POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
25 Maj 12, 07:44
Zapisy u mnie :P
Autor Wiadomo¶æ
Byakurai 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Bear wants justice

Do³±czy³: 14 Sie 2009
Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 1 Pa¼dziernik 10, 14:19   Zapisy u mnie :P

Zapraszam :P

1.Imiê,nazwisko, ksywa:(np: Jak Kowalski)
2.Wiek:(10-30 lat)
3.P³eæ:(tu chyba t³umaczyæ nie trzeba)
4.Wygl±d:(mo¿e byæ obrazek, mo¿e byæ opis)
5.Charakter:(czyli wszystko o postaci, czy jest mi³y itd)
6.Profesja:(Trener,Koordynator,cz³onek jakiego¶ team'u, cz³onek wolno¶ci (informacje o ka¿dej profesji znajdziecie w osobnym temacie)
7.Profesja dodatkowa:
8.Historia:(Nie za d³uga od 5 do 10 linijek[Albo d³u¿sza wed³ug uznania])
9.Starter: (gen od I do V, ¿adnych legend i skamielin)
10.Kraina i miasto (Bez Isshu i Sinnoh)
11.Gra lvl/nie lvl:
12.Pieni±dze/brak pieniêdzy
13.Pro¶by do Mg:

Sygnatura użytkownika

*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*

Ich bin eine :zombie:
Ostatnio zmieniony przez Nenloth 6 Pa¼dziernik 10, 20:23, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

Kojot 
Nosi czapkê Asha
Rumble in the Jungle

Do³±czy³: 01 Sty 2009
Sk±d: Bandle City
Wys³any: 5 Pa¼dziernik 10, 15:13   

Mo¿e trochê nie do tematu. Zgodzi³by¶ siê prowadziæ moj± star± grê?

