Ostatni odpis Afila 13 sierpnia
Blue: 10 sierpnia
Rassen:17 lipca
Inaka: Wczoraj. Ale prowadzi obecnie tylko jedn± grê
Nenloth: 5 Sierpnia
poxer: nie ma ¿adnego graj±cego usera
SAM LEGENDS 23 Lipca
Jednym s³owem PBF siê rozwija
--------------------------
A tak w ogóle czemu pisze w datach postów np.3 Lipiec zamiast 3 Lipca?
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Dajcie PBFa mi - to nie ¿art - na PokeRangu w³a¶ciwie prowadzi³em tylko nabory, ale MG mia³ u mnie du¿o swobody i osobi¶cie nagania³em ludzi aby odpisywali...no i nie stawia³em du¿ych wymagañ, bo jednak PBF czy np. sex to nie piêciobój olimpijski, gdzie wa¿ny jest jak najd³u¿szy odpis, tylko zabawa. Osobi¶cie, ZAWSZE chcia³em, aby MG zostawali WSZYSCY którzy siê zg³aszaj±...rz±dy/nabory Legendsa, paqo, Vabigoona = efekt jaki widzicie. Co nie znaczy, ¿e jednak pokowePBFy prze¿ywaj± kryzys, bo to fakt niezaprzeczalny.
Drago napisa³/a:
Legends ostatnio bardziej siê anga¿uje na PVF ni¿ u nas : /
ja jako¶ godzê pracê na PC, PVF i PBC no i nad swoimi kilkumiesiêcznymi "prod¿ektami".
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Efekty naszych rzadow w pbf`ie byly widoczne kilka miesiecy temu, sprawdz sobie ilosc napisanych postow w lutym, marcu, to byly miesiace kiedy jeszcze bylem w miare aktywny, podobnie jak Vabi. A opiekunem PBFu nie powinien byc ktos, kto sie kompletnie na tym nie zna.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Drogie bravo!
Mam na imiê Aga i mam 12 lat. Pisze do was poniewa¿ mam ogromny problem. W naszej klasie s± ju¿ tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowi³am wiêc , ¿e nie mogê straciæ dziewictwa ostatnia zw³aszcza , ¿e za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za m±¿ i pewnie to zrobi.Chcia³am zrobiæ to z Mariuszem najprzystojniejszym ch³opakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedzia³ ,¿e dziewczyny mu nie w g³owie bo chce zostaæ trenerem pokemonów:-/
Co mam zrobiæ ¿eby przekonaæ Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogê przegraæ z pokemonami bo to bêdzie wstyd na ca³± szko³ê. POMOCY
Wiecie, moze PokeMan by sie naprawde spisal. A zreszta kto jest lepszy.
Ja siê mogê we wszystkim spisaæ, tylko mi nikt nie daje szansy, przez co musze przygotowywaæ swoje osobne projekty, aby pokazaæ, ¿e postêpuj±c jak Rev czy PC, to siê dojdzie do katastrofy. Przez tyle lat, rz±dzi³y tym forum takie a takie osoby i co wysz³o ? Wszystko sz³o przy takim zarz±dzaniu dobrze, dopóki by³ dobrze widoczny link do forum na PS, od czasu reaktywacji, kiedy jest mniej widoczny, jest ciê¿ej..Ja tutaj jeszcze NIGDY nie mia³em takiej w³adzy jak inni, ale ja to wszystko rozumiem. Wiadomo, ¿e na PPS rz±dz± osoby które popisuj± siê niekompetencj±, bo g³upota jest wielbiona, a gdy kto¶ my¶li inaczej ( przewa¿nie logiczniej - sensowniej ) to jest be. Nic nowego, ja tam siê nie dziwiê i ni mam pretensji ( nie mo¿na pretensj± nazwaæ tego, ¿e siê o tym napisze np. tutaj ).
Drago napisa³/a:
a jeszcze go nie z³apa³em na gadu
Napisz na PW, sensowniejsza rozmowa, ni¿ na GG na szybko. Ja wszystkie newralgiczne sprawy np. z Daru za³atwiam przez co¶ co zostawia ¶lad ( mejl, PW ) ni¿ przez SB, czy gg.
Sygnatura użytkownika
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Broni Ci ktos zalozyc cos wlasnego? Czepiasz sie kazdego, kto cokolwiek robi, zamiast pokazac nam wszystkim jak to sie robi.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Drogie bravo!
Mam na imiê Aga i mam 12 lat. Pisze do was poniewa¿ mam ogromny problem. W naszej klasie s± ju¿ tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowi³am wiêc , ¿e nie mogê straciæ dziewictwa ostatnia zw³aszcza , ¿e za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za m±¿ i pewnie to zrobi.Chcia³am zrobiæ to z Mariuszem najprzystojniejszym ch³opakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedzia³ ,¿e dziewczyny mu nie w g³owie bo chce zostaæ trenerem pokemonów:-/
Co mam zrobiæ ¿eby przekonaæ Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogê przegraæ z pokemonami bo to bêdzie wstyd na ca³± szko³ê. POMOCY
Broni Ci ktos zalozyc cos wlasnego? Czepiasz sie kazdego, kto cokolwiek robi, zamiast pokazac nam wszystkim jak to sie robi.
Tote¿ jestem zmuszony to uczyniæ, tylko, ¿e to i tak jest trochê bez sensu, bo bêdê "startowa³" z 4 tysi±cami postów i stron±, która ma ledwo 2 lata. ¦miech na sali, ale nic lepszego nie dosta³em...Zabawne, ¿e Wy zanim nie byli¶cie adminami na PC, te¿ nic "nie pokazali¶cie", a teraz tego samego wymagacie ode mnie, który by³ bardzo aktywny, na wiêcej ni¿ na 1 forum. Ja zawsze wola³em "wspieraæ" co¶, co jest przysz³o¶ciowe, co ju¿ od jakiego¶ czasu istnieje, ma posty ( spychane do archiwum, ale s± )...Ale jak widaæ, PPS woli zamiast reaktywowaæ stare tradycje, tworzyæ od nowa nowe, co jest bezsensem, ale tak to jest, gdy kto¶ zamiast przekazaæ swoje dzie³o komu¶ innemu - by temat przewodni by³ zachowany - woli zmieniaæ forum "pod siebie" ( przyk³ad Reva ).
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.