POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
24 Maj 12, 16:34
We mnie jest ogieñ. We mnie jest Moc.
Autor Wiadomo¶æ
Blue 
Powoli siê wkrêca

Do³±czy³a: 13 Gru 2009
Kontakt:
Wys³any: 30 Czerwiec 10, 13:23   

Cyndaquil ze sprawno¶ci± paj±ka szybko obcyka³ wszystkie szafki i szafy. No wiêc: 5 szafek jest zamkniêtych, reszta to jakie¶ raporty, papiery, ciuchy przywiezione ze sponsoruj±cej firmy dla dzieci i inne ma³o wa¿ne rzeczy. Spinka istotnie znalaz³a siê. W bia³o-czarn± kratkê która kiedy¶ zwêdzi³a¶ jakiej¶ dziewczynce. Rozpoczê³o siê przeszukiwanie. "Wytrych" ³adnie dzia³a³ przez wszystkie 4 szafki lecz na pi±t± zabrak³o zaledwie odrobinkê mocy. Spinka z³amana wyl±dowa³a w koszu na ¶mieci. Zamek w szufladzie biurka wygl±da³ na najbardziej solidny. P³omieñ z pleców Cyndy podgrza³ go delikatnie lecz nic nie zdzia³a³. Zaczê³a¶ coraz bardziej siê denerwowaæ. Miota³a¶ oczyma po pokoju szukaj±c klucza czy czegokolwiek czym mo¿na otworzyæ szufladkê. Serce wali³o ci m³otem bo ba³a¶ siê, ¿e kto¶ ciê przy³apie. Kenji co jaki¶ czas zerka³ na ciebie nerwowo. Przypadkiem tr±ci³a¶ kubeczek z d³ugopisami stoj±cy na br±zowym biurku i z hukiem wyl±dowa³ on na pod³odze. Wystraszy³a¶ siê.
- Kuroi! Kto¶ idzie. Pomy¶la³.. ze chce zabraæ jaki¶ dokument przyjêcia z szafki w br±zowym biurku. Hyym... Gdzie jest ten klucz..? Ma go! On ma klucz do tajemniczej szafki! Ukryj siê!- sykn±³ Sei, a sam schowa³ siê za ¶ciana korytarza. Co robiæ?
Stoj± tu dwa, wielkie skórzane fotele za którymi mo¿na siê schowaæ, szafy i w sumie to nic wiêcej. Zamilk³a¶. Kroki na korytarzu by³y teraz s³yszalne.

Sygnatura użytkownika
Podziêkowania

Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ. :*

Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG :*

Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG :D Drago za ca³okszta³t :*

DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê :*

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 17 Lipiec 10, 20:28   

O cholera! No i masz! Akurat teraz... Nie no, ju¿ na bank wpad³am, bo ten kubek to pewnie ka¿dy zauwa¿y... A zreszt±... S± jeszcze fotele... I kit z nimi... I tak mnie pewnie z³api±, ale spróbowaæ nigdy nie zaszkodzi... Tylko jeszcze wymy¶liæ kryjówkê dla Cyndy... O, mam!
Po tej intensywnej burzy mózgowej (mam nadziejê, ¿e trwa³a ona tylko kilka sekund) ³apiê szybko Cyndê, wpycham go do jakiej¶ szafy (Tylko jak najdalej od biurka), a sama "skaczê" za fotel. Mam nadziejê, ¿e zd±¿ê, zanim ten *PIIIP* kolo tu wejdzie... Bo je¶li wejdzie zanim siê ukryjê, to bêdê biedna...

Blue 
Powoli siê wkrêca

Kontakt:
Wys³any: 19 Lipiec 10, 17:39   

Cynda wlecia³ jak kukie³ka do szafy a ty da³a¶ susa za du¿y fotel. Kto¶ wszed³ do pokoju. Zmru¿y³a¶ oczy. By³ to staruszek, pan Miseki. Czasami przyje¿d¿a³, sprawdzaæ co siê dzieje w o¶rodku. Tym razem dyrektorka zaprosi³a go chyba na kolacjê. Ale co on robi w g³ównym pokoju i to z kluczem do szafki? Wychyli³a¶ siê bardziej i ujrza³a¶, ¿e otwiera szafkê, klucz k³adzie na biurku, wyjmuje jakie¶ papiery i w po¶piechu odchodzi. Trzasn±³ drzwiami. Wysz³a¶ powoli i wyci±gnê³a¶ Cyndaquila z szafy. Uda³o wam siê! Ten stary lebiega nawet nie zamkn±³ szafki! Podesz³a¶ do biurka i zaczê³a¶ przewalaæ wszystko w poszukiwaniu Dex'a. Znalaz³a¶ go w koñcu na samym dnie. Co ciekawego tu jeszcze by³o? W sumie nic. Gdyby¶ nie zauwa¿y³a po¿ó³k³ej koperty z napisem Kuroi Ringo.
Serce zaczê³o szybciej pompowaæ krew, g³ucha cisza nasta³a wokó³ ciebie. Co ten list tu robi? - Kuroi, d³ugo jeszcze? Wychod¼!- obudzi³ ciê z zamy¶lenia Kenji. Wybieg³a¶ z Cynd± na ramieniu i ¶ciskanymi Pokedexem i listem. Czas wracaæ do pokoju.

