Z racji, ¿e w ogóle nie idzie mi porz±dkowanie tematów z dawnego centrum pomocy, a ponadto nie mogê liczyæ na pomoc Indian og³aszam nabór na moderatora/moderatorów dzia³u Gry. Zostanie wybrana jedna lub dwie osoby, w zale¿no¶ci od tego co zaprezentujecie w podaniach. Wszystkie podania umieszczacie w tym temacie; musicie w nich zawrzeæ odpowiedzi na nastêpuj±ce pytania:
Kod:
1. Dlaczego Ty?
2. Ile czasu mo¿esz po¶wiêciæ dziennie/tygodniowo pracy na rzecz forum?
3. Czy posiadasz jakie¶ do¶wiadczenie w pracy moderatorskiej, je¶li tak to jakie?
Termin sk³adania podañ up³ywa dnia 12 listopada roku pañskiego 2010.
1. Hmmm.... Z racji, mo¿e ¿e mam wyje**** (za przeproszeniem) na to kto co o mnie s±dzi i gdy stawiam warny mam w ty³ku, czy kto¶ siê obrazi czy nie. Jestem surowy, aczkolwiek gardzê g³upot±, a w zamian za g³upotê stawiam warny ( oko za oko, z±b za z±b - [ warn za g³upotê ] - tak jakby moje motto).
2.Mogê po¶wiêciæ du¿o czasu - 2-3h dziennie, ew. czasem nie mam czasu (czyt. wyj±tki).Kiedy mogê to wchodzê. A jak gdzie¶ wyje¿d¿am - zawiadamiam.
3. Ta mam, na starych forach (2008r.) by³em kiedy¶ moderatorem. By³em jednak ma³ym, niezno¶nym bachorem i domaga³em siê wiêcej :o (chce jr. che jr! itd.) By³y to wówczas fora o kilku anime typu: Shadow Anime Raidena :d (pozdro) ( a raz by³em modem na forum wielotematycznym)... Nazw wszystkich nie pamiêtam, i¿ by³o to dosyæ dawno. I jestem jeszcze moderatorem na forum PokeUltima poxera.
Jak chcecie mo¿ecie daæ mnie na okres próbny, i sprawdziæ czy siê nadajê. Spokojnie, jak nie zostanê prezydentem ( inaczej modem ), nie zmieniê charakteru na Kaczyñskiego (g³upiego nooba ) :o
Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez QuerryPass 5 Listopad 10, 07:28, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
1. Dlaczego Ty?
Jestem spokojn± osob± i rzetelnie wykonuje swoje obowi±zki, nie olewam. Lubiê ¿artowaæ. Jestem bezpartyjny. Je¶li zostanê modem, obni¿ê poziom bezrobocia na forum. Z prac± MG spokojnie dajê radê, mod nie obci±¿y³by mnie. Lubiê wyzwania, a takie w³a¶nie wyzwanie to moderator. Doskonale znam BB-Code, i lekko lizn±³em HTML. Prócz tego znam bardzo dobrze ortografiê (je¶li robiê b³êdy to tylko dlatego, ¿e za szybko pisze). Aktywnie uczestniczê w "¿yciu" PC :P
Na PC jestem od 1 Stycznia 2009 r (czyli ju¿ prawie 2 lata).
My¶lê ¿e dziennie to jakie¶ minimum 2h. Czêsto afkuje, ale wchodzê generalnie wtedy co jakie¶ 30 -15 minut. Tygodniowo ok; 15h lekk± rêk±.
3. Czy posiadasz jakie¶ do¶wiadczenie w pracy moderatorskiej, je¶li tak to jakie?
Niestety nie. Zawsze by³a za wysoka poprzeczka, w zwi±zku z tym ¿e nigdy nie mia³em moda. Je¶li by to mia³o jakie¶ znaczenie admin w³asnego forum (o tematyce Beyblade), które potem pad³o przez nieszczêsne lua.pl. Niestety nie zd±¿y³em go zareklamowaæ x|
4. (powinno byæ) co¶ o sobie:
Interesujê siê Grafik± Komputerow±, lubiê gry wy¶cigowe (NFS Undercover <3), znam Random Number Generator dla Emeraldów. Prócz tego uczê siê graæ na gitarze, i gram w Yu-Gi-Oh! TCG. Gram te¿ w CS'a, Pokemon Online, Pokemon Unleashed (od jutra x D), Megaman Battle Networki na GBA i Pokemon FR/Emerald. Na obecn± chwilê komputer nie pozwala mi pocinaæ w takie gry jak NFS, ale zawsze zostaje Stacjonarka
Ostatnio zmieniony przez Kojot 3 Listopad 10, 19:44, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
1. Dlaczego Ty? Uwa¿am,¿e móg³bym byæ moderatorem z kilku powodów:
- jestem na forum do¶æ d³ugi czas,
- staram siê wprowadzaæ w ¿ycie nowe pomys³y,
- jestem osob± pracowit±,
- chcê dla tego forum jak najlepiej, a co za tym idzie chcê dla niego pracowaæ,
- nie bêdê rozdawaæ warnów na prawo i lewo,( no chyba, ¿e kto¶ bardzo siê o to prosi) bo nie o to w tym chodzi, bêdê pomagaæ userom,
- znam bardzo dobrze regulamin obowi±zuj±cy na forum.
Wiem, ¿e ta praca jest trudna i ja to rozumiem, ale po prostu chcê pomagaæ.
2. Ile czasu mo¿esz po¶wiêciæ dziennie/tygodniowo pracy na rzecz forum? W szkole mam luz, jestem dobrym uczniem wiêc dziennie bêdê móg³ po¶wiêcaæ co najmniej 2 godziny. Tygodniowo od 8 - 16 godzin.
3. Czy posiadasz jakie¶ do¶wiadczenie w pracy moderatorskiej, je¶li tak to jakie? Nie posiadam ¿adnego do¶wiadczenia, ale udzielam siê na jednym forum o tematyce Naruto. My¶lê, ¿e przy pomocy starszych do¶wiadczeniem cz³onków tej grupy nie by³oby najgorzej.
Maron, a czy to co¶ z³ego? Przecie¿ Drago wybierze tylko najlepszych ;)
Sygnatura użytkownika
By Mr. Koper
,,A day without you is like a year without rain''
Matt Yuri
MG: Kojot
Poki: Snorunt, Koaruhie
Ostatnio zmieniony przez Titiz 2 Listopad 10, 16:08, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
1. Dlaczego Ty?
Mam du¿o czasu, lubiê czepiaæ siê szczegó³ów. Znam dobrze regulamin. Jestem pracowity. Wiem, ¿e jestem krótko na forum, ale nie szkodzi, nie rzucê tego po miesi±cu.
Du¿o . Jednak¿e, zale¿y to od dnia. W weekendy raczej maksimum godzinkê, tak samo w czwartki. We wtorki, ¶rody i pi±tki 3,5 - 4,5 godziny. W poniedzia³ki nie wiêcej ni¿ dwie. £±cznie ~15 godzin.
Nie, nie posiadam.
1. Dlaczego Ty?
No tak, dlaczego macie nie znowu wybraæ? By³em tu z wami d³ugo, od odej¶cia zm±drza³em i wyra¿am chêæ powrotu. Mo¿e to nie by³ mój koniec, mo¿e siê nie wypali³em?
Mo¿e po prostu potrzebowa³em urlopu, jakie niejednokrotnie fundowa³ sobie np. Vabigoon?
Przecie¿ mnie znacie, pewnie nie dostane siê, ale wiedzcie, ¿e przyznajê: moje odej¶cie nie by³o b³êdem. Taki bezterminowy urlop... przyda³ mi siê. Teraz proszê Was, aby¶cie mnie na powrót przyjêli.
