Zgodnie z moj± propozycj± otwieram konkurs na baner forum!
Zasady s± proste, o to one:
1) Baner musi mieæ wymiary 800x150pixeli lub 800x200 pixeli-nie wiêkszy, nie mniejszy lecz lepsza jet wersja pierwsza poniewa¿ takie wymiary ma oryginalne logo.
2) Baner ma mieæ format PNG,
3) Baner musi zawieraæ has³o PokeCollect
4) U¿ywaæ mo¿na swoich rysunków (czy czegokolwiek) lub prac innych za uzyskaniem ich zgody! (Je¿eli samemu siê nie ma jaki¶ zdolno¶ci to mo¿na pytaæ na ró¿nych stronach typu deviantart, sam w takim czym¶ kiedy¶ uczestniczy³em i powiem ¿e ludzie siê godzili (tyle ¿e z innych krajów bo polacy wiadomo...) wystarczy zapytaæ co¶ w stylu: Hej czym móg³bym/mog³abym u¿yæ Twojego rysunku do loga na http://pokecollect.xt.pl/?? Oczywi¶cie po angielsku... :P
5)Jeden u¿ytkownik mo¿e wys³aæ maksymalnie 2 prace!
Prace proszê przesy³aæ na maila maciek3250@wp.pl do 20.02.2009! W mailu nale¿y wpisaæ swój nick i podanie ¼róde³ grafiki ;) (np mój rysunek, grafika z worda lub czyja¶ tam praca za uzyskaniem pozwolenia)
Zwyciêski baner wybior± admini i je¿eli bêd± chcieli moderatorzy ;] (Nie licz±c tych którzy te¿ bêd± chcieli wzi±æ udzia³) Ale przed tym poka¿ê wszystkie propozycje w tym temacie aby¶cie te¿ mogli wypowiedzieæ siê który Wam najbardziej przypad³ do gustu... ;]
Nagrod± bêdzie ranga "wyró¿nia" na 2 tgodnie lub je¿eli wszytko bêdzie ok to baner zago¶ci przez jaki¶ czas na forum Wiêc warto siê staraæ!
W³a¶nie, wystarczy znale¼æ z 7 grafik, po³±czyæ je tak by siê nikt nie domy¶li³ i voila...
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
No có¿ niektórzy chc± i¶æ na ³atwiznê a inni nie... Wiadomo ¿e nie ka¿dy ma zdlono¶ci lecz zawsze warto trochê siê wysiliæ :P Moje banery bêd± robione od podstaw lub u¿yje rysunków które zrobi³em wcze¶niej.
Czyli za ma³o, robiê 800x200 a to nie powinno sprawiæ problemu ;]
Echm wola³bym o dostosowanie siê do regulaminu no ale w³a¶nie dosta³em wiadomo¶æ ¿e mo¿e byæ i takie wiêc niech sobie bêdzie... Zaraz zmieniê w regulaminie.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.