To wszystko zaczê³o siê jaki¶ miesi±c temu, otó¿ nie mogê dodaæ obejrzanego anime do MyAnimeList. Najpierw uwa¿a³em, ¿e to wina javy i nadal tego nie wykluczam, ale przed chwil± odkry³em co¶ ciekawego szukaj±c czego¶, co mog³oby blokowaæ moj± ,,ukochan±'' stronkê.
Jest to konsola b³êdów, na której widnieje 10 b³êdów... a w ka¿dym z nich pisze: (Za du¿e, a wiêc nie wiem, jak wrzuciæ)
A wiêc b³±d jest, kiedy klikam ,,+'' aby dodaæ odcinek nic siê nie dzieje, a ja muszê zapisywaæ wszystko w notatkach :/
P.S.
Ostatnio siê nawet dowiedzia³em, ¿e gry z NK.pl mi nie dzia³aj±... to dla mnie poni¿aj±ce...
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
1. Je¶li ma czy¶ciæ Clean GP to lepiej ¿eby formata zrobi³. Szybciej bêdzie ;|
2. £ee, przegl±darka nie. Byæ mo¿e nie ma wtyczek, albo jaki¶ wyszed³ wadliwy patch. Tak jak mówiê Reinstal, potem zabawa w inne przegl±darki.
Próbowa³em na Operze, Expie i nawet na GogleChrome, ale tam nawet siê strona nie ³adowa³a, a co do reinstalacji Firefox'a... to zaraz to zrobiê, ale wpierw muszê ¶ci±gn±æ wszystkie ulubione itd.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.