POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
30 Styczeñ 17, 19:22
Kolejne nowe pokemony.
Autor Wiadomo¶æ
Vegon 
Gapa, gubi PokeBalle
Fan Messiego

Do³±czy³: 10 Sty 2010
Sk±d: Z Kanto
Wys³any: 7 Sierpieñ 10, 20:14   

Poki jak ju¿ mówi³em s± coraz gorsze ta ryba bêdzie ewolu³owaæ w jakiego¶ silnego poka .Jedynie pokemon broku³a jest spoko.

Sygnatura użytkownika

NineTailes 
Powoli siê wkrêca
Murzyñski Rycerz

Do³±czy³: 08 Sie 2009
Sk±d: yy..ee.. nie wiem?
Kontakt:
Wys³any: 7 Sierpieñ 10, 21:34   

mam ochotê zrobic screena, wkleiæ na imageshack i wrzuciæ jako g³owe do tortur game 2. ka¿dego po kolei. zabraæ mi to st±d, co to jest?! im siê chyba pomys³y koñcz±, lub nie chce im sie robiæ tego dalej. domin, zróbmy klub. nie bêdê wiêcej na nie patrzy³.(doobra, bêdê. z ciekawo¶ci).
-_- :paqo: :drago: O_o :( :[ :chory: :krejzol: :diabel: :kapitanbomba: :paqo: -_- :vabi:
reakcje na zobaczenie screena z bodaj¿e 6 nowymi pokami z 11 strony.

branco
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 19 Gru 2009
Wys³any: 7 Sierpieñ 10, 22:29   

NineTaili napisa³/a:
mam ochotê zrobic screena, wkleiæ na imageshack i wrzuciæ jako g³owe do tortur game 2. ka¿dego po kolei. zabraæ mi to st±d, co to jest?! im siê chyba pomys³y koñcz±, lub nie chce im sie robiæ tego dalej. domin, zróbmy klub. nie bêdê wiêcej na nie patrzy³.(doobra, bêdê. z ciekawo¶ci).
-_- :paqo: :drago: O_o :( :[ :chory: :krejzol: :diabel: :kapitanbomba: :paqo: -_- :vabi:
reakcje na zobaczenie screena z bodaj¿e 6 nowymi pokami z 11 strony.

wiesz...pieprznij siê dzieciaku raz a dobrze w ten swój pusty ³eb... O_o zachowujesz siê jakby ci nie wiem, kogo¶ z rodziny obrazili czy jakby ci kto¶ pare kur..w pos³a³... nie rozumiem twoich reakcji, jak masz w szkole psychologa to udaj siê do niego z wizyt±,bo to bêdzie katastrofa...wiedzia³em,¿e z roku na rok dzieciaki coraz gorsze s±,ale nie wiedzia³em,¿e s± te¿ coraz g³upsze...brrr... nowa era Polaków siê rodzi: co by im nie dali to i tak ¬LE ¬LE ¬LE i gusta tu nie maj± nic do rzeczy, bo to przechodzi wszelkie pojêcie! >>" ale nie martw siê ten szczupak to fake -a jest kozacki z tym irokezem T.T- broku³owy potwór te¿ jest sympatyczny -to niby misiek koala xD evo luvidisca te¿ jest fajne,ale chyba lepszy by³ poprzedni jego fake -znaczy ten jest prawdziwy niby...- ogó³em to ciesze siê broku³em i wewiór± xD mój irokezo-szupaaaak... :( :( :( :(

Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 8 Sierpieñ 10, 00:26   

Burokko... hmmm pierwsze skojarzenie ?
,,Broku³owy potwór !'' - Tak w anime KHR (Katekyo Hitman Reborn !) I-pin okre¶la³a Lambo z powodu jej krótkowzroczno¶ci. A poza tym, jak ma³e dziecko, z czym¶ podobnym do afro nie ma byæ podobny do broku³y ? xP

Hakubirisu, ah... woda i lot *.* Moje ulubione typy, a tak to on jest po³±czeniem europejskiego ³abêdzia z japoñskimi ¿urawiami. Tak przynajmniej mi siê wydaje, bo ten kszta³t (³abêd¼) i g³owa (¿uraw), ale co tam ;P Gdyby nie dziwny wygl±d skrzyde³, by³by genialny.

