Jak wiadomo nowa seria Best Wishes ju¿ ruszy³a w³a¶nie wczoraj! Jak my¶licie jakie stworki bêdzie mieæ Ash oprócz Mijumaru i Pikachu? Ja uwa¿am, ¿e bêdzie mieæ Memepato( zawsze ma ptaka), Pokabu( lub Darumakka), jaki¶ trawiasty ( mo¿e Yanappu), a dalej to nie wiem...
A Jessi i James ? Jessi na bank bêdzie mieæ Koromoriego( to ju¿ wiadomo), a James? Mo¿e Marakacchi ? Bardzo w jego stylu
Co do Dento i Iris nie mam pomys³u...
( jak by³ taki temat to proszê o usuniêcie i przepraszam)
Iris bêdzie pewnie mia³a tego Megazorda niebieskiego co ma znaczek podobny do minicona na klacie(nie pamiêtam nazwy). Albo jakie¶ s³odziaki typu Chillarmy.
Kibago Irys pewmie ewol³uje, Ash ma Mamepato, który pewnie ewol³uje i oczywi¶cie Mijumaru (on chyma te¿ ewol³uje)
Sygnatura użytkownika
Jestem zago¿a³± fank± Pikacha i Eeveelucji! Ale jak chodzi o bohaterów to wygrywaj± Ash i Dawn! Lubie te¿ Bakugan, troche nawet bardziej ni¿ Pokemon <LOL> Obrazek nie jest z Pokemon, wiêc Sorry. Naprawde to jestem dziewczyn± ale na Avatarze mam CH£OPCA
ja My¶lê ze Ash bêdzie mia³ Pikacza(to podstawa), Futachimaru(chyba, ze go ewolnie), Kenhorou(ostatnie stadium Mamepato), Hihidaruma/Boappu(je¶li Boappu to go ewolnie), Tsutarja/Kurumiru(oczywi¶cie jak by tak by³o bêd± ewolniete w Janobii albo w Hahakurimo)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.