Jest to nastêpna edycja PokeArtu. Tym razem ja jestem organizatorem.
Na pocz±tek chcia³bym wam przedstawiæ ma³y Regulamin (aby nie by³o wszelkich niejasno¶ci).
1. Prace musz± byæ wysy³ane do mnie na . Zabrania siê umieszczania PRAC w tym temacie
Wzór PW:
Temat: Go¶æ - PokeArt - Kategoria: 1 lub 2.
Tre¶æ: Link do Obrazka / Animacji
2. Zabrania siê ujawniaæ prac, na jakimkolwiek forum / shoutboxie / komunikatorze. Proszê was zachowajcie anonimowo¶æ. W przypadku ujawnienia:
- 1 ostrze¿enie - Dyskwalifikacja pracy (Autor ma ponown± szansê na zg³oszenie pracy - ale innej!)
- 2 ostrze¿enie - Dyskwalifikacja Autora tej¿e pracy.
Równie¿ dotyczy to tworzenia akcji typu: "Zag³osujcie na pracê 4!"
3. Nades³ane prace maj± byæ NIE PODPISANE. Zwracam uwagê g³ównie na ten punkt regulaminu, gdy¿ w poprzedniej edycji PokeArtu by³y o to spory. Praca która zostanie podpisana - nie bierze udzia³u w g³osowaniu, co mo¿na potraktowaæ jako dyskwalifikacjê.
4. Praca ma poruszaæ tematykê Pokemonów.
5. Pracê nale¿y zg³aszaæ najpó¼niej do godziny 23.59.59 dnia 7.09.2010r.
6. Wycofaæ pracê i zamieniæ - je¶li takie co¶ zaistnieje mo¿na do 30 Sierpnia br. Po up³ywie tego terminu praca zostaje przyjêta i nie mo¿na robiæ ¿adnych zmian.
7. Uczestnik mo¿e wys³aæ 2 prace na inne kategorie.
Wysy³aj±c pracê akceptujesz ten regulamin! Regulamin opracowa³ Kojot. Zastrzegam sobie modyfikowanie go, bez mojej zgody.
Kategorie:
1. Prace W³asne - Czyli do tej Kategorii podchodz±:
- Animacje
- Prace rysowanie rêcznie na komputerze b±d¼ na kartce papieru, zeskanowane i przes³ane b±d¼ zdjêcie tej¿e pracy (W tym wypadku, proszê postarajcie siê aby ta praca by³a widoczna)
2. Mixy - Czyli sklejka ró¿nych rzeczy, których nie jeste¶my autorami. Czyli:
- Ró¿nego rodzaju sygnatury / bannery.
- Edycja zdjêæ.
Ze wzglêdu na brak zainteresowania pracami pisanymi w poprzedniej edycji, w tej edycji nie mo¿na ich zg³aszaæ.
Rozmiary prac Rysowanych oraz Mixów jest nieograniczona. Jednak proszê przysy³aæ pracê w miarê normalnym rozmiarze - tak ¿e jak potem umie¶cimy to nie by³o 5 m w dó³ i 6 metrów w bok.
Prace zostan± umieszczone w dwóch osobnych tematach (ze wzglêdu na kategoriê). Planowana data wystawienia prac do g³osowania to: 8.09.2010r.
W tym temacie mo¿ecie zg³aszaæ wszelkie b³êdy / skargi / sugestie oraz zadawaæ pytania dotycz±ce PokeArtu. Jakikolwiek przejaw Spamu / K³ótni / Offtopu koñczy siê warnem w wysoko¶ci 1 - 3.
Nagroda to 1 miesi±c "Wyró¿nienie" lub us³uga zmiany nicku o jeden raz wiêcej (zgodnie z regulaminem zmian nicku).
¯eby nie by³o ¿e jestem z³odziejem zwrotów
Legends napisa³/a:
Do pracy, rodacy!
Ostatnio zmieniony przez Kojot 1 Sierpieñ 10, 21:20, w ca³o¶ci zmieniany 10 razy
Wiek: 29 Do³±czy³a: 05 Lis 2008 Posty: 1793 Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 28 Lipiec 10, 12:43
A ja mam jedno pytanie - czy mo¿na wys³aæ kilka prac, czy wolno tylko jedn±?
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
Jakie rozszerzenie? Lepiej daj listê bo dam ci rozszerzenie Manga Studio, to chyba nie polecisz po nie do sklepu internetowego? Czy mo¿na przerysowywaæ, czy trzeba co¶ zmieniæ przy przerysowywaniu w kategorii 1?
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Wiek: 29 Do³±czy³a: 05 Lis 2008 Posty: 1793 Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 31 Lipiec 10, 12:25
A ja mam jeszcze jedno pytanie - czy nie uwa¿asz, Kojot, ¿e da³e¶ za d³ugi czas na oddawanie prac?
Chcia³em krótszy, ale Vabik mówi³ ¿eby by³ d³u¿szy. Poza tym niektórzy wyjechali pewnie na wakacje ;x I jak wróc± to mog± wzi±æ udzia³. // Kojot
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
Ostatnio zmieniony przez Kojot 31 Lipiec 10, 12:41, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
tak czy siak 16 wrze¶nia to zbyt odleg³a data, bior±c pod uwagê to, ¿e PokeArt nie jest zdarzeniem na skalê ogólnogalaktyczn±, a jedynie zwyk³ym konkursem w fan arcie.
apelujê o skrócenie terminu do 20 sierpnia maksymalnie.
Jak siê Vabi zgodzi... Te¿ wyszed³em z tak± inicjatyw±, aby termin by³ do ~~ po³owy sierpnia.Póki co termin jest do 16 wrze¶nia.
// Kojot
Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez Kojot 31 Lipiec 10, 21:43, w ca³o¶ci zmieniany 4 razy
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.