Nie dziwcie siê ¿e Henio obra¿a, jak edytuje odzywki i dodaje
Go¶æ
Udowodnij mi ¿e edytuje henia odzywki, tak aby obra¿a³ inne osoby.
Tekst "Go¶æ jest siusiumajtkiem" jest wbudowany, i ja go nie zmienam, zupe³nie jak kilka: "Idzie baba do lekarza a lekarz to Go¶æ"
I jeszcze kilka innych.
CO najwy¿ej zmieniam mu ¿arty (tak aby nie obra¿a³y), albo kasuje jego szo³ty.
--
W obu przypadkach zastosowa³em komendê [you.] , by¶cie mi spamu na PW nie narobili, albo ktos nie poczu³ siê ura¿ony czytaj±c ten post.
W szo³cie nie dzia³a You _^_
Henio ma wbudowane [you.] jak siê jaka¶ osoba do niego odezwie to on odpowiada tej osobie u¿ywaj±c jej nicku. _/
Przy edycji pojawia siê nick nie [you.]
A teraz bardziej normalnie. Heniek jest dla picu i ma byæ ¶mieszny, jest jakim¶ tam efektem chorego poczucia humoru admina or what. Poza tym kto jest na nie? Jakie¶ Nexus DominLoLe (nick godny podziwu...) no³ nejmy i PokeMan. Czyli margines intelektualny : )
je¿eli moja skromna osoba znajduje siê wg. ciebie na marginesie intelektualnym to nie wiem gdzie Ciebie umie¶ciæ. mo¿e i ma byæ ¶mieszny ale nie jest i to wkvrwia jak zasyfia shout.
O tobie mam dobre zdanie, jak o niewielu z PC, co my¶lê wiesz. Wiêkszo¶æ g³osuj±cych na nie poda³a bezsensowne argumenty, poza tym mam o nich zdanie jakie mam. Decyzjê szanujê, aczkolwiek zdecydowanie nie popieram.
No tak, nazwa sprzêtu kuchennegolepsza co ? Poza tym pisanie o DominLoLu w kontek¶cie "kto¶ tam" jest doprawdy idiotyczne, i tylko ¶wiadczy o Twojej g³upocie.
piec napisa³/a:
Jakie¶ Nexus DominLoLe (nick godny podziwu...) no³ nejmy i PokeMan. Czyli margines intelektualny : )
Je¶li tak...to kim Ty jeste¶ ??
Drago napisa³/a:
decyzj± naszych u¿ytkowników Henio! zostaje ocalony.
Niemal jak Bar :P
BTW dzisiaj chyba Henia ni by³o du¿o...cisza przed burz± ?? Zbiera si³y ?
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
A teraz bardziej normalnie. Heniek jest dla picu i ma byæ ¶mieszny, jest jakim¶ tam efektem chorego poczucia humoru admina or what. Poza tym kto jest na nie? Jakie¶ Nexus DominLoLe (nick godny podziwu...) no³ nejmy i PokeMan. Czyli margines intelektualny : )
je¿eli moja skromna osoba znajduje siê wg. ciebie na marginesie intelektualnym to nie wiem gdzie Ciebie umie¶ciæ. mo¿e i ma byæ ¶mieszny ale nie jest i to wkvrwia jak zasyfia shout.
O tobie mam dobre zdanie, jak o niewielu z PC, co my¶lê wiesz. Wiêkszo¶æ g³osuj±cych na nie poda³a bezsensowne argumenty, poza tym mam o nich zdanie jakie mam. Decyzjê szanujê, aczkolwiek zdecydowanie nie popieram.
aha a ja to i tak dla beki bo mi rybka jakis henio i tak malo sie w shoucie udzielam
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.