e Polska PokeScena to dla niego za ma³o, za¶ on sam jest bogiem webmasteringu i zarz±dzania. nie jest dla mnie ¿adnym t³umaczeniem to, ¿e 'ju¿ swoje zrobi³' bo gówno to kogo obchodzi, liczy siê chwila aktualna, a nie ci±gniêcie czego¶, co tak naprawdê dawno siê ju¿ skoñczy³o.

Dobra, twoje posty, drogi XaroXie... da³y mi du¿o do my¶lenia.

Przede wszystkim, jestem na Polskiej PokeScenie z 3 lata, mo¿e ciut wiêcej, czy te¿ mniej. Spotyka³em siê z ró¿nymi lud¼mi. Kulturalnymi, tolerancyjnymi. Chamskimi, lekkomy¶lnymi.
Ale, do cholery, czego¶ takiego to nie widzia³em!
Patrzy³em chocia¿by na Revivalu na PokeMana, jakiego¶ zwyk³ego userka, z góry, traktowa³em go niezbyt powa¿nie, ale my¶la³em, ¿e skoro jest taki ekstra, to mo¿e i jest. Niech bêdzie, PPS potrzebuje takich osób. [...]
Pó¼niej, spotka³em siê z nim po d³u¿szym czasie na Pokemon Valhalla Forum. I gdy pozna³em go bli¿ej, zrozumia³em, ¿e to kpiny ; nadêty cz³owiek wmawia innym, ¿e jest taki pseudo-fajny. Nie. Nie jest.
Cytujê, z jego sygnatury : "[...] trójca : Daru, AtoMan, PokeMan[...]"... rêce siê ³ami± przy takich ludziach. Czegokolwiek móg³bym ¿yczyæ PokeScenie, nie takich osób. Zarozumialców. Nie wiem, co on zrobi³ dobrego dla PPSu. By³ snobem? Jest nadal, whatever. I widzê, ¿e jest traktowany z góry. Teraz nie tylko przeze mnie, ale i przez innych. Za swoj± niedba³o¶æ i brak tolerancji.
PokeManie, je¶li jeste¶ taki ekstremalnie fajny, poka¿ nam to. Widocznie marnujesz siê tutaj. My¶lisz, ¿e od k³amstw i zarozumialstwa ludzie kogo¶ szanuj± i lubi±? [...] NIE.
Przyjmij krytyk... OJÆ! Zapomnia³em, ¿e na tym forum nie jestem modem tudzie¿ innym szpanerem. Dawaj warna, ¶mia³o, jak chcesz - poszarzejesz siê bardziej. Nie widzê co prawda powodu do dawania ostrze¿eñ, ale ka¿dy ma swój wyobra¿ony, kreatywny powód...
A co do w±tku "on zrobi³ to to i tamto", jak to kolega wy¿ej ³adnie wyt³umaczy³ - chwila aktualna wygrywa. Jakby takie zasady panowa³y wci±¿, to mój brat by³by mistrzem, bo mi da³ tyle rzeczy a ja mu niezbyt du¿o...

Sygnatura użytkownika

De 
Gapa, gubi PokeBalle

Do³±czy³: 10 Pa¼ 2009
Kontakt:
Wys³any: 18 Listopad 10, 20:26   

Ej teraz czaje w koncu! Sensem istnienia PokeMana jest byc slawnym i sie lansic! Bo wczesniej naprawde myslalem, ze moze on chce cos fajnego zrobic, a tu prosze jaka niespodzienka!:D

Dobry wiem ze nabicie, dajcie warna. Albo zreszta, nie nie dawajcie, ja jestem fajniejszy i nie moge dostac warna bo to uwlacza mojej godnosci xDDD.

ArceusLegenda
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 20 Lis 2010
  Wys³any: 20 Listopad 10, 09:45   Re: PokeSerwis.pl zamkniêty

Je¿eli pozwolisz JA zajmê siê Poke Serwisem. Ze mn± PokeSerwis.pl od¿yje na nowo

Cytat:

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 20 Listopad 10, 10:31   

CHYBA CIÊ CO¦...

PS zamkniêty na dobre! umiesz czytaæ?

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

Bary 
Pewnie nie zna PokeMana
: O

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Elbl±g
Wys³any: 21 Listopad 10, 19:14   

Cytat:
Ilo¶æ usuniêtych nieczytanych postów: 13624

£o³, dawno mnie tu nie by³o. : d Raik, mog³e¶ sobie darowaæ te 93. :(
PokeMan, jeszcze nie masz dosyæ s³uchania obelg na temat swojej pseudozajebisto¶ci? :/

ArceusLegenda
Pewnie nie zna PokeMana

Wys³any: 25 Listopad 10, 13:51   

No i mnie to nie obchodzi. Niektórzy chc± ¿eby pokeserwis znowu wróci³ na Polsk± Pokescenê :omg:

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Do³±czy³: 22 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 25 Listopad 10, 14:14   

Ty, panie Legenda. My¶lisz, ¿e Raik bêdzie taki g³upi, by oddaæ swoje dzie³o kilku lat pracy komu¶ zupe³nie obcemu? Komu¶, kto nawet nie umie napisaæ PokeSerwis z du¿ej litery?

ArceusLegenda
Pewnie nie zna PokeMana

Wys³any: 25 Listopad 10, 14:31   

Wiesz co poxer co do PokeSerwisu to niedopatrzenie a poza tym NIE OBCHODZI mnie twoje zdanie o tym.To decyzja Raika :omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :pepe2:

Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 25 Listopad 10, 15:17   

ArceusLegenda napisa³/a:
Wiesz co poxer co do PokeSerwisu to niedopatrzenie a poza tym NIE OBCHODZI mnie twoje zdanie o tym.To decyzja Raika

Je¶li nie obchodzi ciê zdanie poxera, to tak¿e nie obchodzi ciê zdanie Raika.
Poxer tak na serio powiedzia³ to co Raik powiedzia³ wcze¶niej. Mój drogi panie.

Pomijaj±c to ,,PokeSerwis z du¿ej litery''.

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych