Jakie gry online polecacie? Nie chodzi mi o plemiona, dark orbit itp. ale takie np. jak na wyspagier.pl , czy na giercownia.pl Ja osobi¶cie polecam Dad n me oraz Hobo ( wszystkie czêsci) A wy?
Z Nitrome lubiê ka¿d±, a wiêc nie mam co wymieniaæ, ale je¶li chodzi o Armorka... no to tutaj bym siê zacz±³ rozkrêcaæ.
Na przyk³ad seria Reincarnation, albo Color my... bardzo przypad³a mi do gustu... choæ ta druga g³ównie przez muzykê. Innymi seriami s± Sushi Cat, Robot Want... te dwie rozwala³y mnie do koñca... a ja nawet nie wiem dlaczego.
Z pojedynczych gier to takie tytu³y jak Chibi Knight, Steam Birds, Starlight, How to Raise a Drago(Dedykacja dla wiecie kogo ;P) i co¶ takiego jak Epic Battle Fantasy.
To by by³o na tyle ;P
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.