Jestem zago¿a³± fank± Pikacha i Eeveelucji! Ale jak chodzi o bohaterów to wygrywaj± Ash i Dawn! Lubie te¿ Bakugan, troche nawet bardziej ni¿ Pokemon <LOL> Obrazek nie jest z Pokemon, wiêc Sorry. Naprawde to jestem dziewczyn± ale na Avatarze mam CH£OPCA
Moim ulubionym Pokiem z podanego zestawu jest Umbreon. Ma ciekawie roz³o¿one statystyki. £adnie wygl±da. No i mam do niego spory sentyment. Z nim w sk³adzie po raz pierwszy przesz³em Golda
No to tak, z mojej strony jest to oczywi¶cie Umbreon.
Jest ¶wietny, a w szczególno¶ci podoba mi siê jego wygl±d ;3 Mo¿e to b³±d, ale oprócz niego nie gra³am innymi ewolucjami Eeveego, po prostu wydawa³y mi siê nieco s³absze w porównaniu do innych przedstawicieli swojego typu. Za to typ Dark zawsze mi siê przydawa³ i Umbreon by³ ze wszystkich ewolucji najpraktyczniejszy.
Najlepszy z nich to Umbreon,a drugi to Leafon pierwszy to tank,a drugi zna ¶wietne ataki. Ogólnie wszystkie Eeveelucje wymiataj± s± jednymi z najlepszych poków w dru¿ynie
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.