Shikijika to s³odziak, z pewno¶ci± spodoba³by siê szymbarowi. Miêdzy innymi za to, ¿e do z³udzenia przypomina Shaymina. Tylko, ¿e w wersji jelonka.

A teraz powiem tak :
Je¶li narzekacie na pokemony, to zapraszam do tworzenia 1000 fakemonów, a ka¿dy ma wygl±daæ unikatowo. ^^

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

Titiz 
Powoli siê wkrêca
30.10 urodzinki :D

Do³±czy³: 13 Lut 2009
Kontakt:
Wys³any: 8 Sierpieñ 10, 10:28   

@ UP Afil dok³adnie!Ciekawy czy wam by siê uda³o stworzyæ choæ kilka przecie¿ twórcy ka¿demu nie dogodz±, bo ka¿dy ma inny gust, ale staraj± siê i powinni¶cie to doceniæ.

Branco, a sk±d wiesz, ¿e to fejk?

Wracaj±c mi siê podobaj±, a w szczególno¶ci ten Hakubirisu ^^

Sygnatura użytkownika

By Mr. Koper

,,A day without you is like a year without rain''

Matt Yuri

MG: Kojot

Poki: Snorunt, Koaruhie

.//Rah 
Bug Catcher
No kurna

Do³±czy³: 09 Mar 2010
Wys³any: 11 Sierpieñ 10, 00:24   

Jestem w 100% pewny, ze Darumakka ma jakies powiazanie z Hihidarum±,

A poza tym 5gena to bedzie gowno, chociaz chcialbym zobaczyc 3 evo starterow.

Sygnatura użytkownika

Rayen 
Pewnie nie zna PokeMana
GC Player

Do³±czy³: 08 Sie 2010
Sk±d: Serdin
Kontakt:
Wys³any: 11 Sierpieñ 10, 14:49   

Afil napisa³/a:
A teraz powiem tak :
Je¶li narzekacie na pokemony, to zapraszam do tworzenia 1000 fakemonów, a ka¿dy ma wygl±daæ unikatowo.

powiedz jak robiæ(poradniki, lub sam poka¿[filmik?]) a zrobie ci przynajmniej 100.

broku³ek fajny(100% bêdzie w ciebie atakowa³ broku³ami, co turê mocniej :D jak rollout), jelonek fajny, ³abêdz taki se.. ewo luvdisca do¶æ dziwne, ale ujdzie.

Sygnatura użytkownika

Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 11 Sierpieñ 10, 20:46   

Rayen napisa³/a:
Afil napisa³/a:
A teraz powiem tak :
Je¶li narzekacie na pokemony, to zapraszam do tworzenia 1000 fakemonów, a ka¿dy ma wygl±daæ unikatowo.

powiedz jak robiæ(poradniki, lub sam poka¿[filmik?]) a zrobie ci przynajmniej 100.

A co ja u mam pokazywaæ ? -.-
Nie potrafisz z³apaæ za o³ówek i rysowaæ, albo rysowaæ sprity w paincie jak niektórzy ? xP

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

Szymb 
Nosi czapkê Asha
*derp*

Do³±czy³: 05 Sty 2010
Sk±d: Sinnoh
Kontakt:
Wys³any: 13 Sierpieñ 10, 17:16   

Patrz±c na nowe Poki...
Hmm...

Dos³ownie...
Takie Did¿imony...

Sygnatura użytkownika

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X530wfqAjTk[/youtube]

Drago 
Nosi czapkê Asha
:drago:

Do³±czy³: 04 Lis 2008
Wys³any: 22 Sierpieñ 10, 13:16   

W³a¶nie poznali¶my nowego pokemona, jest nim Yanappu.
Co o nim my¶licie? Dla mnie wygl±da nawet fajnie i podczas gry pewnie po niego siêgnê :D

Sygnatura użytkownika
:drago:

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku