chyba raczej przyjaciel spamerów(i jak to sam uj±³ peda³ów). Gdyby henio by³ jednak pomocny(np. gdyby kto¶ pyta³ o co¶ z gier, daje ci link do poradnika, link do profilu pomocnego usera) to pewnie zmieniliby¶cie zdanie.
A ja jestem na NIE.
Czemu ? Bo ma wiêcej wad ni¿ zalet.
Wady :
Po pierwsze - Swoimi niektórymi zagrywkami denerwuje userów, co daje nieciekawy klimat.... bo ludzie s± jak g³odne hieny.
Po drugie - Dziêki niemu rozprzestrzenia siê spam, mam przypomnieæ co siê dzia³o, gdy po raz pierwszy dali¶cie mu komendê ,,¿yczenia'' czy jako¶ tak ?
Po trzecie - Daje on syzyfow± pracê moderatorom czyszcz±cym Shout.
Zalety :
Po pierwsze - Czasem rozbawia, ale to rzadko...
Po drugie - Dawa³ mi zabawê ,,Na co reaguje Henio ?!''.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
no ale gdyby on pomaga³ userom? nie trzeba czy¶ciæ forum, tylko shoutbox. dawa³ by tylko linki do poradników jak user o to poprosi(lub daje link do centrum pomocy).
¿eby podawa³ informacje na tacy musieliby¶my zapisaæ mu miliard komend na miliard ró¿nych sposobów a i tak pewnie nie uzyskaliby¶my oczekiwanego efektu. Po za tym jak szukasz jakiego¶ tematu na forum to u góry strony masz pozycje Szukaj...
generalnie to mi nie przeszkadza, ale jak widzê zabawê co poniektórych osób to mnie krew zalewa. Je¶li podejmiecie decyzje aby Henio zosta³ to wtedy pomy¶lê nad pewnymi regulacjami do Sza³tBoksu : /
Drago, jak henio zostanie, to daj nam komendy i teksty, a my z Kojotem zrobimy mu now± bazê odzywek. Tak, ¿eby mia³ naprawdê du¿o dobrych tekstów, a ¿eby siê nie wcina³. I jak siê zgodzisz, a my to zrobimy, to zrobimy ma³y konkurs, znajd¼ komendy henia. Bêdzie trochê spamu, wiêc przynajmniej ta czê¶æ forum spe³ni swoje zadanie. BO chyba od tego jest shout??
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.