G³os odda³em na Misty, ale i tak najlepsi to s± Ash, Gary, May i Misty. Od Asha wszystko sie zacze³o. Gary ³apa³ du¿o pokemonów i dobrze je trenuje. Gdyby w walce w lidze Johto przeciw Ashowi u¿y³ Umbreona lub Alakazama prawdopodobnie by wygra³. Z umbreonam kto¶ wy sobie poradzi³, ale je¶li chodzi o walkê z psychicznymi pokami Ash nie radzi³ sobie nimi (patrz. walka Asha z Sabrin± w Kanto). May o ile by³a bardzo dobr± koordynatork± to niemniej by³aby ¶wietn± trenerka i mog³aby byæ nawet lepsza od Asha. Misty i jej pamiêtne k³utnie z Ashem. Za jej czasów anime by³o nie do przebicia.
mój g³os idzie na Garego poniewa¿ ma ¶wietne poki w tym Electivire, Blastoise i inne, ma ca³kiem dobr± strategiê ale jak wiadomo gór± musi byæ g³ówny bohater. W Johto jego charakter zacz±³ siê zmieniaæ a potem jego pojawienia siê na koniec sagi Battle Frontier i w DP to by³o co¶ ca³kiem innego, spowa¿nia³ i poszed³ w fach po dziadku.
Dla mnie zdecydowanie Ash. Jego sposób treningów i traktowania poków mnie zainspirowa³.
Sygnatura użytkownika
Jestem zago¿a³± fank± Pikacha i Eeveelucji! Ale jak chodzi o bohaterów to wygrywaj± Ash i Dawn! Lubie te¿ Bakugan, troche nawet bardziej ni¿ Pokemon <LOL> Obrazek nie jest z Pokemon, wiêc Sorry. Naprawde to jestem dziewczyn± ale na Avatarze mam CH£OPCA
Ja tam lubiê Brocka, on dobrze trenuje pokemony, a tak¿e obdarza je niezwyk³ym uczuciem. Dla niego najwa¿niejsza jest wiê¼ miêdzy pokemonem, a trenerem.
Stawiam na Gary'ego. Potrafi³ on ¶wietnie wyszkoliæ swoje Pokemony (mia³ same ostatnie formy). Walczy³ znakomicie - z takim spokojem, co wiele pokazywa³o na tle Asha, który ca³y czas walczy na aferê.
Gary, Gary to nasz as!!!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.