POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
20 Sierpieñ 10, 10:31
PB czy PC
Autor Wiadomo¶æ
Karas
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Wys³any: 7 Luty 09, 01:25   

PokeCollect oczywsicie lepszy, dlaczego? Moze dlatego ze bylem na nim od poczatku, poznalem tam sporo ludzi. Na pokeboardzie co prawda sie zarejestrowalem, ale nie mialem ochoty tam nawet siedziec. Po pierwsze ten caly legend, jak mnie to dziecko denerwowalo ;s Po drugie zrobilo sie z tamtego forum, drugie forum valhali. Po trzecie ten phpbb3...

Sygnatura użytkownika

Maron 
Nosi czapkê Asha
By³y mod

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Sk±d: Zza biurka
Kontakt:
Wys³any: 3 Marzec 09, 13:53   

Nawet nazwa pokecollect jest ³adniejsza... ;)

Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 17 Kwiecieñ 09, 14:16   

rozwin, napisz chocia¿ czemu

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 17 Kwiecieñ 09, 15:41   

A ja bym zamkn±³ ten temat bo PB ju¿ daaawno ni ma, a wiêc ni ma z czym porównywaæ.
Trupa siê nie o¿ywi :|

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Maron 
Nosi czapkê Asha
By³y mod

Sk±d: Zza biurka
Kontakt:
Wys³any: 15 Maj 09, 16:19   

Zamknijcie ten temat, bo ci co byli na pokeboard ju¿ siê wypowiedzieli, albo ju¿ nie wróc±.
Jak co¶ ten post mo¿na uznaæ za spam i usun±æ. (ale wola³bym ;] nie)

Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 22 Pa¼dziernik 10, 18:01   

Karas napisa³/a:
Po pierwsze ten caly legend, jak mnie to dziecko denerwowalo ;s Po drugie zrobilo sie z tamtego forum, drugie forum valhali. Po trzecie ten phpbb3...

Mia³ dobre chêci, nie jego wina, ¿e by³o jak by³o.
Drugie Forum Vall ? W jakim sensie ?
phpbb3 to pora¿ka, fakt

Dla chêtnych, którzy chcieliby wiedzieæ ocb z tym tematem ( czyli albo s± m³odzi, albo ju¿ zapomnieli ) krótkie wyja¶nienie.
Pierwsze PokeCollect powsta³o...gdzie¶ na pocz±tku 2007 r. ... Pod koniec tego¿ roku serwer ( od chaxa który przy okazji hostowa³ na nim po³owê PPSu < masa stron po tej awarii zniknê³a bezpowrotnie ) pad³ i PC znik³o. Zamiast tego, postawiono potem PokeBoard, które zosta³o forum PSa. Dzia³a³ do pa¼dziernika/listopada 2008 r. kiedy PC powróci³o na nowej bazie ( obecnej ).
Z PokeBoarda najmilej wspominam SB który by³ Ajaxowy, na którym w wrze¶niu bodaj by³o du¿o afer z DominLolem ( wtedy te¿, przekona³em bêd±cego "na skraju" Domina, aby nie odchodzi³ z forum, czasami tego ¿a³ujê :D ) , Inak±...
Oprócz tego, dziêki PB przej±³em PokeRanga, który by³ wtedy tam reklamowany przez cz³eka o nazwie Patryk0746, przez PW siê dogadali¶my i mi je przekaza³...sam Legends te¿ reklamowa³ "pewne" swoje forum, te¿ przej±³em :) ...kupa wspomnieñ...
Szcz±tki PokeBoard >>
Kod:
http://web.archive.org/web/*/http://pokeboard.pl

Sygnatura użytkownika

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

BlazeDrago 
Pewnie nie zna PokeMana
Ten Tajemniczy..

Do³±czy³: 09 Lut 2011
Sk±d: K³odawa
Kontakt:
Wys³any: 10 Luty 11, 13:09   

Ja wolê PC, trochê siê ró¿ni± :O, :chory: tutaj mi³a atmosfera i po prostu odjazdowa stronka! Ta zawsze bêdzie dla mnie numer 1, hmm szczególnie to obejrze te Poke Board :[ .

Sygnatura użytkownika
Tu moja potêga!

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 10 Luty 11, 13:19   

pokeboard to by³a poprzednia wersja forum.

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

BlazeDrago 
Pewnie nie zna PokeMana
Ten Tajemniczy..

Do³±czy³: 09 Lut 2011
Sk±d: K³odawa
Kontakt:
Wys³any: 10 Luty 11, 13:23   

Aha, nie wiedzia³em, my¶la³em ¿e...A nic.A w ogóle, to [¯eby przeczytaæ t± wiadomo¶æ musisz byæ zalogowany]...

Sygnatura użytkownika
Tu moja potêga!

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 25 Sierpieñ 12, 20:31   

DominLoL napisa³/a:
pokeboard to by³a poprzednia wersja forum.

Dok³adniej to by³ twór adminowany przez Legendsa, który istnia³ od ok. stycznia do ok. pa¼dziernika 2008 r. Przedtem w 2007 r. istnia³o pierwsze PokeCollect, które pad³o razem z po³ow± pokesceny, która siê hostowa³a w ramach go¶ciny i-rpg.net, którego serw pad³ 26 grudnia 2007 r. Wiêc aby PokeSerwis nie by³ go³y, to na szybko Raik postawi³ PB. Ale na nasze szczê¶cie, 2 listopada 2008 r. PC pojawi³o siê znów, z starym layem i baz± plików.

Po tylu latach szkoda mi, ¿e na PB zawita³em dopiero w sierpniu. Nie zd±¿y³em go dobrze poznaæ, za to wtedy tam pozna³em na ajaxowym SB wielu znamienitych userów, którzy nadal s± z nami.

Sygnatura użytkownika

Ostatnio zmieniony przez PokeMan 25 Sierpieñ 12, 20:34, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: