Dzi¶ (17 wrze¶nia) o godzinie 17:05, zosta³ zamkniêty PokeSerwis.pl
Cytat:
Koniec
Nadchodz± chwile w ¿yciu, które trzeba wreszcie uporz±dkowaæ, zrezygnowaæ, ca³kowicie zamkn±æ - na PokeSerwis, nadesz³y ju¿ te chwile. Postanowi³em kategorycznie skoñczyæ, z w³a¶nie PokeSerwisem, zamykaj±c go. Powodów mo¿na znale¼æ pe³no, lecz tylko jeden jest najwa¿niejszy - brak zainteresowania Pokemonami.
Mam ju¿ to od kilkunastu(b±d¼ kilkudziesiêciu) miêsiecy - tematyka mnie, ju¿ w ¿aden sposób nie przyci±ga, nie interesuje, nie sprawia frajdy. Strona przyznam siê szczerze, ¿e chyba od roku by³a prowadzona na si³ê, z nudów i z tego, ¿e nie umia³em siê z ni± rozstaæ. Zawsze traktowa³em PokeSerwis (jak i wcze¶niejsze wersje strony jak dziecko), teraz przyszed³ czas, by dziecko mnie opu¶ci³o. Czy na zawsze? Strona, zapewne tak, ja w pe³ni nie - chocia¿, moja aktywno¶æ na wszelakiej PokeScenie, ju¿ by³a bardzo ma³o aktywna. Ostatnio z Extremerem, mieli¶my plan ca³kowicie nowej wersji strony - nowym, w³asnym silniku, ogó³em, ca³o¶æ naprawdê wygl±da "jak cuda na kiju" (ca³o¶æ by³a zapowiedziana na forum PokeCollect, jednak po co znów co¶ zaczynaæ a nastêpnie koñczyæ, skoro, ani mnie, ani Extremera - Pokemony nie korc±. Wspólnych projektów, zapewnie ju¿ nie bêdziemy nigdy prowadziæ - posiadamy, w obecnej chwili ca³kowicie inne gusta, ja nie mam czasu, on nie ma czasu.
Przez te kilka lat, gdy by³em obecny z Wami, nauczy³em siê du¿o rzeczy, jak i do¶wiadczy³em, du¿o krytyki, przykro¶ci - mimo, to ca³y okres wspominam mi³o, "z bananem na twarzy", dorasta³em razem z Wami (nawet, kiedy¶ i cierpia³em z Wami ).
Mój ¿ywot na PokeScenie siê skoñczy³, na prawdê, nie ma sensu tego dalej ci±gn±æ.
Za te wszystkie lata, dziêkuje przede wszystkim Extremerowi, to on mnie wprowadza³ w ¶wiat prowadzenia czego¶ "du¿ego", zawsze s³u¿y³ mi dobr± rad±, pomoc±, wsparciem, pomimo, ¿e kilka razy urywali¶my kontakt, na d³u¿szy okres czasu.
Druga osoba to przez niektórych znienawidziony czaks (Chaksor itd.) Mimo, ¿e kilka razy sobie u mnie przeskroba³, dziêkuje, przede wszstkim za serwery, które mi nie tylko "sponsorowa³" na PokeSerwis, ale na moje inne (jak tak sobie teraz my¶lê - ¿a³osne) projekty. Chcia³bym podziêkowaæ, ca³ej ekipie PokeSerwisu i PokeCollectu, za czas spêdzony z Wami, s± osoby w³a¶nie z tego zespo³u, których nigdy nie zapomnê i bêdê stara³ siê z nimi utrzymywaæ ci±g³y kontakt. Pozwolê sobiê wypisaæ kilka osób, którym dziêkujê za spêdzony czas na PokeScenie. (kolejno¶æ przypadkowa, nicki mog± byæ nieaktualne)
... i innym osobom, o których niestety zapomnia³em. Na koniec chcia³bym podziêkowaæ konkurencji, Pokemon Valhalli - zawsze byli¶cie najlepsi i tak zapewne pozostanie. A ja próbowa³em, przez te wszystkie lata Wam dorównaæ, a tyle czasu zmarnowa³em. Przysz³o¶æ? Bez przysz³o¶ci i tak zostanie. To ju¿ na 99% koniec PokeSerwisu. O mojej decyzji, jeszcze nie wie Extremer, ale pewnie siê te¿ ucieszy, jak ja - ¿e jednego obowi±zku mniej.
Ehh... to by³o nieuniknione. I tak d³ugo wytrzymali¶my, moda na pokemony minê³a wiele lat temu. Teraz mo¿esz Raik zacz±c pracowaæ nad jakimi¶ stronkami o Zmiszchu, Biebierze czy o innym teraz jeszcze jako¶ "siê trzymaj±cym" temacie
P.S. O legendsie to pamiêta³... JOKE
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Forum sobie, PokeSerwis sobie.
Odej¶cie Raika, nie zmieni raczej nic na PokeCollect.
Jednego ¿a³ujê - naprawdê by³o to dobra strona, wg mnie lepsza ni¿ od Valhalli. M.in dziêki niej korzysta³em podczas tworzenia movesetów.
Nadchodz± chwile w ¿yciu, które trzeba wreszcie uporz±dkowaæ, zrezygnowaæ, ca³kowicie zamkn±æ
+komu¶ przekazaæ
Dziêki Raik, ¿e mnie wymieni³e¶
Maron napisa³/a:
moda na pokemony minê³a wiele lat temu
LOLD, poczytaj se: http://forum.poke.pl/show...id=7378#pid7378
Poza tym osoba z góry ( pozdro p.Aniu ) coraz to nowe rzeczy nt. PL wersji s13 i UWAGA - s14 ujawnia. Serial jest ci±gle popularny, DXD zadowolone z ogl±dalno¶ci...karty PL...d³ugo wymieniaæ.
Kojot napisa³/a:
(Co takiego Legends zrobi³ dla PokeSerwisu? ;o)
2/3lata temu pisa³ arty tam i by³ adminem PB które przez pewien czas by³o forum strony.
Kojot napisa³/a:
Odej¶cie Raika, nie zmieni raczej nic na PokeCollect.
Dok³adnie. Nie pozwolê na zamkniêcie forum.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.