1 Charizard(zajeb**** charakter w anime)
2 Pikachu(to samo co u gĂłry)
3 Jolteon(jak ja: zmienny charakter)
4 Vaporeon(dziwny ale fajny)
5 Leafeon(Âładny jest)
6 Pichu(sÂłodziutki jest)
7 Articuno(nie lubiÂłam ptakĂłw, ale ten mnie zmiĂŞkczyÂł)
8 Latias i Latios(lubie tÂą parke)
9 Tsutaaja(nowa, Âładna i super ataki)
10 Rayquaza(nie wiem czemu ale go lubie)
11 Dialga(lubie jago atak Roar of Time)
Sygnatura użytkownika
Jestem zago¿a³¹ fank¹ Pikacha i Eeveelucji! Ale jak chodzi o bohaterów to wygrywaj¹ Ash i Dawn! Lubie te¿ Bakugan, troche nawet bardziej ni¿ Pokemon <LOL> Obrazek nie jest z Pokemon, wiêc Sorry. Naprawde to jestem dziewczyn¹ ale na Avatarze mam CH£OPCA
Ostatnio zmieniony przez Azure Dragon 17 Styczeń 11, 17:30, w całości zmieniany 1 raz
1. Arcanine
2. Butterfree
3. Piplup i jego evo
4. Squirtle i jego evo
5. Treecko i jego evo
6. Jolteon
7. Aron i jego evo
8. Totodile
9. Articuno
10. Hypno
11. Gastly i jego evo
12. Buizel
Mam jeszcze wiĂŞcej ulubionych PokemonĂłw, ale nie chce mi siĂŞ ich pisaĂŚ.
moj ulubiony pokemon to jest ten pokemon przez ktorego rozpocznie sie apokalipsa jego Magiczna zyczliwosc pozwoli nam zyc jeszcze kilka lat :P kto zgadnie jaki to pokemon? (posta editne jak ktos zgadnie)
Sygnatura użytkownika
MichaÂł WiÂśniewski napisał/a:
Kechup z jogurtem, truskawkami i malinami. Kechup zwykle ze wszystkim jest zawsze dobry.
K O R P I K L A A N I
Jonne Järvelä – gitara elektryczna, wokal
Kalle "Cane" Savijärvi – gitara elektryczna
Jarkko Aaltonen – gitara basowa
Matti "Matson" Johansson – perkusja
Jaakko "Hittavainen" Lemmetty – skrzypce, jouhikko, flet
Juho Kauppinen – akordeon
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak kaÂżde inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). PrzeglÂądarkÂą moÂżesz regulowaĂŚ warunki przechowywania cookies.