Wiek: 31 Do³±czy³: 10 Maj 2009 Posty: 4027 Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 24 Sierpieñ 10, 11:14
A mi chodzi³o o to, ¿e po to s± gwiazdki, ¿eby omin±æ nudn± czê¶æ opowie¶ci.
Kociak zamruga³ szybko, mlasn±³ kilka razy, przeci±gn±³ siê... Niczym Saturn po krótkiej drzemce. Czy¿by jakie¶ wiêzy genetyczne? Niewa¿ne... Przynajmniej Glameow wsta³a. Pocz³apa³a do¶æ szybko, jak na cz³apanie, do drzewa, na które b³yskawicznie siê wspiê³a. Po drodze oczywi¶cie musia³a spotkaæ jakie¶ z³o¶liwe robaczki, które chcia³y j± zaatakowaæ, ale powali³a je szybko jednym machniêciem ³apki z ostrymi niczym brzytwy pazurkami.
Kiedy rozsadowi³ siê wygodnie na ga³êzi rzuci³ szybk± i bardzo celn± Shadow Ball. Gdy zauwa¿y³, ¿e cel, którego ty za cholerê nie mog³a¶ dostrzec, delikatnie siê zachwia³ i lekko opad³ pu¶ci³ kolejn± szybk± seriê, która ostatecznie za³atwi³a przeciwnika. Pokemon z ³oskotem spad³ na ziemiê, jednak wed³ug ruchów Glameowa wci±¿ by³ przytomny. Kocica zeskoczy³a z ga³êzi i popêdzi³a w stronê ofiary. Ruszy³a¶ za ni±. Po minucie biegu prze³ajowego dotarli¶cie do ma³ego, okr±g³ego, czarno-z³otego cia³ka z dwoma haczykami, które zapewne s³u¿y³y za broñ. Pokemon wci±¿ siê rusza³, jakby chcia³ dalej polecieæ, ale obite skrzyd³a nie dawa³y mu takiej mo¿liwo¶ci. Chwilê siê jeszcze szamota³, potem zleg³ bez ruchu. Jednak delikatne ruchy tu³owia ¶wiadczy³y o przytomno¶ci.
Ruchy! £ap go szybko, bo zaraz zejdzie na twoich oczach!
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Wiek: 29 Do³±czy³a: 05 Lis 2008 Posty: 1793 Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 24 Sierpieñ 10, 14:03
Racja... Ale jak widzê, co Amerykanie potrafi± wymy¶liæ, to my¶lê, ¿e to nie musi byæ nudne
--------------------------
- O cholera... - jêczê cicho, próbuj±c sobie przypomnieæ, gdzie ja, zapominalska dziewczyna, mog³am schowaæ te g³upie Pokeballe...
"Hm, gdzie one mog± byæ, przecie¿ siê nie rozp³ynê³y..." - my¶lê, uwijaj±c siê szybko przy szukaniu pi³ek - "Cholera, czemu s± zawsze, gdy ich nie potrzeba, a jak trzeba uratowaæ komu¶/czemu¶ ¿ycie, to znikaj± jak li¶cie na jesieñ?!" - w¶ciekam siê. Je¶li ju¿ znajdê tego Balla, to stukam nim delikatnie skrzydlate stworzenie i biegnê z nim gdzie¶, gdzie bêdê mog³a je uratowaæ (heh, mo¿e do Centrum Pokemon, przy okazji jak nic wsadz± mnie za kratki), a jak nie znajdê, to po prostu biorê to na rêce i próbujê to... eee... reanimowaæ? W ka¿dym razie planujê zrobiæ co¶ podobnego do reanimacji.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
Kontakt:
Wys³any: 30 Sierpieñ 10, 09:49
Czy ja jestem z Ju£eSej?
Szybko! Plecak! Jaki¶ koc, paralizator... (zaraz, co on tu robi?), kolejne klamoty, a PokeBalle, wed³ug Prawa Murphy'ego, oczywi¶cie musz± byæ na samym dole! Ale tam s±. Ca³a pi±tka, któr± mo¿esz wykorzystaæ. Czerwonow³osa dziewczyna przytknê³a kulkê w polskich kolorach do Pokemona, b³ysnê³o czerwonawe ¶wiat³o, a pi³ka spad³a na ziemiê. Turla³a siê krótk± chwilkê, po czym stanê³a i cichutko kliknê³a. Taaak...
Podnios³a¶ PokeBalla z ziemi, lekko go podrzuci³a¶. By³ troszkê ciê¿szy ni¿ przed u¿yciem. W ka¿dym b±d¼ razie, to co¶ w ¶rodku balla na pewno by³o ciê¿ko ranne i na razie nie by³o zdolne do walki. Aczkolwiek na razie jest w kulce i na pewno nie umrze, ani nie zemdleje.
Na dzisiejsze ¶niadanie proponujê tost z d¿emem mandarynkowym, powrót do Kwatery G³ównej Team Galactic, szybkie uleczenie tego stworka w waszym lewym PC, szybk± kawê w kantynie i powrót na poszukiwania, Madame. Co pani na to?
