Jam jest Kapitan Newi sparrow!!
Roxi Newi - Gryze zadki jak totodile!
O wielko kupo Maæka z klanu.
Niebieska musztarda w Polsce!
Niech ¿yje Kononowicz!
Pozdrówcie Leppera!
PiS jam jest Prezes PiS Newi
Newi @ka Pulpi fe@t Depcio strza!a Elxwer
Nic sobie nie przejmiesz. :d
Dzisiaj WIECZOREM, dodam. Wczoraj nie mia³em czasu.
Napewno z 3 karty. w Tym 2 Moby + 1 Spell.
UWAGA UWAGA. ZMiana Planów.
Dzisiaj mogê nie dodaæ nowych kart. Bêdzie zmieniony Layout Kart. Oraz, z przykro¶ci± informujê ¿e mogê siê przerzuciæ na J. Angielski (estetyczniej to wygl±da). Ale zobaczymy, jak opracuje ten Layout ;P
Tyle ode mnie.
@Jutro mnie nie bêdzie, wiêc nie liczcice zbytnio na nowe karty, jadê do Krakowa, po siostrê na Lotnisko.
Resztê kart bêdê wgrywa³ prawdopodobnie na DevianArt.
[EDIT z DNIA 30!]
Oto przedsmaczek, nowego wygl±du kart ;P
Karta wy¿ej to Fusion (Mobek + mobek + Polimeryzacja = Fusion, aczkolwiek czasami to omijane i zostaje tylko mobek + Mobek bo karta fusion ma taki efekt).
Reszta kart jest prawie gotowa (bez ramek, oraz tego w ¶rodku dla tekstu.)
Doczekali¶cie siê XD
Brak reprintów, bo nie mam ju¿ czasu, a chce zadanie domowe odrobic. Jutro nastêpne 3 Reprinty.
UWAGA!
Na obecn± chwilê nie ma numerków setu. Jutro poprawiê, po reprintach.
Maron, Legend, i Blokada Shoutboxa dodana!
Ma³y s³ownik:
Special Summon - Specjalne przywo³anie, brak limitu naturê.
Setowanie - K³adzenie kart obrazkiem do spodu.
Normal Summon - Normalne przywo³anie jedno na turê.
Trap Card - Karta Pu³apka
Spell Card - Karta Magiczna
Synchro Monster - Potworek Synchro (mo¿na go przywo³aæ za pomoc± Tunera + non-tunera (ka¿dy inny mobek).
Synchro Summon -- Przywo³anie Synchro zalicza siê do specjalnego Przywo³ania
Tuner - "Sk³adnik" Synchro
Fusion Card - Karta Fuzji (czyli 2 konkretne moby po³±czone przez Polimeryzacjê, albo bez [je¶li jest takowy efekt])
Graveyard - Cmentarz
20 Monsters: Admins - Jr. Admins --> Moderatorz --> MG? (zastanawiam siê czy to nie pomin±æ ; d Tylko Ci MG którzy bêd± chcieli mieæ kartê. A reszta ew, pojawi siê w "dodatku".) 10 Spells, i 10 Trap. Z c zego Spelle i Trapy nie mog± byæ lud¼mi. Chyba ¿e jaki¶ Equip do Monsterów.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.