mam ochotê zrobic screena, wkleiæ na imageshack i wrzuciæ jako g³owe do tortur game 2. ka¿dego po kolei. zabraæ mi to st±d, co to jest?! im siê chyba pomys³y koñcz±, lub nie chce im sie robiæ tego dalej. domin, zróbmy klub. nie bêdê wiêcej na nie patrzy³.(doobra, bêdê. z ciekawo¶ci).
reakcje na zobaczenie screena z bodaj¿e 6 nowymi pokami z 11 strony.
mam ochotê zrobic screena, wkleiæ na imageshack i wrzuciæ jako g³owe do tortur game 2. ka¿dego po kolei. zabraæ mi to st±d, co to jest?! im siê chyba pomys³y koñcz±, lub nie chce im sie robiæ tego dalej. domin, zróbmy klub. nie bêdê wiêcej na nie patrzy³.(doobra, bêdê. z ciekawo¶ci).
reakcje na zobaczenie screena z bodaj¿e 6 nowymi pokami z 11 strony.
wiesz...pieprznij siê dzieciaku raz a dobrze w ten swój pusty ³eb... zachowujesz siê jakby ci nie wiem, kogo¶ z rodziny obrazili czy jakby ci kto¶ pare kur..w pos³a³... nie rozumiem twoich reakcji, jak masz w szkole psychologa to udaj siê do niego z wizyt±,bo to bêdzie katastrofa...wiedzia³em,¿e z roku na rok dzieciaki coraz gorsze s±,ale nie wiedzia³em,¿e s± te¿ coraz g³upsze...brrr... nowa era Polaków siê rodzi: co by im nie dali to i tak ¬LE ¬LE ¬LE i gusta tu nie maj± nic do rzeczy, bo to przechodzi wszelkie pojêcie! >>" ale nie martw siê ten szczupak to fake -a jest kozacki z tym irokezem T.T- broku³owy potwór te¿ jest sympatyczny -to niby misiek koala evo luvidisca te¿ jest fajne,ale chyba lepszy by³ poprzedni jego fake -znaczy ten jest prawdziwy niby...- ogó³em to ciesze siê broku³em i wewiór± mój irokezo-szupaaaak...
Burokko... hmmm pierwsze skojarzenie ?
,,Broku³owy potwór !'' - Tak w anime KHR (Katekyo Hitman Reborn !) I-pin okre¶la³a Lambo z powodu jej krótkowzroczno¶ci. A poza tym, jak ma³e dziecko, z czym¶ podobnym do afro nie ma byæ podobny do broku³y ? xP
Hakubirisu, ah... woda i lot *.* Moje ulubione typy, a tak to on jest po³±czeniem europejskiego ³abêdzia z japoñskimi ¿urawiami. Tak przynajmniej mi siê wydaje, bo ten kszta³t (³abêd¼) i g³owa (¿uraw), ale co tam ;P Gdyby nie dziwny wygl±d skrzyde³, by³by genialny.
Shikijika to s³odziak, z pewno¶ci± spodoba³by siê szymbarowi. Miêdzy innymi za to, ¿e do z³udzenia przypomina Shaymina. Tylko, ¿e w wersji jelonka.
A teraz powiem tak :
Je¶li narzekacie na pokemony, to zapraszam do tworzenia 1000 fakemonów, a ka¿dy ma wygl±daæ unikatowo.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
@ UP Afil dok³adnie!Ciekawy czy wam by siê uda³o stworzyæ choæ kilka przecie¿ twórcy ka¿demu nie dogodz±, bo ka¿dy ma inny gust, ale staraj± siê i powinni¶cie to doceniæ.
Branco, a sk±d wiesz, ¿e to fejk?
Wracaj±c mi siê podobaj±, a w szczególno¶ci ten Hakubirisu
A teraz powiem tak :
Je¶li narzekacie na pokemony, to zapraszam do tworzenia 1000 fakemonów, a ka¿dy ma wygl±daæ unikatowo.
powiedz jak robiæ(poradniki, lub sam poka¿[filmik?]) a zrobie ci przynajmniej 100.
broku³ek fajny(100% bêdzie w ciebie atakowa³ broku³ami, co turê mocniej jak rollout), jelonek fajny, ³abêdz taki se.. ewo luvdisca do¶æ dziwne, ale ujdzie.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.