Wiek: 31 Do³±czy³: 10 Maj 2009 Posty: 4027 Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 4 Wrzesieñ 10, 15:26
Mmmm... Berry. Weteran PBFu, by³y MG i trochê dzia³a na Revie. To dla mnie zaszczyt...
~Historia nie jest zbyt oklepana, pokazuje jak w kilku tygodniach mo¿na straciæ maj±tek.
~Co do wygl±du, jak pisa³em wcze¶niej, wolê opis, ale niech zostanie. Choæ wygl±da to ma³o ch³opiêco.
~Chillarmy! (pozwól, ¿e bêdê u¿ywa³ angielskiej nazwy) Nareszcie mogê siê wykazaæ jako twórca! Ataki bêdê podawa³ na bie¿±co. Tylko tak z sensem...
Po ogólnej ocenie...
Przyjêty!
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Imiê i nazwisko/nickname: Max Tate
Wygl±d: Charakter: Mi³y, uczynny. Nie lubi k³amstw, oszustw, kradzie¿y. Chêtnie pomaga innym w problemie. Jest lojalny wobec przyjació³. Czêsto zapomina o innych rzeczach.
Historia (min. 10 linijek):
Max urodzi³ siê w miasteczku Lilycove. Jak reszta uczy³ siê 6 lata w szkole trenerskiej. W wieku 13 lat ukoñczy³ j± z wyró¿nieniem. Max po szkole, postanowi³ pomagaæ rodzicom w domu. Pewnego dnia, dosta³ paczuszkê od nie wiadomo kogo. Rodzice na pocz±tku skonfiskowali t± paczuszkê, ze wzglêdu na mo¿liwo¶æ wybuchu bomby. Maxa z¿era³a ciekawo¶æ. KIedy rodzice wyszli, cmykn±³ do pokoju i odrazu j± otworzy³. Okaza³o siê ¿e by³a tam kula. Nagle siê otworzy³a i pojawi³ siê Turtwig. Turtwig polubi³ Max'a. Dzieñ pó¼niej wyruszyli w drogê.
Cel: Zostaæ miszczuniem Hoenn i innych regjonuf!
Profesja:trener
Region:: Isshu NIE! <-- No co¶ ty :O Hoenn Master <3
Starter: Jaki¶ rzu³f. Niech to bêdzie Turtwig
Styl gry: Lefel!
Ilo¶æ wypasu*: Niewiele, trochê kaski, wêdka, plecak, ubrania & bielizna na zmianê, zestaw PokeBalli, Pokedex.
Towarzystwo: 1 Ziomka, obojêtne jakiej p³ci.
Pro¶by do mnie: Z³apanie:
a) Belduma
b) Charmandera
c) Mudkipa
Tle XD
O¶wiadczam, ¿e przeczyta³em Regulamin PBFu PokeCollect i Regulamin Dzia³u Nenloth, a tak¿e zapozna³em siê z wa¿nym tematami "Nieobecno¶ci" oraz "Profesje".
Kontakt:
Wys³any: 4 Wrzesieñ 10, 16:00
Ahhh... Kojot... Mia³em ciê przyj±æ, ale muszê kilka rzeczy poprawiæ.
1. Historia. Sprytna, jednak troszkê zbyt krótka.
2. Rozumiem b³êdy, s± dla jaj.
3. Po to masz gwiazdkê, ¿eby z niej skorzystaæ, a nie wymyslaæ.
4. Gdzie odpisy?
Odrzucam, mo¿esz poprawiæ.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
[POPRAWIONA WERSJA] (kilka omy³ek, z mojej nieuwagi )
Imiê i nazwisko/nickname: Max Tate
Wygl±d: Charakter: Mi³y, uczynny. Nie lubi k³amstw, oszustw, kradzie¿y. Chêtnie pomaga innym w problemie. Jest lojalny wobec przyjació³. Czêsto zapomina o innych rzeczach.
