POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
28 Maj 12, 16:17
DED
Autor Wiadomo¶æ
Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 13 Sierpieñ 10, 22:34   DED

Dzisiejsza pogoda jest niczym przys³owiowa kobieta. Wprost kalejdoskop.... bo raz jest gor±co, a raz pada. Oczywi¶cie nie brakuje te¿ zachmurzenia, wiatrów, albo zimnej ciszy. Sam nie wiesz, jak rozumieæ te anomalie pogodowe... ale to wszystko pewnie przez walki pokemon na pobliskiej sali treningowej. Niestety dla ciebie, by³e¶ ¶wiadkiem kilku ,,zaciêtych'' walk i bardzo g³o¶nych. W koñcu mieszkasz naprzeciwko sali....
Plusy ?
To, ¿e oszczêdzasz na bateriach do budzika.. no i mo¿esz siê w walkach troszkê podszkoliæ. Ale dok³adniej mówi±c codziennie o 8:00 rano (Kiedy otwieraj± salê) budzi ciê skowyt, wstrz±s, albo inne nieszczê¶cie. Wtedy, gdy ju¿ wstaniesz idziesz do ³azienki, gdzie robisz swoje, potem do kuchni, gdzie te¿ roisz swoje, a nastêpnie do siebie. Lecz, pewnego dnia nie s³ysza³e¶ ani skowytu, ani wstrz±su, ani wybuchów... ani nic. Wtedy obudzi³o ciê co¶ innego. A dok³adniej g³os twojej matka, która potrz±saj±c tob± mówi³a co¶ strasznie szybko.
- Mat... Matusiu... obud¼ siê... szybko. - Zrozumia³e¶ z przerwami, bo jednak by³e¶ lekko nieprzytomny, a raczej zaspany. - Matusiu.... kto¶ pokona³ Roxanne jednym pokemonem... i to w dodatku nie wodnym, i nie ro¶linnym. - W koñcu us³ysza³e¶, ale nie do koñca w to wierzy³e¶, a bowiem wasza liderka by³a jak dot±d niepokonana, a raczej nie przegrywa³a z pokemonami, które nie by³y typu Woda, albo Ro¶lina.
- Matusiu.... obud¼ siê i sprawd¼ jaki to pokemon... dobrze ? - Us³ysza³e¶, ale wcale nie spa³e¶... tylko le¿a³e¶ z zamkniêtymi oczami tak dla efektu.
--------------------
Sorry za jako¶æ, ale mam lekkie problemy rodzinne.... tym razem ju¿ powa¿ne....

Misdreavus
P³eæ: Female
Natura: Wstydliwa
Ataki:
1. Growl
2. Psywave
3.
4.

Eq:
3 pokeballe, 2 potiony, 4 oran berry, pokedex.

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Ostatnio zmieniony przez Afil 6 Pa¼dziernik 10, 16:54, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Titiz 
Powoli siê wkrêca
30.10 urodzinki :D

Do³±czy³: 13 Lut 2009
Kontakt:
Wys³any: 14 Sierpieñ 10, 13:40   

Wci±¿ jeszcze zaspany próbowa³em zrozumieæ to co do mnie przed chwil± do dotar³o.Roxanne zosta³o pokonana i to przez Pokemona, który nie ma efektywno¶ci na pokemony kamienne...
Nie,- powiedzia³em sobie mrucz± pod nosem.-nie to nie mo¿e byæ prawda!Czym prêdzej ubra³em siê i poszed³em do ³azienki.Szybko umy³em zêby po czym wbieg³em z szybko¶ci± rakiety do salonu.No có¿ najwidoczniej pogoda nie ,,uspokoi siê''.Przezorno¶ci nigdy za wiele, wiêc wezmê parasol-jak my¶la³em tak zrobi³em.-
-Mamo czy wiesz dok³adniej jaki by³ to pokemon albo kto by³ jego trenerem-zapyta³em z nadziej±.
Zanim zd±¿y³a wypowiedzieæ choæ jedn± g³oskê nala³em sobie herbaty.Mam nadziejê, ¿e ta herbata naprawdê mnie uspokoi
------------------------------
E tam nie szkodzi mi siê podoba ^^
Jak mi idzie?Podoba³a siê historia?A ile mniej wiêcej linijek mie¶ci siê w linijkach monitorowych?

Sygnatura użytkownika

By Mr. Koper

,,A day without you is like a year without rain''

Matt Yuri

MG: Kojot

Poki: Snorunt, Koaruhie

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 28 Sierpieñ 10, 23:12   

- Synku... ale to kawa twojego ojca.... - Powiedzia³a rozbawiona, widaæ wcale ci nie wspó³czu³a, ¿e musia³e¶ to wypiæ. - Ale wracaj±c do pokemona.... podobno by³ to do¶æ du¿y pokemon mierz±cy powy¿ej ciebie.... no przynajmniej tak mi siê zdaje... mierzysz poni¿ej metru ? - Zapyta³a g³upio po czym u¶miechnê³a siê i podsunê³a ci odpowiedni± szklankê.
- A co do trenera... to nie wiemy nic... - Powiedzia³ mi³o Twój ojciec... schodz±c z schodów i zawi±zuj±c krawat. - Je¶li chcesz to id¼ i sprawd¼ co tam siê szykuje... podobno ten trener nie znikn±³ jeszcze z miasta... prezydent go porwa³. - Dokoñczy³ i zamar³ na chwilê patrz±c na szklankê, w której niedawno widnia³a jego kawa - Ym... kochanie... gdzie jest moja kawa ?
- Zniknê³a w niewyja¶nionych okoliczno¶ciach - Powiedzia³a i pu¶ci³a do ciebie oczko. - A ! Bym by³ zapomnia³a, dosta³e¶ paczkê. - Zwróci³a siê wyra¼nie do ciebie - Jest u ciebie na biurku, jak wrócisz to sprawd¼ co tam jest i opowiedz mi, bo z¿era mnie ciekawo¶æ...

Sygnatura użytkownika

Titiz 
Powoli siê wkrêca

Kontakt:
Wys³any: 29 Sierpieñ 10, 16:55   

Jak by³o na wakacjach?

------------

-Dobrze.Gdy przyjdê dok³adnie j± obejrzê.-Choæ ,,z¿era'' mnie ciekawo¶æ co znajduje siê w paczce, jeszcze bardziej ciekaw jestem jaki to trener i pokemon-
-No to cze¶æ wracam za chwilê.-powiedzia³em.
Biorê pokedex i pokeball'a z moim Misdreavus'em i wychodz± zdecydowanym krokiem.
Mijam kamieñ,za kamieniem id±c w kierunku sali.Chyba wypuszczê mojego pokemona.Niech nie bêdzie w ciasnym ball'u
-Wyjd¼ Missdreavus.Idziemy zbadaæ ciekaw± sprawê.Wiesz, ¿e Roxanne'a zosta³a pokonana przez trenera, który wygra³ z ni± pokemonem innego typu ni¿ trawiastym?-zapyta³em duszka.

-----------

Sorry, ¿e tak dziwnie, ale nie mo¿na pisaæ w czasie przesz³ym. -_-

Sygnatura użytkownika

By Mr. Koper

Matt Yuri

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 29 Sierpieñ 10, 18:05   

A dobrze, dziêkujê bardzo za ,,pamiêæ'' xP
---------------

- Miss....sssss...sss.. - Zamy¶li³a siê patrz±c siê w kierunku chodnika... robi³a tak zwykle, gdy nie wiedzia³a o co chodzi... ale tym razem powinna... ni przynajmniej powinna.
- Missdre ? - Zapyta³a siê, ale tym razem to ty nie zrozumia³e¶ swojej partnerki, dlatego zaczêto zabawê zwan± ,,Szarad±'', albo jak kto woli ,,Kalambury''.
Pierwsza zaczê³a Missdreavus. Podlecia³a ona do znaku drogowego i zaczê³a go pokazywaæ... nastêpie polecia³a po jaki¶ patyk i narysowa³a na ziemi ,,?''
A wiêc znak zapytania by³ has³em, ale teraz to ty musisz dok³adniej powiedzieæ swojemu pokemonowi o co ci chodzi³o.

Sygnatura użytkownika

Titiz 
Powoli siê wkrêca

Kontakt:
Wys³any: 29 Sierpieñ 10, 18:24   

Nie ma za co ^^ :)

------------------------
-Missdreavus nie wiesz co oznacza ten znak?Oto Ci chodzi?Wiesz nie jestem zbyt dobry w ,,te klocki''mo¿e poka¿esz dok³adniej.-próbowa³em zrozumieæ to co pokazywa³a mi moja Misdreavus.
Wci±¿ my¶lê intensywnie, ale oprócz wspomnianej odpowiedzi nic nie przychodzi³o mi do g³owy.
Hmmmm a mo¿e próbuje mnie zapytaæ gdzie mamy i¶æ?W koñcu nigdy nie pokazywa³em jej gdzie jest i jak wygl±da sala...Tak to wydaje siê du¿o bardziej realne.
-Missdreavus, a mo¿e nie wiesz gdzie mamy i¶æ?Jak tak to pokiwaj g³ow± dwa razy.-powiedzia³em-Podoba Ci siê imiê Missi?Chcia³aby¶ mieæ tak na imiê?-zboczy³em trochê z toru.

-------------------------
Sory, ¿e tylko cztery linijki, ale nic innego nie przysz³o mi do g³owy,ale
postaram siê pisaæ wiecêj. ^^

Sygnatura użytkownika

By Mr. Koper

Matt Yuri

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 1 Wrzesieñ 10, 20:49   

Zrobi³a to bardzo szybko, jak widaæ trafi³e¶ w sam ¶rodek problemu. A wiêc, masz pokemona, któremu za bardzo nie pokazywa³e¶ twojego miasta, ale mo¿na to szybko nadrobiæ. Teraz jednak masz minimalny problem, otó¿ musisz szukaæ tego kolesia, ale wiesz, ¿e przed sal± jest t³ok. Jednak¿e nie otrzyma³e¶ nadal odpowiedzi na swoje pytanie dotycz±ce imienia, a pokemonka wydawa³a siê byæ zamy¶lona. Trwa³o to chwilê, a wy przeszli¶cie ju¿ nawet niez³y kawa³ek, stali¶cie ju¿ pod sal±.... zat³oczon± sal± treningow±, straszn± sal± treningow±. Mo¿na by nawet stwierdziæ, i¿ zaraz ten budynek eksploduje z nadmiaru ludno¶ci, ale ty wiedzia³e¶, ¿e nie jest to mo¿liwe.
- Missi ! - Zawo³a³a nagle twoja kompanka, chyba jej siê podoba.

- Ludzie, co wy! - Us³ysza³e¶ nagle gdzie¶ po prawej strony i od razu siê odwróci³e¶, jak i kilka innych ludzi stoj±cych jeszcze przed sal± - 11 rano, a wy ju¿ siê drzecie jak przekupki na targu! Nie dajecie siê wyspaæ zmêczonemu cz³owiekowi! Kto¶ szybko pokona³ lidera sali? Wielkie halo... Wystarczy, ¿e pokemon, nawet podatny na ataki kamienne, bêdzie zna³ jeden atak psychiczny, i mo¿e zrobiæ papkê z mózgu jej pokemonom. - Ch³op mówi³ z sensem, po chwili te¿ przyzna³e¶ mu racjê, a inni ludzie, no a przynajmniej jakie¶ 30% posz³o do domów. Reszta wkurzona zaczê³a krzyczeæ na biedaka, niektórzy nawet zaczêli ciskaæ puszkami, czy czym¶ innym.

Sygnatura użytkownika

Titiz 
Powoli siê wkrêca

Kontakt:
Wys³any: 1 Wrzesieñ 10, 21:34   

Hmmm W sumie to ten ch³opak ma racjê.Przyznaje mu 80 % prawdy, ale mnie jednak nadal intrygowa³o co to by³ za trener, lub trenerka.Jednak w±tpiê ¿eby by³ to pokemon, który zna jaki¶ psychiczny atak.Nawet byle Ralts ze swoim Confusion zbyt du¿o by nie zdzia³a³a.Roxanne jest zbyt silna zreszt± na pewno ma na takich sposoby...Chwila,chwila ja tu wymy¶lam jakie¶ historyjki, a tu trzeba rozwi±zaæ sprawê.
-Missi,Missi!Gdzie jeste¶?- spyta³em.Po chwili namys³u przypominam sobie, ¿e jest tu¿ przy mnie.
-Dobra Missi musimy w koñcu zbadaæ tê sprawê.Zapytamy siê ludzi czy co¶ o tym wiedz±.

-Przepraszam mogê o co¶ pana spytaæ?-hmmmmmm ¿adnej reakcji chyba mnie nie s³ysza³ spróbuje ponownie-Proszê pana wie mo¿e pan co¶ kto pokona³ nasz± dumê miasta?-ponownie ¿adnej reakcji-Proszê pana czy pan mo¿e wie kto pokona³ Roxanne?!-wykrzycza³em z ca³ej si³y,teraz musia³ mnie us³yszeæ.

Sygnatura użytkownika

By Mr. Koper

Matt Yuri

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 1 Wrzesieñ 10, 22:40   

-.- Zero reakcji, to ja pisze -.-
----------------------

Ludzie natychmiast odwrócili siê w twoj± stronê, nie¼le siê zlêkli, a twój nag³y krzyk jeszcze ich st³umi³ do tego stopnia, ¿e obrzucanie ¶mieciami tamtego kolesia posz³o w niepamiêæ. Niepamiêæ jednak nie minê³a po twoim krzyku, ludzie zaczêli na ciebie b±kaæ, kilku odesz³o, a nastêpnie kilku kolesi, zaczê³o na ciebie naje¿d¿aæ.
- CO TY MO¯ESZ WIEDZIEÆ ?! - Krzykn±³ kole¶ który, jako pierwszy rzuci³ ogryzkiem.
- CO TAKI *********** MO¯E TUTAJ SZUKAÆ ?! - Krzykn±³ nastêpny, jak widaæ, nie s± oni zbyt przyja¼ni, a mo¿e to tylko nadmiar kawy ?
Taaa... sytuacja sta³a siê niezrêczna, gdy¿ obra¼liwych s³ów pojawia³o siê coraz wiêcej, a pomocy nie by³o zbyt du¿o, równie dobrze, mog³e¶ teraz narysowaæ na sobie tarcze strzelnicz±, ale obawa o to, i¿ ludzie odbior± to nad zbyt powa¿nie jest zbyt du¿a.

Sygnatura użytkownika

Titiz 
Powoli siê wkrêca

Kontakt:
Wys³any: 2 Wrzesieñ 10, 14:03   

Zacz±³em siê trochê baæ, ci ludzie byli i wygl±dali na bardzo nie przyjemnych, nie do¶æ, ¿e przeklinali to jeszcze jeden obrzuci³ mnie ogryzkiem...No po prostu super,co za dzieñ, a mog³em siê nie odzywaæ i sam to zbadaæ.Kurczê je¶li zaraz czego¶ nie wymy¶lê mo¿e byæ dla mnie bardzo,bardzo nie przyjemnie ...pomocy z nik±d..no dalej mózgu my¶l!Zawsze by³e¶ bardzo u¿yteczny, a teraz co?Pewnie to z tego przera¿enie nie mogê nic wymy¶liæ i jeszcze wpakowa³em w to Missi...mog³em zostawiæ j± w pokeball'u... nie musia³a by tego wszystkiego s³uchaæ...Po tych przemy¶leniach przyszed³ mi do g³owy ciekawy pomys³, ale czy on siê uda?No nic trzeba spróbowaæ lepsze to nisz bycie tu choæby u³amek sekundy d³u¿ej...
-Missi gdy powiem trzy u¿yj growl, to ich na chwile zajmie,pewnie zwróc± na ciebie uwagê, ale o nic siê nie martwa-próbowa³em pocieszyæ moj± towarzyszkê- wtedy my spróbujemy dostaæ siê do sali, ale jak najszybciej.Pamiêtaj nie mo¿e byæ ani jednej chwili wahania.Zaufaj mi wszystko bêdzie dobrze.-no có¿ plan trzeba przerodziæ w czyny, w przeciwnym razie...wolê nie koñczyæ tego zdania-Raz,dwa...trzy!-krzykn±³em do pokemona.

Sygnatura użytkownika

By Mr. Koper

Matt Yuri

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach