>.< Co by¶ chcia³! Gokuera i Yamamoto musz± zostaæ... bo tak to jest, ¿e zawsze na pierwsz± liniê ognia zostaj± wystawione na ,,2 planie''. Tylko nie chcê aby Kuromu i Hibari zniknêli <3
A propos tego ,,Pamiêtaj! W Reborn!, kiedy nie wiadomo o co chodzi, chodzi o smoczki'' to bym siê spiera³. A czemu? Bo jeszcze s± pier¶cienie i ,,duma'' o której mowa, przy ka¿dej walce...
Choæ twoja teoria nie nale¿y do g³upich, to i tak mo¿e siê spe³niæ xP
Cytat:
Edit: Jak my¶lisz, czemu IX zabrania Rebornowi siê w walki wtr±caæ, mimo, ¿e Tsuna ju¿ praktycznie go nie potrzebuje?
Ah, oni to by bez siebie d³ugo nie wytrzymali~
Bo on wie, ¿e na Tsunê czyhaj± coraz to silniejsi przeciwnicy, a on musi ich pokonaæ w³asnorêcznie, a nie z pomoc± kogo¶, kogo mo¿na porównaæ do ,,Boga''.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Wiesz, w sumie przez ca³y (PRAWIE ca³y) Future Arc. oni polowali na smoczki - przecie¿ pier¶cienie Vongów zniszczy³ +10 Tsuna, a pier¶cienie Byakurana mia³.. (zgaduj!) Byakuran.
W³a¶nie! Nie wiem czy zauwa¿y³e¶ pewn± nieprawid³owo¶æ:
Skoro Byakuran mia³ w Future Arcu. wszystkie siedem smoczków, to kiedy pojawi³ siê Reborn, tera¼niejszy, przyby³ jeden smoczek. Dlaczego Byakuran nie próbowa³ go zdobyæ?
To proste:
Nie mia³ jednego smoczka... tak... smoczka deszczu od Colonello (Kora!), który zosta³ schowany w specjalnym pude³ku. A czemu nie polowa³ na ,,nowy'' smoczek? Bo ju¿ mia³ smoczek s³oñca, a ¿eby mieæ potêgê, musia³ mieæ ka¿dy ,,element'' uk³adanki.
A i zauwa¿y³e¶ jeszcze taki g³upi szczegó³:
Na pocz±tku nie by³o ¿adnej mowy o pier¶cieniach, ale jak tylko pojawi³a siê o tym mowa to ¶wiat zwariowa³! Arcobaleno by³y wcze¶niej, a jednak mówiono o nich tak, jak o pier¶cieniach. Tak samo jak w pier¶cieniach Mare... czy nie mogli by pomy¶leæ bardziej oryginalnie i wymy¶laæ inne p³omienie ostatniej woli, a nie wzorowaæ siê na tym pierwszym pomy¶le? Co ty o tym s±dzisz?
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
D¿ez, uwielbiam "kora!" Colonello. Ale, mimo, ¿e nie mia³ smoczka deszczu, to chyba przyda³by mu siê drugi s³oñcowy/s³oneczny smoczek (wybacz mi, nie wiem jak to odmieniæ). Szczególnie, jak to mówi³a Lal "Reborn i tak by³ najpotê¿niejszy z ca³ej siódemki". Co doskonale ukazano w walce Stra¿nicy VS. Reborn.
Wiêc chyba lepiej mieæ dodatkowego smoczka (jak na razie) najsilniejszej postaci, szczególnie ¿e ma siê go pod rêk± (chodzi mi o to, ¿e przez pewien czas Reborn nie móg³ wychodziæ i aktywowaæ smoczka - Byaku spokojnie mób³by wtargn±æ do bazy).
Chyba, ¿e... Byakuran ba³ siê Reborna..?
Enma i jego rodzinka maj± inne p³omienie - P³omienie Ziemi XP Nie narzekaj, bo to cofn±!
A tak na powa¿nie, to mo¿e nie do koñca stan±³ na g³owie - koniec koñców, mówimy tu o +10 Future, gdzie Vongola nie istnieje, Tsuna zosta³ zabity, a jego stra¿nicy i przyjaciele s± systematycznie usuwani. W tym wypadku, to nic dziwnego, ¿e Bya czatuje na smoczki, szczególnie, ¿e pier¶cieniVongola ju¿ nie ma - w takiej grze ka¿dy ruch móg³by siê skoñczyæ pora¿k±.
---
Zastój siê zrobi³ XD
[ Dodano: 6 Pa¼dziernik 10, 20:55 ]
Dlaczeg Ryohei nosi takie same ciuchy ja Rebrn +10?
XD
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.