Sygnatura użytkownika
Podziêkowania

Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ. :*

Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG :*

Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG :D Drago za ca³okszta³t :*

DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê :*

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Kontakt:
Wys³any: 19 Lipiec 10, 19:10   

- Ufff... Na szczê¶cie wszystko w porz±dku... - wzdycham, gdy tylko zaczniemy i¶æ z Kenjim w stronê pokoju - Pokedex jest, no i jeszcze list... Tylko nie wiem, co on mo¿e znaczyæ... Jak my¶lisz, hm? - rzucam do ch³opaka.
Cholera... Bardzo ciekawa ta koperta. Ciekawe tylko, co w niej siê znajduje... Mo¿e co¶ o moich rodzicach? Albo co¶ innego? Jaka¶ informacja o mnie, o której nie wiem? Có¿, otworzy siê j± i zobaczy - nikt mi chyba nie zabroni otworzyæ koperty, na której jest napisane moje imiê i nazwisko. Hm... Skoro ta koperta jest po¿ó³k³a, to chyba znak, ¿e le¿a³a w tej szufladzie Bóg wie ile czasu? Ale siê chyba wszystkiego dowiem, gdy j± otworzê.
Gdy ju¿ bêdziemy z Kenjim w pokoju, bêdê siê rozgl±da³a za czym¶, czym mo¿na przeci±æ papier i przy okazji skanowa³a Cyndê (O ile los mi na to wszystko pozwoli).

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]

Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-

Blue 
Powoli siê wkrêca

Kontakt:
Wys³any: 28 Lipiec 10, 16:37   

Po udanej próbie kradzie¿y, wpadli¶cie razem do pokoju szczê¶liwi i podekscytowani.
-Fenomenalna robota Kuroi! Dobrze ¿e skry³a¶ siê za fotelem. A co to za papier? List?- spyta³ ciê Kenji. Wydawa³ siê byæ zaniepokojony i kiedy dotkn±³ listu odrzuci³o go mocno na dywan. Podbieg³a¶ do ch³opaka i pomog³a¶ mu siê podnie¶æ. Kenji otrz±sn±³ siê i powiedzia³ by¶ nie otwiera³a na razie listu. Jest on w pewnej mierze niebezpieczny. Nie musisz go wcale pos³uchaæ.. wybór nale¿y do ciebie. Postanowi³a¶ jednak sprawdziæ umiejêtno¶ci Cyndy i skanujesz go Dex'em.
Cytat:

#155 Cyndaquil
P³eæ: samiec
Level:5 [0%]
Ataki: Tackle|Leer|SmokeScreen
Atak Specjalny: Double Kick
Ability: Blaze (Moc ognistego pokemona wzrasta o 1.5x gdy trener spud³uje ognistym atakiem)

Cyndaquil po "operacjach" rzuci³ siê na poduszkê. U¶miechnê³a¶ siê i sama nie mia³a¶ teraz nic do roboty. Jedynie co, to pogadaæ z Kenjim.
Ten le¿a³ tak¿e na pos³aniu graj±c ju¿ w swoj± konsolê i g³aszcz±c Nidorana.

Sygnatura użytkownika
Podziêkowania

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Kontakt:
Wys³any: 31 Lipiec 10, 16:23   

- Cholera.... - ziewam ze zmêczenia. Akcja niby siê uda³a i w ogóle, ale chyba czujê, ¿e jestem g³odna. ¦wietnie, a oni, to jest reszt± sierociñca, jedz± sobie kolacjê... Hm, tylko czy Kenji nie czuje, ¿e jest g³odny?
- Hm, Kenji? - rzucam do niego po tym krótkim rozmy¶laniu - Czy ty... No, nie jeste¶ g³odny? - gdy skoñczê, przygl±dam mu siê podejrzliwie. Mo¿e ma jakie¶ ¿arcie przy sobie, a mo¿e ma jeszcze jakie¶ zdolno¶ci, dziêki którym nie boli go z g³odu brzuch. W razie co, chwytam kopertê, któr± ch³opak zaliczy³ do rzeczy "niebezpiecznych". Je¶li odpowie na moje pytanie, odk³adam j± na miejsce, no a je¶li nie, to "dobieram siê" do jej wnêtrza z nadziej±, ¿e Kenji zwróci na mnie uwagê.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: