W tym temacie ja bêdê zamieszcza³ Wasze sygnaturki z PBFu. Oczywi¶cie nastanie to dopiero wtedy, kiedy przyjmê Ciebie i Ciebie do swojego grona graczy. Ka¿da z nich bêdzie systematycznie aktualizowana, przeze mnie. :P
Dodatkowo tutaj wpadn± wszystkie dane tych Pokemonów, które przechowujecie w BOXIE.
Takie dwa w jednym.
---
Zmiana planów, proszê, aby¶cie Wy wkelili tutaj sygnatury + boxy.
Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ.
Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG
Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG Drago za ca³okszta³t
DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê
Widzê, ¿e jedyn± osob±, która uzupe³nia sygnaturkê systematycznie jest Pan powy¿ej. No có¿ muszê przyznaæ, ¿e ta misja, która zosta³a Wam powierzona skoñczy³a siê niestety niepowodzeniem informujê wszem i wobec, ¿e od dzisiaj wracamy do wcze¶niejszych przemy¶leñ i to ja zajmê siê Waszymi sygnaturkami.
~ Enjoy.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.