1.chce pobraĂŚ mewa ze strony serebii ale niewiem jak to zrobiĂŚ.Mam kabel do kmputera (nie konektor) nie mam wifi, ale jak jestem w opolu u babci to mam wifi, ale nie mam internetu (u babci), mam nds lite i oryginalne pokemon soul silver.
2.Mam oryginalnego jirachi w pokemon diamond ale chce go mieĂŚ w pokemon soul silver.U mnie w okolicy nikt nie ma nds.Czy jest ktoÂś komu mogĂŞ zaufaĂŚ Âże jak bendĂŞ w opolu Âżeby siĂŞ wymieniÂł.
2. Eventów nie œci¹ga siê anie z Serebii, ani Bulbapedi, ani pokemon.com tylko z Nintendo Wi-Fi Connection. W ogóle mam pytanie. Gdzie ty chcesz pod³¹czyÌ kabel do DSa?
to po co mi kabel do komputera?
a i jak pobraĂŚ te eventy bo mam przed sobÂą nintendo wifi conektion strone.
Matko! Trzymajcie mnie! Œci¹gasz nie ze strony na komputer, a potem przez kabel przesy³asz na DSa, bo w ¿aden sposób komputera i DSa nie po³¹czysz, tylko na swoim DSie musisz mieÌ skonfigurowane po³¹czenie Wi-Fi, a dalej masz tutaj: http://www.pokemongoldsilver.com/us/#/news/mew/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak kaÂżde inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). PrzeglÂądarkÂą moÂżesz regulowaĂŚ warunki przechowywania cookies.