Uda³o mi siê namówiæ Marona na walkê i da³em mu ostrego klapa na rozgrzanie ;p.
3:0 dla mistrza pokemonuw.
Z Kojotem przegra³em 6:4 ale ta walka by³a najlepsza jak± stoczy³em:). Nie denerwuje mnie te¿ fakt ze 2 thunderbolty Kojota = 2 moje poksy sparali¿owane a Hariyama przez 3 tury ruszyæ siê nie móg³;p. Dobra walka, dobra.
rezygnacji poxera jeszcze nie uwzglêdniam poniewa¿ nie napisa³ tutaj ¿adnej wiadomo¶ci poruszaj±cej t± kwestie. W ka¿dej chwili mo¿e to zrobiæ, ja w ka¿dym b±d¼ razie daje mu czas do koñca lipca na podjêcie ewentualnych dzia³añ. Natomiast je¶li chodzi o Marona to jego rezygnacji na razie nie przyjmujê poniewa¿ rozpocz±³ ju¿ rozgrywki, je¶li ch³opak ma jaja to odhaczy resztê meczy i tyle.
niestety ale z bólem serca musze przyznaæ, ¿e nie ma sensu organizowaæ jakichkolwiek turniejów dla was, poniewa¿ do sprawy ma³o kto podchodzi powa¿nie (czytaj: bierze odpowiedzialno¶æ za w³asne decyzje). zabawa zabaw±, ale takie dzia³ania pokazuj± totalny brak szacunku dla osób, które podjê³y siê organizacji, a tak¿e dla innych uczestników, którzy siê mêczyli z przygotowaniami do rozgrywek. zwyk³a przyzwoito¶æ nakazywa³aby braæ odpowiedzialno¶æ za w³asne decyzje, je¶li co¶ siê zaczyna to trzeba to skoñczyæ a nie zawracaæ innym g³owê.
Masz racjê Drago. Najlepiej niech ka¿dy graj±cy za³o¿y sobie jaki¶ temat z zaproszeniami na walkê kto¶ siê znajdzie chêtny do grania na jego regu³ach.
Proponujê:
Zrobiæ dzia³ w forum "Multi" o nazwiê Profile. Ka¿dy bêdzie móg³ tam za³o¿yæ swój temat z zaproszeniami na walki, z w³asnymi zasadami, wersjami gry itp. itd. równie¿ z wymianami. Oczywi¶cie 1 na ³ebka.
Wakacje siê skoñczy³y, wiêc skoñczy³a siê równie¿ nasza Wakacyjna Liga Pokemon. dziêkuje wszystkim dzielnie walcz±cym, gratulujê zwyciêzcy czyli Kojotowi i zapraszam do udzia³u w nowym PokeTrophy.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.