s³ysza³em ¿e w johto dziadek bila daje kamienie ewo za pokazanie mu poka i tak np. Jak mu pokazuje growlithe'a to on powinien mi daæ fire stone ale nie daje. Mam 10 odznak i 29 z³apanych poków. Pomocy!
Sygnatura użytkownika
jestem na opera mini d*-*b
Ostatnio zmieniony przez Kojot 23 Grudzieñ 10, 20:15, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
a mo¿esz bardziej opisaæ? Czyta³em solucjê i tam by³o napisane tylko, ¿e by da³ fire stone trzeba mu pokazaæ growlithe'a nic nie by³o o dniach w jakie daje a w jakie nie. On co¶ tam gada i wyskakuje lista poków jakie mam przy sobie.
Dok³adnie nie jestem w stanie Ci tego powiedzieæ, od kolegi wiem ¿e ciê¿ko zdobyæ taki kamyk. Mówi³ ¿e taki gostek przedzwoni do Ciebie ¿e znalaz³ kamyk i musisz go znale¼æ. (nie wiadomo gdzie jest na mapie).
Tyle wiem., Czy to prawda, niestety, nigdy nie uda³o mi siê tego udowodniæ bo zawsze przechodzi³em grê bez tych kamyków.
jest taki kole¶ alan schoolboy drugi kole¶ z którym walczysz wychodz±c z national park do nastêpnego miasta. Raz do mnie zadzwoni³ w sprawie kamienia ale moja wersja siê raz na jaki¶ czas wiesza i gdy siê roz³±cza³ w³a¶nie siê to sta³o wiêc poszed³em do dziadka Bila (tam gdzie Bil mieszka w 1genie- na koñcu route 25). Podobno te¿ mama mo¿e kupiæ ci ten kamieñ ale chyba mnie nie kocha
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.