Dla mnie zdecydowanie 4 genka. Grafika i nowe poki. 1 i 2 gena by³a wed³ug mnie rysowana kredkami o³ówkowymy!!!
Sygnatura użytkownika
Jestem zago¿a³± fank± Pikacha i Eeveelucji! Ale jak chodzi o bohaterów to wygrywaj± Ash i Dawn! Lubie te¿ Bakugan, troche nawet bardziej ni¿ Pokemon <LOL> Obrazek nie jest z Pokemon, wiêc Sorry. Naprawde to jestem dziewczyn± ale na Avatarze mam CH£OPCA
Seria I - jak to co¶ pierwszego. Zawsze jest sentyment. Poza tym seria ca³kiem udana.
Seria II - ¶wietny klimat. £adny region i Pokemony
Seria III - znakomite startery. Du¿o wody w regionie
Seria IV - ¶wietne uzupe³nienie poprzednich generacji [poprzez wprowadzenie du¿ej liczby pokrewieñstw
Seria V - odciêcie siê od pozosta³ych regionów nie wysz³o na dobre. Jednak my¶lê, ¿e za kilka lat docenimy urok Unovy
Zag³osowa³em na seriê I ze wzglêdu na to, ze ¿ywiê do niej du¿y sentyment.
Ja zag³osowa³am na III generacjê z kilku prostych powodów:
- Bardzo podobaj± mi siê startery
- Jest w tym regionie bardzo du¿o wody, a to uwielbiam ;>
- Wiêkszo¶æ moich ulubionych Pokemonów jest w³a¶nie z tego regionu, wiêkszo¶æ stworków z Hoenn jest bardzo fajna
- Bardzo podoba mi siê e4 i liderzy sal
- Jest du¿e zró¿nicowanie, od lodowych jaskiñ, przez s³oneczne pla¿e do wulkanu, a tego w innych regionach nie ma
- No i oczywi¶cie najlepszy mistrz~
- Bardzo podobaj± mi siê startery
- Jest w tym regionie bardzo du¿o wody, a to uwielbiam ;>
- Wiêkszo¶æ moich ulubionych Pokemonów jest w³a¶nie z tego regionu, wiêkszo¶æ stworków z Hoenn jest bardzo fajna
- Jest du¿e zró¿nicowanie, od lodowych jaskiñ, przez s³oneczne pla¿e do wulkanu, a tego w innych regionach nie ma
Tutaj bez wiêkszych wahañ mo¿na siê zgodziæ
lexsiso napisa³/a:
- Bardzo podoba mi siê e4 i liderzy sal
Mi podobaj± siê wszyscy, no mo¿e z wyj±tkiem tych Sinnohowych
lexsiso napisa³/a:
- No i oczywi¶cie najlepszy mistrz~
Polemizowa³bym, bo przecie¿ najlepszym mistrzem jest ten z Kanto/Johto - Lance...
Hmmm...
I Generacja jest dobra poniewa¿ jak na swoje czasy by³o to co¶ nowego, jednak MASA b³êdów w grach jest minusem
II Generacja to kontynuowanie starych pomys³ów i dodanie nowych rzeczy, jednak nadal gry posiada³y bugi.
III Generacja= Masterpiece, w sumie nie chce mi siê powtarzaæ tego co napisa³a lexsiso
(Ps. Te¿ uwa¿am ¿e Wallace to dobry champion *Trollface*)
IV Generacja...meh, nie podoba³a mi siê
V Generacja= Masterpiece 2, ale niestety gamefreak przesadzi³o z projektami ludzkich postaci (LOLPSYCHICZNATRENERKAZE4 LOLCOJESTZTYMIW£OSAMI O_O)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.