Witajcie. Trafilam tu niedawno z polecenia znajomego. Faktycznie forum dotyczy tej nieco niszowej tematyki, ktora bardzo mnie interesuje. Skoro juz pisze, pozwole sobie cos wiecej o sobie powiedziec, mam nadzieje, ze moja gadatliwosc nie bedzie upierdliwa ;)
Na imie mam Martyna, 2 lata temu ukonczylam biotechnologie na SGGW w Warszawie. Nie pracuje w tym zawodzie, ale zajmuje sie hobbystycznie zywnoscia GMO. Nie chce przynudzac na ten temat, w podpisie umiescilam kilka stron, mam nadzieje ze nikomu nie bedzie to przeszkadzac.
Jestem teraz na urlopie macierzynskim, wiec moge aktywniej uczestniczyc w zyciu forum, oczywiscie tylko w wolnych chwilach ;)
WooW! Tak dojrza³a a interesuje siê pokami- to fajnie:)!
Pozwolê sobie zadaæ kilka pytañ:
1.Któr± seriê najbardziej lubisz?
2. Czy czytasz mangê? Jak tak to jak±?
3. Kto Ci poleci³ nasz± stronkê ?
4.Jak ma na imiê Twój syn/ córka? (xD)
A tak ogólnie to witam! Aha i nie ten dzia³ powinno byæ w poznajmy siê
WooW! Tak dojrza³a a interesuje siê pokami- to fajnie:)!
Pozwolê sobie zadaæ kilka pytañ:
1.Któr± seriê najbardziej lubisz?
2. Czy czytasz mangê? Jak tak to jak±?
3. Kto Ci poleci³ nasz± stronkê ?
4.Jak ma na imiê Twój syn/ córka? (xD)
Ty synek, nie próbuj byæ jak ja
Witam tak poza tym, a wywiadu z tob± nie przeprowadzê, bo mi Titiz zepsu³ zabawê ;P
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.