Byakurai 
Bear wants justice

Wys³any: 5 Pa¼dziernik 10, 15:43   

Jak ju¿ kiedy¶ pisa³em na shotboxie, TAK xD

Sygnatura użytkownika

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 5 Pa¼dziernik 10, 16:42   

1.Imiê,nazwisko, ksywa: Kayle(Kai) Gray
2.Wiek: 15
3.P³eæ: Chyba... On xP
4.Wygl±d:
5.Charakter: Kai jest marzycielem, czêsto olewa ¶wiat i nie przejmuje siê tym co gadaj± inni. Po prostu, je¶li on w co¶ wierzy i wie, ¿e mu siê uda, to d±¿y do tego i najczê¶ciej mu siê udaje pomimo wielu przeciwieñstw i chwil zw±tpienia. Oczywi¶cie jego zrêczno¶æ i kondycja fizyczna jest na niskim poziomie przez co w ¿yciu jest niesamowitym fajt³ap±. To te¿ na jego niekorzy¶æ, przyci±ga uwagê dziewczyn, które w (niestety) do¶æ du¿ym gronie uwa¿aj± i¿ jest on s³odziutki. Jak siê ju¿ domy¶li³e¶ nie lubi on kontaktów z p³ci± przeciwn±, a mo¿e nie tyle nie lubi, co po prostu nie potrafi z nimi rozmawiaæ, nawet w ¶wiecie cybernetycznym(Gry, telefon itd.). Nastêpnym jego minusem jest to i¿ jest odwa¿ny, ale nie jak rycerze ¶redniowiecza, a jak zaborczy ¿o³nierz pakuj±cy siê w ¶rodek walki. To te¿ przysparza mu k³opotów, gdy widzi niesprawiedliwo¶æ wytyczan± na w³asn± rêkê(Np. bójka). Poza tym jest do¶æ mi³y, choæ zdarzaj± mu siê chwile ,,wredotyzmu''. Kocha on swoj± m³odsz± siostrê, która maj±c 4 lata ju¿ kopa³a go w piszczel. Co¶ jeszcze? A tak! Ma on do¶æ dziwny zwyczaj polegaj±cy na uk³onie podczas przywitania siê. Mo¿e i normalne, ale on k³ania siê nawet dziecku, pod warunkiem, ¿e je zna. Z tego powodu niektórzy nazywaj± go ,,Bow'', a on sam nie wie dlaczego.
6.Profesja: A mogê prosiæ o jakiego¶ ,,Artystê''? ;P
7.Historia: ¯ycie Kayla.... to pora¿ka. Nie do¶æ, ¿e rodzice dali mu ¿eñskie imiê to jeszcze na 10 urodziny nie dosta³ pokemona. Niby nic takiego, ale dzieciaki z jego s±siedztwa zaczê³y siê przy nim wywy¿szaæ. Odczuwa³ to niesamowicie bole¶nie, gdy¿ nie rozumia³ zachowania swoich ,,znajomych'' i z tego powodu zacz±³ tworzyæ. Najpierw by³y to zwyk³e rysunki, potem w jego ¿yciu pokaza³a siê manga i anime. Ten ,,styl'' bardzo przypad³ mu do gustu, dlatego te¿ od tamtego czasu próbuje narysowaæ w³asn± mangê, tylko pomys³ów brak... W miêdzyczasie zacz±³ te¿ rze¼biæ, (z masy solnej, ale jednak) hodowaæ kaktusy, majsterkowaæ i pisaæ opowiadanie, na których motywach mia³a byæ zrobiona jego manga.
I wtedy... urodzi³a siê ONA! Angela, bo tak j± nazwali j± jego rodzice, przysz³a na ¶wiat 12.12.**** i od razu zamiesza³a. Uderzy³a pielêgniarkê, kopnê³a doktora, a wszystko dlatego, ¿e chcieli j± przenie¶æ do ³ó¿eczka obok ³ó¿ka z mam± Kai'a. Ch³opak za to ju¿ wiedzia³... jego siostra wrodzi³a siê w pe³nego ¿ycia tatê, który wtedy wraca³ samolotem z zawodów PokePing-Pong'a(W których przegra³) w Sinnoh. Ah... co to bêdzie za ¿ycie.... - Tak sobie my¶la³ nie¶wiadomy niebezpieczeñstw, jakie na niego czekaj±. Zrozumia³... gdy pierwszy raz oberwa³ sierpowego, gdy siostrzyczka koñczy³a roczek, ale on i tak j± kocha³.
Gdy nasz g³ówny bohater skoñczy³ 13 lat uda³ siê z rodzin± na wycieczkê bo lesie, a wtedy znalaz³ J¡. Ma³±, piêkn±, puchat±, s³odziutk±, niebiesk± Swablu i od razy wiedzia³, ¿e to j± chce, jako swojego pierwszego pokemona. Niestety, nie mieli przy sobie pokeballi, ogó³em nie mieli pokeballi. Dlatego te¿ Kai bez namys³u zacz±³ goniæ Swablu, ona przera¿ona zaczê³a uciekaæ i.... walnê³a w drzewo. Tak oto w³a¶nie Kayle Grey z³apa³ Swablu, a mo¿e nie tyle co z³apa³, a schwyta³, a potem oswaja³ przez rok. I tak to zlecia³o, a jego artystyczne potrzeby przez ten czas, narasta³y w jego duszy.
8.Starter: Swablu
9.Kraina i miasto: Konto - Cerulean City
10.Gra lvl/nie lvl: Nie
11.Pieni±dze/brak pieniêdzy: Nie
12.Pro¶by do Mg:
1.Zrób z mojego ¿ycia piek³o! Co¶ jak u Tsuny w KHR, ale bez mafii ;P
2.Przybory do rysowania! Od o³ówków H do wêgla, gumek chlebowych i innych takich. A tak to buk³ak z wod± i nienormalne ilo¶ci chusteczek higienicznych. ;P
3.Mo¿liwo¶æ spotkania innych graczy w swojej grze ;P

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

Byakurai 
Bear wants justice

Wys³any: 5 Pa¼dziernik 10, 16:53   

12.Pro¶by do Mg: Zrób z mojego ¿ycia piek³o! - Pobawiê siê w twoj± osobê ^^ :

1.Zaraz zaraz zaraz co to jest artysta. Nie mam takiego osobnika w swoich profesjach. Mo¿esz byæ artyst± z profesji dodatkowej, któr± chyba dodam do zapisu xD .