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Kontakt:
Wys³any: 3 Wrzesieñ 10, 19:46
Em... *zastanawia siê* ... Eeeee... Hai? Sorki za beznadziejno¶æ odpisu.
-----------------------------
- Ech... - wzdycham, siadaj±c na ziemi. Ten ca³y dzisiejszy a¿ taki ¿a³osny nie by³ (na szczê¶cie). Hm, tylko co ja takiego z³apa³am? Có¿, czas siê tego dowiedzieæ. Biorê znowu do swoich brudnych i lepkich ³apek Pokedex (robi±c przy okazji znajom± ju¿ ci minê) i szukam w jego "zasobnej" zawarto¶ci obrazka swojego nowego Pokemona. Powinien gdzie¶ tam byæ, ale w razie, gdybym nie znalaz³a obiektu poszukiwañ, zabieram siê za ponowne szperanie w torbie, tym razem z nadziej±, ¿e mam w niej notatnik i jaki¶ d³ugopis/o³ówek.
"¦wietnie" - zastanawiam siê przy okazji nad tym, co bym mog³a robiæ oprócz "pracowania" w Galaktycznych - "Hm.... Zdobywanie odznak jest monotonne... Do hodowania nie mam raczej cierpliwo¶ci..." - wizualizujê sobie jednocze¶nie w g³owie Glameow w ró¿nych sytuacjach... Stoj±c± w bojowej pozie i warcz±cej na przeciwnika... Wysiaduj±c± jaja, z których wykluj± siê jej dzieci (?)...
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Kontakt:
Wys³any: 12 Wrzesieñ 10, 19:45
Nie, nie jestem. ;x
Kliknê³a¶ na dolnym ekranie element przypominaj±cy strza³kê, która kierowa³a siê w twoj± stronê. Zak³adki z nazwami i obrazkami Pokemonów zaczê³y siê szybciuteñko przewijaæ. Uwa¿nie wpatrywa³a¶ siê w wy¶wietlacz i gdy co¶ podobnego mignê³o ci przed oczami zatrzyma³a¶ "tasowanie" i wróci³a¶ do znajomego obrazka... Aha. Nie, to nie to. Jedziemy dalej. D¼wiêk wertowania i dojecha³a¶ do koñca. Brak danych.
Na razie. PokeDex, jako oryginalne urz±dzenie skradzione od zwyk³ego trenera sam pokaza³ potrzebne informacje, gdy tylko natrafi³ na PokeBall. I sta³o siê takie cu¶:
Cytat:
Ninjask, Pokemon ninja
Jego krzyk, je¿eli jest s³uchany zbyt d³ugo, pozostawia d³ugotrwa³y ból g³owy. Porusza siê tak szybko, ¿e czasami jest nawet niewidoczny.
Wow... Zdolne stworzonko. A¿ dwa speciale... To zdarza siê naprawdê rzadko. Kto¶ musia³ go fantastycznie wytrenowaæ, poniewa¿ takie rzeczy nie zdarzaj± siê w dziczy. Odnotowano tylko jeden taki przypadek, dwa przypadki trenowanych Pokemonów, a zdarzy³o siê nawet, ¿e jaki¶ trener mia³ Pokemona z trzema specjalnymi atakami. To musia³a byæ naprawdê potêga... Có¿. Dobrze, ¿e uda³o siê takiego z³apaæ.
Sygnatura użytkownika
Kontakt:
Wys³any: 11 Pa¼dziernik 10, 17:40
To fajnie
---------------------
- Bo¿e... - chyba zaczynam siê czuæ tak, jakby mnie g³owa zaczê³am boleæ. Ile ja ju¿ jestem na nogach? Z 3 godziny? W ka¿dym razie wiêcej ni¿ dwie. Zreszt± niewa¿ne. Patrzê na horyzont, czy nie pojawia siê ju¿ ta cienka ró¿owo-podobna linia, czyli znak niechybnego wschodu. Przy okazji, gapi±c siê w tamtym kierunku ¿a³ujê, ¿e nie spêdzi³am z nim ca³ego wieczoru... Ech...
"Jego w³osy... Jego hipnotyzuj±ce oczy... Ten jego g³os, jego ³zy... To wszystko, to chyba jedyna rzecz, dla której to wszystko robi³am..."
Chyba bêdê siê powoli zbiera³a z Safari, bo Sat pewnie usycha z têsknoty, choæ pewnie ma du¿o pracy... Ale jeszcze zanim siê zabiorê za ucieczkê, wywracam torbê do góry dnem (o ile ju¿ tego nie zrobi³am przy wyci±ganiu Pokaballa i Dexa) i szukam w tej kupce lusterka i kosmetyków - nie mogê przecie¿ wygl±daæ jak potwór z bagien.
"Bo¿e, bo¿e, bo¿e! Ratuj mnie kto mo¿e!" - my¶lê lekko wkurzona, je¶li nie znajdê tego cholernego przedmiotu, który mo¿e mi pomóc ocaliæ ¿ycie...
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Cytat:
Kontakt:
Wys³any: 27 Pa¼dziernik 10, 19:14
Niska warstwa niebosk³onu by³a ju¿ prawie ca³a jasna. Powoli wschodzi³o czerwone s³oñce.
"Tej nocy przelano krew." jak to stwierdzi³ bohater jednego z popularnych filmów. Czy tak jest naprawdê? Chyba nikt tego nie sprawdzi³, ale byæ mo¿e to nie dotyczy ciebie i twoich frendzów. W ka¿dym b±d¼ razie, by³o ju¿ na tyle jasno, ¿e spokojnie mo¿na by³o dostrzec najwa¿niejsze szczegó³y przedmiotu oddalonego o kilkadziesi±t metrów (przy pe³nym o¶wietleniu jest to mo¿liwe z 500 m- przyp. red.). Tak¿e spokojnie mog³a¶ i¶æ bez obawy o to, ¿e wryjesz siê w drzewo i twoja twarz bêdzie zdeformowana i brzydka.
A propos brzydkiej twarzy, w plecaczku znalaz³o siê takie co¶ jak skromniutki zestaw do makija¿u i jakie¶ tyciusieñkie lustereczko. Zabra³a¶ siê za poprawienie swojego wygl±du, co by³o mo¿liwe tylko przy zrêcznych ³apkach i du¿ym do¶wiadczeniu.
Po 10 minutach wygl±da³a¶ jak bóstwo. Wrzuci³a¶ swój nowy nabytek do... tego, gdzie trzymasz PokeBalle i opu¶ci³a¶ Safari Zone do¶æ zadowolona, trzeba to przyznaæ. Dobra, to gdzie teraz? Tak, Kwatera G³ówna. Trzeba zje¶æ jakie¶ porz±dne ¶niadanko, nieprawda¿?
Dobry pocz±tek dnia, zobaczymy, co bêdzie dalej.
Sygnatura użytkownika
Kontakt:
Wys³any: 15 Listopad 10, 19:11
Wybacz kiczowato¶æ i niespójno¶æ tekstu, ale ostatnio siê tak jakby... zatraci³am w pisaniu odpisów, co¶ siê we mnie popsu³o...
----------------------------------------------
Na pocz±tek sprawdzam, czy droga, któr± zamierzam i¶æ, jest pusta. Je¶li tak, to wiadomo, ¿e zasuwam ni±, a je¶li nie, to szukam takiej ¶cie¿ki, która odpowiada moim wymaganiom.
- Hm... - rozmy¶lam, gdy ju¿ bêdê na tej ¶cie¿ce (w koñcu kiedy¶ to nast±pi), zmierzaj±c "powoli" w kierunku Veilstone. My¶lê o sobie, o swoim ¿yciu, o Team Galactic, o tej dziwnej utracie pamiêci... Czy ja na pewno jestem t± osob±, któr± by³am przedtem?
"Ech, chyba nie znajdê odpowiedzi na to pytanie..." - zaciskam zêby - "Nie powinnam tak my¶leæ, po prostu to jedno z takich pytañ, na które nie da siê natychmiast odpowiedzieæ..."
Przy¶pieszam, ¿eby dotrzeæ szybciej do Veilstone. Kiedy ju¿ tam bêdê, zamierzam skierowaæ swe kroki prosto do gabinetu Saturna w kwaterze TG.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Cytat:
Kontakt:
Wys³any: 29 Listopad 10, 19:43
Mój znajomy ma warsztat.
Kwatera G³ówna. Powrót do domu. Jest ju¿ 10 przed po³udniem, wiêc po tak intensywnym nocnym polowaniu twoja kiszki skacz± niczym dwójka m³odych osób tañcz±cych charlestone'a. Skierowa³a¶ swoje szanowne nogi do bufetu, aby wci±æ jaki¶ dobry tost z d¿emem mandarynkowym okraszony kawa³eczkami czekolady i zapiæ to waniliow± latte.
Chrup, chrum, gulp, gulp.
Dobra, pojedli¶my. Co teraz?
Sygnatura użytkownika
Kontakt:
Wys³any: 29 Grudzieñ 10, 15:23
Aha, samochodowy?
------------------------------------------
- Ech, mam ju¿ tego wszystkiego dosyæ, kompletnie dosyæ... - jêczê cicho do siebie, opuszczaj±c bufet. Czujê siê lekko dziwnie, jakbym nie pasowa³a do tego ca³ego otoczenia...
"Jak ja mog³am wcze¶niej tu wytrzymaæ? Kompletnie nudno, wszyscy zajêci...", my¶lê, przy okazji zastanawiaj±c siê, co teraz robi Saturn. Czy my¶li mo¿e o mnie, czy jednak jest zbyt zapracowany, ¿e nie mo¿e my¶leæ o niczym innym jak o TG? No có¿, chyba warto to sprawdziæ...
Kierujê swoje kroki do jego gabinetu z nadziejê, ¿e nie przeszkodzê mu w czym¶ wa¿nym.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Cytat:
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.