Chcia³bym pogratulowaæ wszystkim, który przyczynili siê do wydania tej gazetki. Dziêkujê Dominowi, ¿e zgodzi³ siê napisaæ kolejne artyku³ o odcinkach. Znajdziemy kogo¶ nowego, nie martw siê. I dziêkujê tak¿e Poxerowi, który oprócz wywiadów, które sam wybra³, napisa³ PPS, na który czeka³em do ostatniej chwili, ale go mamy.
Teraz smutny akcent... Przepraszam Afila, ¿e nie mia³ nic do roboty, ale nie by³o ciê do poniedzia³ku i nie wiedzia³em, czy by¶ siê wyrobi³. Teraz czas na krótkie podsumowanie, czyli stanowiska!
Je¶li czego¶ zabraknie, rozdzielê to miêdzy nas.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Musze przyj±æ conajmniej 2. Ja mogê pisaæ ¯ycie, a o tamtym nie mam pojêcia.
Dziêkujê za to, ¿e takie co¶ mi da³e¶. Hooray!
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Khym... khym...
Byaku mia³ siê zajmowaæ odcinkami, a Xillor PPS-em, a poxer mia³ go zastêpowaæ :>
Oni dostali lenia....
A Blue odesz³a...
Wiêc mamy..... 3 puste miejsca x)
A i co siê sta³o z tzw. ,,Poke Horoskopem'' ?
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
PokeHoroskop pad³, poniewa¿ Bleu nie mia³± ochoty ju¿ na drugi numer. Poza tym, wiara w horoskopy to grzech przeciwko pierwszemu przykazaniu. :P
Afil, nie martw siê. Poxer ju¿ nie robi wywiadów, ty siê nimi zajmiesz. To by³o tylko zastêpstwo. A Nabór jest og³oszony, zobaczymy, kto przyjdzie.
Sygnatura użytkownika
Siema koffani Gratulujê wam wydania nowego numeru gazetki, dziêkujê za u¿ycie loga, na które wcze¶niej pluli¶cie i ¿yczê powodzenia w dalszym prowadzeniu regularnego "wydawnictwa".
Hoh, dziêkujê. Wybra³em to logo, poniewa¿ innego nie mieli¶my. To jest najlepsze, a zmienianie go co tydzieñ by³oby g³upie.
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.