Bywa ró¿nie. Nie patrzcie na mojr godziny online, bo ja nie siedzê i nie nabijam. Po prostu co jaki¶ czas wchodzê na forum i patrzê czy jest jaki¶ post w interesuj±cych mnie dzia³ach. Jednak jak kiedy¶ mówi³em mam tyle czasu ile potrzebujê. Nie mam ju¿ limitu na komputer (po prostu jak siedzê d³ugo mama mówi ¿ebym zeszed³ z komputera) oraz... dobra nie oszukujmy siê forum ma coraz mniej ludzi, a co za tym idzie mniej postów i mniej roboty.
Jak ju¿ kiedy¶ mówi³em, z plemion... a teraz mogê dodaæ jeszcze ¿e by³em osiem miesiêcy na pewnym forum pokecollect.net.pl
Dajcie mi wróciæ, przygarnijcie mnie (dobra nie oszukujmy siê nie mam szans bo nie jeste¶cie g³upi )
EDIT: Jak widaæ ka¿dy kto lubi forum siê zg³osi³. Gdyby ka¿dy dosta³ moda, nie by³oby normalnych userów...
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Ostatnio zmieniony przez Maron 2 Listopad 10, 15:56, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
1. Dlaczego Ty?
Mam spore do¶wiadczenie, nie rzucam s³ów na wiatr, nie biorê ³apówek, chcê, by na forum by³ porz±dek. A poza tym jestem bardzo przywi±zany do tego forum i chcê by by³o na nim jak najlepiej. Mam wykute wszystkie regulaminy i dostajê ma³o ostrze¿eñ.
Zawsze, gdy bêdê mia³ czas. Ostatnio mam problemy z dostêpem do komputera, ale to minie.
- moderator na forum Pokemon Black Chaos,
- administrator w³asnego forum (http://www.pokeultima.pl/)
- administracja na pewnym (nieistniej±cym ju¿) forum wielotematycznym,
Maron masz moje poparcie ja tam zawsze jestem za cz³onkami którzy bili modami uwa¿am ze je¶li wróci³a i wiara w czynienie po zadku tzn. wena mog± zawsze do nas wróciæ ;p
Chocia¿ ¿e wa¿no¶æ tematu up³ynê³a, temat nie zosta³ zamkniêty, co jest równoznaczne z mo¿liwo¶ci± pisania w nim. A niech tam, zg³aszam siê.
1. Dlaczego Ty?
1. Witam, Pawe³ jestem. Mam sporo do¶wiadczenia w moderowaniu. Warto mi zaufaæ. Niektórzy twierdz±, ¿e jestem przekonuj±cy. Forum ro¶nie, mo¿e nawet pêkn±æ w szwach, ¿e siê tak wyra¿ê ; na PokeCollect jestem od niedawna, z kolei na PPS ju¿ kawa³ czasu. Zaczynaj±c od Revivala, id±c przez PoPL, docieraj±c do PVF, jestem na PokeCollect. Nie narzucam siê, jestem spokojny. Lubiê Pokemony, oczywi¶cie - w ¶wiecie tych stworków jestem ma³ym, skromnym specem.
2. Bez przerwy. Mogê pracowaæ ca³y czas, mam mnóstwo wolnego czasu. Moderujê ju¿ jedno forum, ale tam jest lekki bezruch i mogê moderowaæ obydwa. Wykazujê wiele si³y, wyka¿e energiê zarówno na PokeCollect jak i na Pokemon Valhalla Forum.
3. Posiadam, sporawe. Moderator MMCenter, MMMansion, redaktor/moderator/administrator pomniejszych stronek, moderator PVF, by³y (niestety) administrator PoPL.
Mam nadziejê, ¿e bêdê faworytem. Zale¿y mi na takiej posadzie, warto mi zaufaæ, naprawdê. Proszê o s³uszne rozwa¿enie mojej decyzji.
Pozdrawiam!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.