Historia (min. 10 linijek):
Max urodzi³ siê w miasteczku Lilycove. Jak reszta uczy³ siê 6 lata w szkole trenerskiej. W wieku 13 lat ukoñczy³ j± z wyró¿nieniem. Max po szkole, postanowi³ pomagaæ rodzicom w domu. Pewnego dnia, dosta³ paczuszkê od nie wiadomo kogo. Rodzice na pocz±tku skonfiskowali t± paczuszkê, ze wzglêdu na mo¿liwo¶æ wybuchu bomby. Maxa z¿era³a ciekawo¶æ. KIedy rodzice wyszli, cmykn±³ do pokoju i odrazu j± otworzy³. Okaza³o siê ¿e by³a tam kula. Nagle siê otworzy³a i pojawi³ siê Turtwig. Turtwig polubi³ Max'a. Nagle rodzice wpadli do domu.
- Oh my .. . .. . .
- Co Ty robisz Max? Od³ó¿ to natychmiast bo wybuchnie!
Rodzice nie wiedzieli ¿e to pokeball. Bêd±c pod presj± medii my¶leli ¿e to bombo-pokeball, który zrobi³ wiele szkód dziadkowi.
- To nie bomba mamo. To PokeBall z pokemonem.
Turtwig wyszed³ zza pleców. Biedaczek nabawi³ siê ³adnego strachu.
Mama sprawdzi³a adres paczki. By³a to paczka od Profesora Bircha, znajomego mojego ojca. By³ tam ma³y dopisik, o tym ¿e jego córka te¿ idzie podró¿owaæ. Tzn tyle przeczyta³em bo ojciec razem z Turtwigiem wyci±gn±³ mnie za ko³nierz do przedpokoju.
- Cudzych listów siê nie czyta!
W ka¿dym b±d¼ razie, rodzice pozytywnie wyrazili opinie o rozpoczêciu mojej podró¿y.
Cel: Zostaæ miszczuniem Hoenn i innych regjonuf!
Profesja:trener
Region:: Isshu NIE! <-- No co¶ ty :O Hoenn Master <3
Starter: Jaki¶ rzu³f. Niech to bêdzie Turtwig
Styl gry: Lefel!
Ilo¶æ wypasu*: Busyness Class
Towarzystwo: May, te¿ 14 lat ma bo teraz od 14-stki siê zaczyna podró¿ ;<
Pro¶by do mnie: Z³apanie:
a) Belduma
b) Charmandera
c) Mudkipa
Niewiele ekwipnuku: Pokedex, plecak, ubrania na zmianê, trochê jedzonka.
O¶wiadczam, ¿e przeczyta³em Regulamin PBFu PokeCollect i Regulamin Dzia³u Nenloth, a tak¿e zapozna³em siê z wa¿nym tematami "Nieobecno¶ci" oraz
"Profesje".
• Ty i twój Squirtle byli¶cie w ciemnym lesie, do¶æ pó¼na pora... Wszystko toczy³o siê dobrze, gdy nagle potkn±³e¶ siê o korzeñ i upad³e¶. Zwichn±³e¶ sobie nogê, nie jeste¶ w stanie siê poruszaæ. Squirtle jest ca³y i a¿ siê garnie do pomocy. Musicie siê streszczaæ, w oddali s³ychaæ jakie¶ ryki. Masz komórkê, w której baterii starczy tylko na 10 sek. rozmowy lub SS-mana, d³ugopis, kartkê...
~Ahh mój Squirtlku. Co my poradzimy. Wiem mam plana! U¿yj Armatki Wodnej na mój znak. Na kartce, skrobiê w szybkim tempie, s³owa uk³adaj±ce siê w zdanie: "Pilnie pomoc, jestem w lesie i mam k³opoty" W³±czam Telefon, wchodzê szybko w mapê i sprawdzam dok³adnie gdzie jestem staraj±c siê znale¼æ najbli¿szy dom.
Z³o¿y³em kartkê w samolocik i wyrzuci³em wysoko. Tak wiatr odpowiedni. Samolot leci
Wybada³em rêkami drzewo.
~Uderz na mój znak Tacklem. Teraz!
Drzewa zwalaj± siê jak domino. Robi±c coraz wiêkszy Cha³as. Napewno ktos to us³yszy.
Ciemna jaskinia... Wprawdzie masz latarkê, jednak jest trochê strasznie. Nagle schodzi lawina i korytarz zostaje zawalony. Okazuje siê, ¿e to same Geodude. Jeden z nich nie zmie¶ci³ siê w "¶cianie" i wypad³ poza szereg. Widz±c ciê, a konkretnie twoj± Nidorinê, szybko rzuci³ siê do ataku. Dalej nie przejdziesz, dopóki go nie pokonasz. A ciekawie bêdzie wyeksplorowaæ tak± jaskiniê.
