Niedawno ukazano nowe postacie 5 generacji w tym :
- nowy strój asha,
- ( chyba towarzyszkê z któr± bêdzie podró¿owa³ ),
- ten 3 to bêdzie CHYBA robi³ za Satoshiego,
- profesorka,
- rywal Asha,
- i Oak.
Co o nich s±dzicie? Mi osobi¶cie podoba siê strój Asha i jego rywal oraz profesorka. Reszta dla mnie do kitu ( prócz Oak'a ).
Best Wishes - taki tytu³ bêd± nosi³y 1 odcinki 5 geny!
strój asha spoko by by³, gdyby mia³ kaptur jeszcze...
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
To ju¿ Dawn idzie w zapomnienie? Szybko nawet... Szkoda, ze nie zrobi± jakie¶ innowacji, tylko ci±gle to samo ;) Ju¿ im tych mistrzostw braknie wkoncu, tak jakby nie móg³ np. ponownie wystartowaæ w lidze johto...
Moim zdaniem ciekawe to postacie choæ jestem trochê zaskoczony, ¿e pielêgniarka i policjantka s± inne ni¿ w poprzednich ( ale mo¿e to i lepiej ile mo¿e byæ tych klonów )
ten somalier jest nawet fajny i to chyba pierwszy lider chyba trawiasty i wydaje mi siê, ze ma t± trawiast± ma³pê
Wys³any: 28 Sierpieñ 10, 09:35
QuerryPass:
Ash to Satoshi.Je¶li mia³e¶ na my¶li Brocka to jego japoñskie imiê brzmi Takeshi.
Co do postaci:
Ash jest na pewno lepiej wygl±da ni¿ w poprzedniej serii. Ale ja jako tradycjonalista jestem za jego najstarszym ubrankiem.
Dziewczyna (Irish) No jest lepiej. Bo Down by³a taka sobie. Tu mamy co¶ czego jeszcze w pokemonach nie by³o. Je¶li jej charakter bêdzie stosowny do wygl±du to seria mo¿e byæ fajna.
Ch³opak (Dento) Dziwnie wygl±da jak na lidera. o ale skoro mamy mieæ powtórkê Brocka to trza siê oswoiæ.
Co do profesor muszê przyznaæ ¿e czeka³em na kobietê. Jest dobrze.
O ile ten przedostatni (Shooti) ma byæ rywalem to mi on przypomina trochê Paula. Przynajmniej rysami. Tak odrobinê.
A Oak wydaje siê byæ kwadratowy trochê.
Kontakt:
Wys³any: 28 Sierpieñ 10, 11:31
Ash wg mnie jak dziecko wygl±da a mnie przeszkadza to ¿e po 15 latach przygody z pokami a on jest coraz m³odszy. To przesada. Laska ma ³adny kolorek ale zobaczymy jaki bêdzie mia³a charakterek.
Profesorka fe¿ spoko . A Oak sÃê chyba spas³.
Twórcy pomy¶leli tak: Asha i Broka widz± ca³y czas to siê przyzwyczaj± do nich i nie bêd± patrzeæ na zmiany zewnêtrzne a Oaka zmienimy bo dawno go nie by³o.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.