POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: Drago
29 Wrzesieñ 10, 17:17
PokeSerwis.pl zamkniêty
Autor Wiadomo¶æ
De 
Gapa, gubi PokeBalle

Do³±czy³: 10 Pa¼ 2009
Kontakt:
Wys³any: 21 Wrzesieñ 10, 16:51   

Lol, nawet nie wiedzialem ze Vulpi kiedykolwiek wspolpracowal z Ottem&friends.
Poza ty i tak wolalem Pokemon Extreme :P

Mijumaru 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 21 Wrz 2010
Wys³any: 21 Wrzesieñ 10, 19:58   Re: PokeSerwis.pl zamkniêty

Nadchodz± chwile w ¿yciu, które trzeba wreszcie uporz±dkowaæ, zrezygnowaæ, ca³kowicie zamkn±æ - na PokeSerwis, nadesz³y ju¿ te chwile. Postanowi³em kategorycznie skoñczyæ, z w³a¶nie PokeSerwisem, zamykaj±c go. Powodów mo¿na znale¼æ pe³no, lecz tylko jeden jest najwa¿niejszy - brak zainteresowania Pokemonami.

Nie pozwole na to Ja moge kontynuowaæ projekt pokeserwis proszê to moja ulubiona strona o pokemonach wchodzê na ni± niemal codziennie i sam mam w³asn± stronê.Wiêc chcê tê sprawe przej±æ proszê stwórce o odpisanie mi na e mail co i jak.Pokeserwis Musi trwaæ!!!!

Kojot 
Nosi czapkê Asha
Rumble in the Jungle

Do³±czy³: 01 Sty 2009
Sk±d: Bandle City
Wys³any: 21 Wrzesieñ 10, 20:03   Re: PokeSerwis.pl zamkniêty

Mijumaru napisa³/a:
Nadchodz± chwile w ¿yciu, które trzeba wreszcie uporz±dkowaæ, zrezygnowaæ, ca³kowicie zamkn±æ - na PokeSerwis, nadesz³y ju¿ te chwile. Postanowi³em kategorycznie skoñczyæ, z w³a¶nie PokeSerwisem, zamykaj±c go. Powodów mo¿na znale¼æ pe³no, lecz tylko jeden jest najwa¿niejszy - brak zainteresowania Pokemonami.

Nie pozwole na to Ja moge kontynuowaæ projekt pokeserwis proszê to moja ulubiona strona o pokemonach wchodzê na ni± niemal codziennie i sam mam w³asn± stronê.Wiêc chcê tê sprawe przej±æ proszê stwórce o odpisanie mi na e mail co i jak.Pokeserwis Musi trwaæ!!!!

Cytat:
Nad PokeSerwisem spêdzi³em bardzo d³ugi okres czasu, oko³o 85% tre¶ci na PokeSerwisie jest mojego autorstwa + Pokedex Extremera.

Nie mam zamiaru nikomu przekazywaæ - w³a¶nie przez te ~85% - wolê, by te godziny "pracy" przepad³y, ni¿ kto¶ tak o, je dosta³.

Najlepszy Pokedex w sieci: http://veekun.com/dex/pokemon/bulbasaur :)

Czytanie ze zrozumieniem w Polsce, naprawdê kuleje. :/
No i co z tego. Wielu z nas chcia³oby by PokeSerwis nadal istnia³, ale nic na to nie mo¿emy poradziæ. Poza tym s± inne osoby, które by bardziej siê profesjonalnie tym zajê³y np: PokeMan. Te osoby ju¿ w tym siedz±, i ³atwiej by³oby im to kontynuowaæ.

Tak jak PokeMan wspomnia³ - mogliby¶cie zrobiæ t± stronê w formie "Archiwum".

Mijumaru 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 21 Wrz 2010
Wys³any: 21 Wrzesieñ 10, 20:11   Re: PokeSerwis.pl zamkniêty

Kojot napisa³/a:
Mijumaru napisa³/a:

Cytat:
Nad PokeSerwisem spêdzi³em bardzo d³ugi okres czasu, oko³o 85% tre¶ci na PokeSerwisie jest mojego autorstwa + Pokedex Extremera.

Nie mam zamiaru nikomu przekazywaæ - w³a¶nie przez te ~85% - wolê, by te godziny "pracy" przepad³y, ni¿ kto¶ tak o, je dosta³.

Najlepszy Pokedex w sieci: http://veekun.com/dex/pokemon/bulbasaur :)

Czytanie ze zrozumieniem w Polsce, naprawdê kuleje. :/
No i co z tego. Wielu z nas chcia³oby by PokeSerwis nadal istnia³, ale nic na to nie mo¿emy poradziæ. Poza tym s± inne osoby, które by bardziej siê profesjonalnie tym zajê³y np: PokeMan. Te osoby ju¿ w tym siedz±, i ³atwiej by³oby im to kontynuowaæ.

Tak jak PokeMan wspomnia³ - mogliby¶cie zrobiæ t± stronê w formie "Archiwum".

