- Magne ! - Wrzasn±³ ponownie, a w³osy na twojej g³owie, przypomina³y teraz bardzo twardy grzebieñ. No mo¿e nie tylko na g³owie, ale i na ramionach i nogach te¿. Strach g³êbiej nie wszed³, a wiêc bule brzucha, czy co podobnego ci nie dolega³o. Spokojnie zszed³e¶, tylko g³upio siê czu³e¶ z t± fryzur±.
- Medi ? - Zwróci³ siê do ciebie twój kompan, jakby chcia³ siê ciebie zapytaæ : ,,Co teraz ?''.
Rzeczywi¶cie ! Takie pytanie by³o teraz na pierwszym miejscu w rankingu najlepiej zadawanych pytañ, w takich przypadkach. A wiêc, teraz mo¿esz zrobiæ kilka rzeczy :
- I¶æ, obojêtnie gdzie.
- ¯yæ, obojêtnie jak.
- Byæ, obojêtnie gdzie
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
- No Medititte mieli¶my du¿o szczê¶cia, by³ bardzo nie bezpiecznie. Teraz musimy siê wróciæ i na tamtym rozdro¿u pój¶æ t± drug± drog±. Chyba, ¿e masz lepszy pomys³ - mówiê to i spogl±dam na pokemona, czekaj±c czy mo¿e wymy¶li on co¶ lepszego.
Pokemon przez chwilê sta³ w bez ruchu, nastêpnie spojrza³ siê w stronê magnemite'ów i znowu zamar³. Stali¶cie tak bez ruchu, dobre 5 min. po czym z nudów zacz±³e¶ chodziæ w t± i z powrotem. Da³o ci chwilê do ,,namys³u'', a wiêc reszta czasu po¶wiêcona na my¶li twojego kompana minê³a szybko.
- Medi - Powiedzia³ nagle wskazuj±c PokeCenter - Medi.... medititte - Co mog³e¶ zrozumieæ, ,,a potem, chcia³bym rewan¿u'', ale ty nie by³e¶ tego tak pewien. Magnemite'y by³y silne, a teraz polecia³y gdzie¶ z Magnetonem, i jedyne co mo¿esz robiæ, to czekaæ na ich powrót. A wiêc, co poczynasz ?
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Skoro Medititte wskazuje na PC to udaje siê w tym kierunku.
- Medititte czy ja dobrze zrozumia³em? Chcia³by¶ znów stan±æ do walki z tymi Magnemite'ami? Wiem, ¿e jeste¶ dobry i silnym pokemonem, ale mo¿e jednak sobie darujemy? - próbuje przekonaæ swojego poekmona, maj±c na uwadze jego zdrowie - Musimy siê lepiej poznaæ i bardziej ze sob± zgraæ, mo¿e lepiej poæwiczymy gdzie¶ indziej? Co ty na to? - czekam na jego odpowied¼, nadal pod±¿aj±c w stronê PC. Gdy ju¿ dotrzemy wchodzê tam i siê rozgl±dam.
Medititte nie czeka³, a¿ dojdziecie do PC. Odpowiedzia³ momentalnie.
- Medi. - Co mog³o znaczyæ ,,Ok'' dobieg³o z jego gard³a, od razu po tym, jak przesta³e¶ mówiæ. Ale nie by³o to wcale ,,chamskie'', ani gwa³towne. By³o to spokojne, jak kurczak bez g³owy w zamra¿alniku. No a przynajmniej ci siê tak wydawa³o... bo w koñcu z kurczakami nigdy nic nie wiadomo.
*Dotar³e¶ do PC i wchodzisz, rozgl±daj±c siê*
Ah ! Co za piêkny budynek ! Da³o by siê krzykn±æ, ale szkoda psuæ atmosferê panuj±ca w ¶rodku. By³a ona strasznie mi³a, a nawet ciep³a jakby nie liczyæ temperatury w ¶rodku. Ta atmosfera by³a prawie tak samo ciep³a, jak kolor ¶cian, które by³y ¿ó³te.Prawie jak s³oneczniki, ale z lekkim dodatkiem soku z skoszonej trawy. Ten w³a¶nie kolor piêknie komponowa³ siê z bia³±, kafelkow± pod³og±, z nielicznymi czerwonymi kafelkami, a te by³y tylko na ¶rodku, tak samo jak czarne kafelki, które tworzy³y podobiznê Pokeball'u. Du¿y pokeball, który ¶rednic± przewy¿sza³ nawet ciebie. Obok, gdzie¶ tak po prawej widnia³y ³awki, a przy wiêkszo¶ci siedzieli ju¿ ludzie i pokemony. Po lewej sta³y sto³y do gry w TC, a naprzeciw ciebie sta³a ³awka, za ni± donica, do¶æ szeroka, bo by³a d³u¿sza ni¿ ³awka, ale to nie jest wa¿ne. Po skosie, id±c w lewo sta³y komputery i telefony, a po drugim skosie, czyli w prawo by³a lada, a za lad± Siostra Joy. Pewnie obok tej lady by³o wej¶cie na salê operacyjn±, ale ty tego nie wadzi³e¶, gdy¿ widok zas³ania³y ci kwiaty w wcze¶niej wymienionej donicy.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.