TO tak...
Kolejn± nowo¶ci± wrze¶niow± (tajn± zreszt±) jest to, ¿e ju¿ dzisiaj popiszecie zapewne z heniem, który otrzyma³ trochê nowych komend i odzywek. Nie ma tego du¿o, ale trzeba by³o niestety i¶æ na kompromis. Znam dzia³anie jego bazy, wiêc mogê co jaki¶ czas dawaæ heniowi nowe odzywki za po¶rednictwem Drago. A wiêc krótko mówi±c mi³ej zabawy ¿yczê itp.
Chwa³a Heniolandowi, kraju z którego pochodzi nasz bot!
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Ostatnio zmieniony przez Drago 1 Wrzesieñ 10, 15:43, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Pozwoli³em sobie dodaæ ankietê. Proszê o g³osowanie i wyra¿anie swoich opinii na temat pracy nad uatrakcyjnieniem Henia wykonanej przez Marona i Kojota .
Pozwoli³em sobie dodaæ ankietê. Proszê o g³osowanie i wyra¿anie swoich opinii na temat pracy nad uatrakcyjnieniem Henia wykonanej przez Marona i Kojota .
Wytnij to Kojota, bo on tu nic nie robi³. Chcia³, ale w koñcu jestem za bardzo "JA" ¿eby mu na to pozwoliæ i sam to zrobi³em
Chyba, ¿e ci co¶ podes³a³ za moimi plecami.
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Heniowe odzywki s± bardzo fajnie czasami wychodz± ¶mieszne po³±czenia. Jedyny minus to fakt, ¿e jest powodem du¿ego spamu. No ale co¶ za co¶ : /
Po to jest shout ¿eby spamowaæ! Ludzie siê naciesz± i bêdzie normalniej. Drago, tylko trzeba usun±æ komendê RC, bo pobudzaj± go s³owa typu aRCeus.
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Blokada Anti-Floodowa, dla niego np na 5 Sec. Ograniczy to "ci±g³y" spam nim.
Oraz mo¿na by zrobiæ aby podczas kilku komend reagowa³ tylko na 2 - 3 albo jedn±.
@down
Nie wiem na czym chodzi ten bocik. Czy jest to wgrany mod, czy co innego.
Ostatnio zmieniony przez Kojot 3 Wrzesieñ 10, 16:42, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.