Oto i nowa ods³ona znanego Wam ju¿ z wcze¶niejszych miesiêcy konkursu graficznego - POKEARTu! Jak co ka¿d± edycjê obowi±zuj± pewne zasady, które postaram siê u¶ci¶liæ w tym temacie, jak i zachêciæ do udzia³u w tym przedsiêwziêciu. Prezentuj± siê one nastêpuj±co:
1. Prace wysy³amy w formie prywatnej wiadomo¶ci do osoby prowadz±cej, czyli MNIE. Nieakceptowane jest postowanie prac w tym temacie.
2. Surowo zabronione jest pokazywanie swojej pracy, jak i zachêcanie do g³osowania na ni±, ze wzglêdu na mo¿liwo¶æ otrzymania g³osu 'po znajomo¶ci'. Nie tolerujemy tego typu zagrywek i u¿ytkownik, który dopu¶ci siê tego procederu zostaje zdyskwalifikowany z danej edycji konkursu!
3. Prace posiadaj±ce PODPIS lub inny znak ¶wiadcz±cy o stworzeniu jej przez danego u¿ytkownika, NIE WEZM¡ UDZIA£U W G£OSOWANIU.
4. Tematyka prac ograniczona jest do Anime/Mangi/Gier/Czegokolwiek zwi±zanego z POKEMON. Inne prace nie wezm± udzia³u w g³osowaniu.
5. Ostateczny termin oddania prac do oceny to KONIEC PA¬DZIERNIKA, a wiêc 30 X 2010, 1 listopada za¶ nast±pi rozpoczêcie g³osowania.
6. Ewentualne wycofanie lub zmiana pracy na inn± jest mo¿liwe TYLKO JEDNOKROTNIE, aby tego dokonaæ napisz do mnie wiadomo¶æ z opisem sytuacji, rozpatrzê Twój wniosek.
7. U¿ytkownik ma prawo do wys³ania po JEDNEJ pracy na JEDN¡ kategoriê. Oznacza to, ¿e mo¿e wys³aæ jedn± pracê rêczn± i jedn± pracê stworzon± komputerowo.
Oto mo¿liwe do wybrania kategorie:
1. Grafika rêczna. S± to rysunki, obrazy, fan arty wykonane OD ZERA, bez u¿ycia tzw. renderów b±d¼ stocków. Wykonane na kartce lub w programie graficznym przy u¿yciu jedynie MYSZKI lub TABLETU.
2. Grafika komputerowa. Jest to ka¿dego rodzaju sygnatura, avatar, userbar lub fanbar wykonany z pomoc± programu graficznego na komputerze.
Rozmiary dozwolone w kategorii pierwszej s± nieograniczone. W przypadku prac komputerowych rozmiary to nastêpuj±co: sygnatura MAX 400x300, avatar MAX 200x200, userbar MAX 350x19, fanbar MAX 100x80
Nagrod± za wygran± w konkursie jest trwaj±cy 1 MIESI¡C okres, w którym u¿ytkownik zostaje obdarowany przynale¿no¶ci± do rangi WYRÓ¯NIENI, a wiêc kolorem fioletowym oraz odpowiednim presti¿em.
Gor±co zachêcam do rywalizacji i ¿yczê wszystkim powodzenia!
Z przykro¶ci± stwierdzam, ¿e otrzyma³em za ma³o prac aby jakiekolwiek g³osowanie siê rozpoczê³o. Jestem zawiedziony postaw± u¿ytkowników wobec wydarzenia, gdzie sprawiam sobie trud organizacji przedsiêwziêcia i spotykam siê ze zignorowaniem mojego wysi³ku.
Konkurs PokeART, edycja jesienna 2010 uwa¿am za nierozstrzygniêty. Ponadto, w formie kary, nie spodziewam siê organizacji kolejnej edycji w tym roku.
Ehem.. przepraszam ¿e od¶wie¿am, ale...
Lubiê konkursy, mogê wzi±æ udzial i chêtnie spróbowaæ, proszê wznów konkurs Mialem kiedy¶ prace robione komputerowo ale mi siê chyba pokasowaly ;/
No ale nic, mo¿e uda mi siê namalowaæ jeszcze raz .
W ka¿dym b±d¼ raziê, proszê, wznów konkurs.
wyniki ju¿ by³y og³aszane, i przestañ siê bawiæ w archeologa : O
@ down:
1.racja.
2.zwracam honor
3.nie zmienia faktu ¿e zabawa w archeologa jest zdeczkê denna
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 13 Lipiec 11, 10:52, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
wyniki ju¿ by³y og³aszane, i przestañ siê bawiæ w archeologa : O
Polecam dok³adniej przeczytaæ post Napisa³, ¿e prosi o wznowienie konkursu, bo o ile dobrze pamiêtam, organizator obrazi³ siê na resztê ¶wiata i o¶wiadczy³, ¿e wiêcej nie bêdzie... Chyba.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
DominLOL a Ty przestañ siê czepiaæ bo ci±glê Ciê widzê w ka¿dym temacie i po ka¿dym je¼dzisz.
Nie, nie bawie siê w archeologa, autor sam napisal iz konkurs siê nie odbyl wiêc jak mogl podaæ wyniki? Jestem bardzo zainteresowany udzialem w konkursie, a skoro mamy lato 2011 to mo¿ecie zrobiæ nowy a ten temat skasowaæ bo po co ma tu byæ?
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.