Mogê te¿ podj±æ wyzwania AVGN i zrobiê pierwsz± grê z profesj± artysta, nie wiedz±c co robiæ i chyba to zrobiê a wiêc ... przyjêty

Gra jak wymy¶lê jaka¶ dobr± historiê (do jutra rana) i et cetera et cetera

Sygnatura użytkownika

Zaraza 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 31 Sie 2010
Wys³any: 11 Pa¼dziernik 10, 16:48   

1.Imiê,nazwisko, ksywa: Michael Root
2.Wiek: 10
3.P³eæ: On
4.Wygl±d:
5.Charakter: Mi³y, ale jak kto¶ go wkurzy to lepiej nie mówiæ. Trochê nie¶mia³y.
6.Profesja: Trener
7.Profesja dodatkowa: brak
8.Historia: Kiedy siê urodzi³em, tata prowadzi³ badania nad Pokemonami, a mama ju¿ kiedy mia³em rok zmar³a. Zawsze, marzy³em, aby zostaæ trenerem. Wiedzia³em, ¿e kiedy bêde mieæ 10 lat, to bêdê najlepszym trenerem i wszyscy bêd± mnie podziwiali. Pewnego dnia, posz³em siê do lasu na spacer. Podziwia³em las, kiedy zauwa¿y³em dziwnego krokodyla. Le¿a³ z zamkniêtymi oczami i widaæ zosta³ mocno pobity. Widz±c tego stworka odrazu wzi±³em go, za rêcê i posz³em trzymaj±c go do domu. Kiedy wesz³em do domu, ojciec zobaczy³ tego Pokemona i poprosi³ mnie, o to, ¿ebym go da³, ¿eby zaniós³ tego stworka do Centrum Pokemonów. Poszed³em z nim. Krokodyl nadal le¿a³ obola³y. Siostra z Pokemonem zaczeli go leczyæ. Na szczê¶cie on zosta³ uratowany. Potem mój tato powiedzia³, ¿e ten krokodyl to Totodile Tata wzi±³ znów Totodile i powiedzia³, ¿e jutro mam urodziny i to bêdzie mój prezent. Kiedy nasta³ wieczór nie mog³em siê doczekaæ mego pierwszego Pokemona. Zasn±³em po kilku minutach.
Kiedy nasta³ ¶wit, to czeka³em na imrezê urodzinow±. Kiedy by³ czas na imprezê bawi³em siê z kolegami. Potem przyszed³ czas na tort i prezenty. Zjad³em tort i tata podarowa³ mi paczkê. Odpakowa³em j± i w niej by³ PokeBall. Tata powiedzia³, ¿e tam jest znaleziony Pokemon i mogê zacz±æ ju¿ kiedy chcê wyprawê. Po imprezie, wieczorem spakowa³em wszystko co trzeba i posz³em spaæ. Rano ju¿ by³em gotowy. Po¿egna³em siê z Tat± i wyruszy³em w dal...
9.Starter: Totodile
10.Kraina i miasto: Kanto, Pallet Town
11.Gra lvl/nie lvl: Gra Lv1
Pieni±dze/brak pieniêdzy: Tak i jak mo¿na to na pocz±tek wezmê 1000z³
13.Pro¶by do Mg: Spotykaæ Pokemony z V geny, w przygodzie dodatkowe atrakcje (PokeRingo i te inne) oraz ciekawe przygody.

Byakurai 
Bear wants justice

Wys³any: 13 Pa¼dziernik 10, 16:53   

Historia trochê s³aba popraw

Sygnatura użytkownika

Zaraza 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 31 Sie 2010
Wys³any: 13 Pa¼dziernik 10, 17:06   

Sorry, ale nie mam pomys³u na historiê...

Byakurai 
Bear wants justice

Wys³any: 19 Pa¼dziernik 10, 17:22   

Sory, ale nie

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów