A teraz bardziej normalnie. Heniek jest dla picu i ma byæ ¶mieszny, jest jakim¶ tam efektem chorego poczucia humoru admina or what. Poza tym kto jest na nie? Jakie¶ Nexus DominLoLe (nick godny podziwu...) no³ nejmy i PokeMan. Czyli margines intelektualny : )
Henio mo¿e kiedy¶ by³ ¶mieszny, ale teraz taki nie jest, dajcie mu jakie¶ inne odzywki, które nie obra¿aj± innych bo dlatego wiêkszo¶æ jest na nie. Ja zag³osowa³em na nie, poniewa¿ wku***a mnie jak wyzywa mnie od siusiumajtka...
A teraz bardziej normalnie. Heniek jest dla picu i ma byæ ¶mieszny, jest jakim¶ tam efektem chorego poczucia humoru admina or what. Poza tym kto jest na nie? Jakie¶ Nexus DominLoLe (nick godny podziwu...) no³ nejmy i PokeMan. Czyli margines intelektualny : )
je¿eli moja skromna osoba znajduje siê wg. ciebie na marginesie intelektualnym to nie wiem gdzie Ciebie umie¶ciæ. mo¿e i ma byæ ¶mieszny ale nie jest i to wkvrwia jak zasyfia shout.
Jak dla mnie mo¿e zostaæ o ile zostan± ustawione jakie¶ komendy które bêd± w jednym spisie, na dodatek nie powinny byæ to wyrazy/wyra¿enia u¿ywane czêsto, do tego jakie¶ przydatne funkcje typu "henio zapodaj temu frajerowi regulamin." a jak nie no to trzeba go wy...rzuciæ
decyzj± naszych u¿ytkowników Henio! zostaje ocalony. Maron z Kojotem mog± opracowywaæ ju¿ spis nowych komend, aczkolwiek ca³y czas jeste¶my otwarci na propozycje innych (mo¿ecie umieszczaæ je w tym temacie). Ponadto w tym miejscu s± mile widziane wasze opinie na temat naszego bocika.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.