Nidorina najpierw zdezorientuj tego Geoodude u¿ywaj±c Tail Whip. Gdy zacznie uderzaæ taranem staraj siê unikaæ tak d³ugo aby trafi³, w t± ¶cianê Geodudów. Zdezorientowanego atakuj na przemian Poison Stingiem jak Bitem. Gdy bêdzie od Ciebie jaki¶ 1 m Wysoko podskocz u¿ywaj±c Focus Energy. Ci±gle unikaj jego ataki, on bedzie siê bardziej mêczy³. Gdy zaczniesz odczuwaæ zmêczenie wskocz na niego biegn±c w przeciwn± stronê ni¿ siê krêci. Gdy bêdzie zbli¿a³ siê do ¶ciany zeskocz i znokautuj z Bite'a.
Poprafjone.
Kontakt:
Wys³any: 4 Wrzesieñ 10, 17:25
Ahhh.
Historia nienajlepsza, odpisy tak¿e, dlatego...
Przyjmujêna okres próbny 10 twoich odpisów. Chcê ¿ebys zobaczy³ jak siê u mnie gra, bo mo¿esz mieæ z³e przyzwyczajenia od Byakuraia. Ale zaraz robiê grê.
Zamkniêto.
Sygnatura użytkownika
Kontakt:
Wys³any: 30 Listopad 10, 17:35
Jak podo³asz odpisom rzêdu 5 linijek, to proszê bardzo. Tylko jakie¶ sensowne, bo ostatnio czasami by³o du¿ooooooooo lania wody (jednak¿e ta cecha jest wa¿na dla uczniów w polskim systemie edukacji).
Powrót nie podlega promocji. Na pewno nie chcesz nowego zapisu?
Sygnatura użytkownika
Kontakt:
Wys³any: 2 Grudzieñ 10, 18:43
Pisz, bo mo¿esz 3 gry. Czytaj niusy.
Sygnatura użytkownika
Imiê i nazwisko:: Stefan Nieziemski
[b]Wygl±d: D³ugie czarne w³osy, blizna w kszta³cie dziwnego Pokemona na prawym ramieniu.
Charakter: Lekkomy¶lny, porywczy, lubi podrywaæ dziewczyny, zawsze kocha³ z³o
Historia: Stefan by³ bardzo dobrym i pomocnym ch³opcem mieszkaj±cy w najwiêkszym mie¶cie w Kanto. Pewnej nocy kiedy jego rodzice pojechali na impre on zostaj±c sam obejrza³ 5 godziny maraton filmów o z³odziejach. Tak mu siê spodobali wszystkie sposoby w³amywania siê i co z tego mo¿na mieæ postanowi³ ¿e w przysz³o¶ci zostanie z³odzijem. Nastêpnego ranka Stefan zobaczy³ obok swojego ³ó¿ka Meowtha. Stali siê najlepszymi przyjació³mi w zbrodni. Kilka lat pó¼niej Stefan w wieku 9 lat musia³ dokonaæ wyboru kim chcia³by byæ trenerem czy kordynatorem ale on zrobi³ na z³o¶æ rodzicom i zapisa³ siê do szko³y Rangerów. Pierwszej nocy w szkole odkry³ sekret Meowtha. Okaza³o siê ¿e Meowth gada. Bardzo siê to Stefanowi spodoba³o. Nazajutrz na pierwszej lekcji mieli o najbardziej niebezpiecznej legendzie Kanto, Mewtwo.
Cel: Zrobienie z Mewtwo swojego drugiego Pokemona;
Profesja: Ranger-z³odziej;
Region:: Kanto na pocz±tek
Starter: Meowth.
Styl gry: Level
Ilo¶æ wypasu*: Busyness Class.
Towarzystwo: 1 p³uci ¿eñskiej
Pro¶by do mnie:
1. Chcia³bym ¿eby wystêpowa³y gadaj±ce Pokemony i tym gadaj±cy ma byæ te¿ mój Mewoth
2. Przygody nie z tego ¶wiata
O¶wiadczam, ¿e przeczyta³em Regulamin PBFu PokeCollect i Regulamin Dzia³u Nenloth, a tak¿e zapozna³em siê z wa¿nym tematami "Nieobecno¶ci" oraz "Profesje".
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.