I chcesz siê tak ³atwo poddaæ nikt nie chcia³ by aby pokeserwis przepad³ tak jak twoja pasja do pokemonów.Nie
Pozwól mi na kontynuacje projektu.Moja Pasja do pokemonów jest tak wielka ¿e nie opu¶ci³em ¿adnego odcinka.Nawet teraz nowe ogl±dam.Mam wielkie Plany co do pokemonów.A ty chcesz zawie¶æ tylu ludzi nie wierze, Nie wierze B³agam ciê tylko aby nikt siê nie rozczarowa³ chcê przej±æ t± pa³eczkê . Nie mo¿e Upa¶æ.

Nigdy bym sobie tego nie wybaczy³.

Jabba 
Pewnie nie zna PokeMana
Jabba The Hut

Do³±czy³: 30 Sie 2010
Wys³any: 21 Wrzesieñ 10, 20:28   

Jakie to s± wielkie plany O_o ? Strony nikt nie przejmie, bo on podj±³ ju¿ tak± decyzjê, a ona nale¿y tylko do niego i nic z tym nie zrobisz. Jego wk³ad to 95% i nie chce, ¿eby kto¶ sobie przyw³aszcza³. Jest du¿o innych dobrych polskich i zagranicznych stron.

Sygnatura użytkownika
MG:Afil
Imiê: Max Rusher
EQ:4x , 2x , 5x
Kasa: 8.000$
Poochyena

P³eæ: Female
Lvl: 5
Exp: 0/25
Natura: Uparta
Ataki: Tackle, Howl

Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 21 Wrzesieñ 10, 20:33   

Bez obrazy Mijumaru, ale jak kto¶, kto pracowa³ nad czym¶ tak dok³adnie, tak oddanie. Mo¿e oddaæ to komu¶, kogo nawet nie zna?

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

QuerryPass 
Powoli siê wkrêca
ez life

Do³±czy³: 20 Kwi 2010
Sk±d: Gdañsk
Wys³any: 21 Wrzesieñ 10, 21:06   

Teraz wszyscy jako¶ tak pokeserwis kochaj±, a miesi±c temu tylko 5% wchodzi³a tam o.o

Sygnatura użytkownika

XaroX 
Bug Catcher
Rebecca Black LAW JU

Do³±czy³: 03 Lis 2008
Sk±d: WHEEKEND
Kontakt:
Wys³any: 22 Wrzesieñ 10, 00:06   

Cytat:
I chcesz siê tak ³atwo poddaæ nikt nie chcia³ by aby pokeserwis przepad³ tak jak twoja pasja do pokemonów.Nie
Pozwól mi na kontynuacje projektu.Moja Pasja do pokemonów jest tak wielka ¿e nie opu¶ci³em ¿adnego odcinka.Nawet teraz nowe ogl±dam.Mam wielkie Plany co do pokemonów.A ty chcesz zawie¶æ tylu ludzi nie wierze, Nie wierze B³agam ciê tylko aby nikt siê nie rozczarowa³ chcê przej±æ t± pa³eczkê . Nie mo¿e Upa¶æ.

Nigdy bym sobie tego nie wybaczy³.

@TOPIC

Dobrze, ¿e zamknêli¶cie. Nie ma sensu ci±gn±æ czego¶ na si³ê. Faktem jest, ¿e strona mia³a swoje czasy ¶wietno¶ci, jednak ju¿ one przeminê³y, zmniejszy³a siê jej popularno¶æ razem z zapa³em Raika i Extremera, co zaowocowa³o tym przykrym zdarzeniem.

Có¿, wypada jedynie pogratulowaæ ¶wietnie wykonanej roboty i ¿yczyæ powodzenia ludziom, którzy staraliby siê kiedy¶ presti¿em i zapa³em dorównaæ PokeSerwisowi.

piecka21 
Powoli siê wkrêca

Do³±czy³: 28 Mar 2009
Wys³any: 24 Wrzesieñ 10, 09:37   

W sumie to chyba dobrze bo ostatnio nie dzia³o tam siê nic ciekawego Artyku³u by³y rzadko dodawane..

Sygnatura użytkownika
Mistrz Gry - Inaku¶

P³eæ: Dziewczyna
Zdolno¶æ: Overgrow
Ataki: Tackle, Growl
Sp. Atak: GrassWhistle
Plecak: Kanapki, Pokedex, Pokegear, 4xPokeball

P³eæ: Facet
Zdolno¶æ: Gluttony
Ataki: Scratch, Leer, Lick
Sp. Atak: Rain Dance
Towarzyszka:Lucy

Pokemony:

Camper 
Bug Catcher
aka Salamencer

Do³±czy³: 08 Lip 2009
Sk±d: Warszawa
Kontakt:
Wys³any: 24 Wrzesieñ 10, 15:31   

Trochê szkoda, czasem zagl±da³em tam do pokedexu i atakdexu.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: