POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
28 Maj 12, 16:45
Co by by³o, gdyby jajko zjad³o kure ?
Autor Wiadomo¶æ
Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 10 Wrzesieñ 10, 23:24   

:> To by³o przypadkowe :>
--------

Idziesz cicho, bezszelestnie, prawie jak zabójca, albo jaki¶ ninja. Przedzierasz siê przez krzaczory by uratowaæ twoj± towarzyszkê i nic ciê nie mo¿e. No a przynajmniej tak ci siê wydaje...
- Jak my¶lisz.... daleko jeszcze ? - Us³ysza³e¶ cicho g³os za sob± i przera¿ony(Poniewa¿ to ciê dotknê³o.. tak nagle) odskoczy³e¶ w pozie obronnej. Spojrza³e¶ za siebie... i to co zauwa¿y³e¶ wprawi³o ciê w os³upienie i lekki do³ek. Otó¿ sta³ tam ten twój agent Tomek, ale nie by³ ju¿ ubrany jak zwyk³y staruszek, a jak komandos. Swoj± drog± ciekawe kiedy to zrobi³. Ale teraz skup siê i wyobra¼ sobie staruszka z nadwag±, przepranego za komandosa, nawet z makija¿em... oj nie wygl±da to dobrze. A wrêcz komicznie.... ale dla ciebie jest to ¿enuj±ce.... ¿e siê tego przestraszy³e¶.... oj niedobrze.
- Jestem by³ym komandosem... jak widzisz mój mundur nadal na mnie pasuje. - Jakby pomin±æ wystaj±ce fa³dki, ró¿owe gacie i guzik od spodni, który w³a¶nie przed chwil± mign±³ obok ciebie jak kula... to tak, jest idealny.

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

Jabba 
Pewnie nie zna PokeMana
Jabba The Hut

Do³±czy³: 30 Sie 2010
Wys³any: 11 Wrzesieñ 10, 11:21   

To dobrze... Bêdziemy mieli dziêki temu wiêksze szanse.- mówiê z sarkastycznym u¶miechem. - Wed³ug mnie ju¿ nie daleko. Nie spotykamy ¿adnego pokemona. Co¶ mo¿e je odstraszy³o? Mo¿e to oni? Dlatego uwa¿am, ¿e siê zbli¿amy.- obja¶niam staruszkowi-agentowi swoj± teoriê.
-Teraz cicho, w ka¿dej chwili mo¿emy ich napotkaæ, a tego by¶my nie chcieli. ¯eby mieæ szanse musimy ich zaskoczyæ.-przestrzegam go i zaczynam ruszaæ dalej w stylu ninja, szybko a zarazem bezszelestnie, staraj±c siê nie obudziæ niczego niepo¿±danego. Staram siê znale¼æ jakie¶ ¶lady ich pobytu, odciski stóp lub co¶ innego, co mog³o zdradziæ, w któr± stronê siê przemieszczaj±.

Sygnatura użytkownika
MG:Afil
Imiê: Max Rusher
EQ:4x , 2x , 5x
Kasa: 8.000$
Poochyena

P³eæ: Female
Lvl: 5
Exp: 0/25
Natura: Uparta
Ataki: Tackle, Howl

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 12 Wrzesieñ 10, 14:44   

Sorry, za jako¶ tamtego odpisu... ale chyba by³em wtedy ju¿ nieprzytomny x)
---------------

- Khym... khym... - Zakrztusi³ siê staruszek, pokazuj±c ci, ¿e to on powinien byæ na przodach. W koñcu to on jest by³ym komandosem, a ty nie. Tobie wiêc nie pozosta³o nic innego jak przepuszczenie go. Na twoje szczê¶cie! Gdy staruszek tylko ruszy³ siê do przodu, po¶lizgn±³ siê na b³ocie i te¿ w nie wpad³. Wpierw cieszy³e¶ siê, ¿e to nie ty, ale po kilku chwilach, cieszy³e¶ siê te¿ z odcisku klatki i kilku ¶ladów butów na ziemi. Pewnie jeden z ,,sweet'' kumpli te¿ po¶lizgn±³ siê na b³ocie i podpar³ siê klatk±, aby wstaæ. Ach! Twój pechowy dzieñ staje siê powoli szczê¶liwy, pomijaj±c oczywi¶cie fakt, ¿e porwali ci pokemona i nie wiesz, czy go odzyskasz.
- Dzietrzaku.... pomo*** mi wstp? Wy**** my siem, cze mua trzasz i kalo szaszaly siem w bociek.. - Powiedzia³ niezrozumiale dziadek, oczywi¶cie maj±c g³owê w b³ocie. A wiêc s³owa wyp³ywa³y wprost spod b³ota. Pewnie ma go pe³ne usta. BLE!

Sygnatura użytkownika

Jabba 
Pewnie nie zna PokeMana
Jabba The Hut

Wys³any: 12 Wrzesieñ 10, 15:43   

-¯e co? Pomocy? Przecie¿ komandosi... byli komandosi nie potrzebuj± pomocy.- mówiê ironicznie, w tym samym czasie podaj±c mu rêkê.
Prowad¼ miszczu! Tylko nie wywróæ siê znowu.- pozwalam mu i¶æ przodem, bo on zna siê "lepiej" na chodzeniu za odciskami butów.
-No dobra, a teraz na powa¿nie. Widzi pan? Oni pewnie te¿ byli tak zaradni.- wymawiam przez ¶miech wskazuj±c na ¶lady w b³ocie.-Musimy i¶æ za nimi. Pewnie oni je zostawili. Prêdzej, czy pó¼niej ich dogonimy. Tylko powstaje problem. Czym odbierzemy nasze pokemony? Ja wiêcej Pokemonów nie mam, a pan?- pytam siê go¶cia.

Sygnatura użytkownika
Poochyena

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 13 Wrzesieñ 10, 07:42   

- Mam Wingull'a - Powiedzia³ szybko i wyra¼nie, jak na wojskowego przysta³o. - A ty masz jakiego¶ pokemona? - Pewnie ciê nie s³ucha³ i us³ysza³ koñcówkê zdania. Choæ odpowied¼ na nie brzmi do¶æ... prosto. A mo¿e to tylko takie wra¿enie, bo staruszek w b³ocie z widocznymi ró¿owymi gaciami i strzelaj±cym guzikiem, tym razem od koszuli, który to znów mign±³ obok ciebie jak kula z pistoletu. Ah... prawdziwi komandosi... ty te¿ pewnie chcia³by¶ byæ jednym z nich.
- Dzieciaku.... pomó¿.... - powiedzia³ ju¿ wyra¼niej, bo po¶lizn±³ siê patrz±c w twoj± stronê, a wiêc nie wpad³ brzuchem, a plecami. Ale jedno siê nie zmieni³o... znowu siê zassa³.

Sygnatura użytkownika

Jabba 
Pewnie nie zna PokeMana
Jabba The Hut

Wys³any: 13 Wrzesieñ 10, 17:41   

Pomagam mu wstaæ, czuj±c jednocze¶nie po¿a³owanie do cz³owieka, który my¶li, ¿e jest wci±¿ sprawy tak jak parêna¶cie/parêdziesi±t lat temu.
Nie... Oni ukradli mi jedynego pokemona. Dlatego muszê go odzyskaæ.-mówiê do niego.
*Nie mogê tu tak tkwiæ!* Jak bêdziemy siê tak wlec, nigdy ich nie dogonimy. I co wtedy? Wtedy nic mi ju¿ nie zostanie. Bez mojego pokemona nie rozwi±¿ê tych wszystkich zagadek, które tak mnie nurtuj±.*
Nie czekam, a¿ komando zacznie i¶æ tylko sam ruszam wypatruj±c coraz to nowych ¶ladów, rozgl±daj±c siê z ostro¿no¶ci.

Sygnatura użytkownika
Poochyena

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 14 Wrzesieñ 10, 20:52   

A u ciebie nie ma co poprawiaæ :<
--------------------

Ostro¿no¶æ nie pomog³a, sam wpad³e¶ w b³oto, niestety, tylko ty³kiem. Khym... to znaczy niestety, bo, no... a wiêc: Wpad³e¶ ty³kiem w b³oto i jak siê niefart trafi³ pojawi³ siê pierwszy pokemon, by³ to ma³y chrz±szcz. By³ szaro-zielono-br±zowy i.... dziwny. Wygl±da³ prawie jak cykada po³±czona z pasikonikiem, ale ty wiedzia³e¶ co to jest. To znaczy, nie zna³e¶ do koñca nazwy, ale zna³e¶ jej ataki i skuteczno¶æ.
- Niiiiii.... - Powiedzia³ chrz±szcz... có¿, chyba jest samcem alfa, a ty jeste¶ na jego terytorium. Czu³e¶ na sobie jego spojrzenie, takie przenikliwe z jego czarno-zielonych oczek. Czy¿by zna³ Leer, nie, to nie mo¿liwe, dobrze wiedzia³e¶, ¿e on nie poznaje tego ataku, czyli co to jest?

Sygnatura użytkownika

Jabba 
Pewnie nie zna PokeMana
Jabba The Hut

Wys³any: 14 Wrzesieñ 10, 21:38   

Poprawiaæ? Co poprawiaæ :O? Dajesz mi zagadki pokemonowe lol ;D Nie mam zielnego pojêcia o jakiego Poka ci chodzi ^^ Bym go przeskanowa³ jakbym mia³ PokeDexa ;o. Ten atak, który podajê to totalny strza³. Nigdy nie by³em dobry w zagadkach ;o.
--------------------------------------------------------------------------
No ¿esz kurka wodna (lol).- syczê i staram siê powoli wycofaæ.-Czy¿by to Scary Face? Zawsze mam pecha, gdy przychodzi krytyczny moment.- zadajê sobie pytanie.
-E... Panie komandos... pomó¿ mi pan, bo zaraz zostanie ze mnie plama, albo co¶ gorszego. Ten robak nie wygl±da przyja¼nie, a zreszt± bije od niego takie nieprzyjemne uczucie.- zwracam siê do dziadka-komandosa, nie spuszczaj±c z oczu robaka. Staram siê tak wymanewrowaæ, ¿eby nie zrobiæ gwa³townego ruchu, ale te¿ wydostaæ siê stamt±d jak najszybciej, aby nie by³ pod wp³ywem ataku na moj± psychikê.
-Mi³y brzydal, mi³y...- powtarzam.- Bo¿e, jak ja nie lubiê robali.

Sygnatura użytkownika
Poochyena

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 17 Wrzesieñ 10, 19:47   

Brzydal, jak to uj±³e¶, zwia³ jak tylko zobaczy³ afrokomadosa... ym...tak dobrze us³ysza³e¶. AFROKOMANDOSA. Czemu Afro? Bo teraz na jego g³owie widnia³a bujna fryzura Afro, on za to czesa³ j± grzebieniem.
- Kiedy¶ mia³em tak± fryzurê... - Powiedzia³ z dum± jak tylko spojrza³e¶ siê w jego stronê. - Pewnie mi zazdro¶cisz, co? - Zapyta³ i ma³o co nie spowodawa³ u ciebie reakcji chemicznej.
Ale wracaj±c do Pokemona, to jedyne co po nim zosta³o, to okrzyk z serii ,,Jeszcze wrócê'', który brzmia³ tak: NIN!. I znikn±³.
----------
Zero weny, piszê na wyrost, bo mnie Titiz zmusi³....

Sygnatura użytkownika

Jabba 
Pewnie nie zna PokeMana
Jabba The Hut

Wys³any: 18 Wrzesieñ 10, 23:28   

:/ Ma³o pola do odpisu, wiêc te¿ nie miaem co napisaæ. Jak nie masz weny to nie pisz ja poczekam, a¿ bêdziesz mia³ :D BTW. W mojej grze móg³by¶ zawszeæ poki z V generacji? Jak Ci to nie odpowiada to nie musisz, ale gdyby¶ móg³ by³bym tobie bardzo wdziêczny, bo chcia³bym z³apaæ Pokabu, pó¼niej w historii ^^ .
------------------------
Nie... Nie zazdroszczê. Szczerze mówi±c nigdy nie by³em fanem afro.- odpowiadam mu z sarkastycznym u¶mieszkiem.
*Wygl±da jak b³azen albo klaun. Nie chcê tak zdziadzieæ na staro¶æ. Mam nadziejê, ¿e nie bêdê siê tak wtedy zachowywaæ.*- rozmy¶lam, wypatruj±c czy nie ma w pobli¿u ju¿ tego pokemona. Nastêpnie powoli ruszam za dalszymi ¶ladami Magmusów.
- Ten pokemon jeszcze wróci. Mo¿liwe, ¿e nie sam tylko z kolegami.- ostrzegam dziadka.-Musimy siê mieæ na baczno¶ci.

Sygnatura użytkownika
Poochyena

Wy¶wietl posty z ostatnich: