Przeciętnie chce mi się wszystko opisywać jeszcze raz, więc dam wam po prostu odnośnik do tematu pierwotnego: Klik!
Z tą różnicą, że tutaj jestem zmuszony też zrezygnować z funkcji opiekuna PBFu. Dostałem ultimatum - albo MG i opiekun - albo nikt. Decyzja jest jasna.
Co by tu dalej... Stołek powierzam osobie, która coś tu chyba może zdziałać i nie rzuci tego po pięciu tygodniach. Działaj, Nen.
Chciałbym podziękować wam wszystkim za ochrzany za chęć robienia czegoś pożyteczniejszego, mile spędzony czas, oraz budujące rozmowy. W szczególności mówię tu o Nenie, Blue, Inace, Afilowi i Byakowi. I podziękowanie dla Vabiego za to, że mnie w ogóle tutaj przyjął. Inaczej pewnie bym tu nie siedział.
Odchodzę ze stanowiska, nie z forum. Tak więc dalej będę tutaj przesiadywał.
Tak, wracajcie do poziomu prehistorii. Dłużej was nie będę katował.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak każde inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przeglądarką możesz regulować warunki przechowywania cookies.