Po pierwsze, czy bêdziesz tu wstawiaæ kilka prac,czy stworzy³e¶ ten temat, tylko i wy³±cznie dla potrzeby pokazania tej pracy ?
Po drugie, praca nawet ³adna, ale nie zag³osowa³bym na ni±. Miêdzy innymi dla tego, ¿e boisz siê mazn±æ pêdzlem rendera, by potem usun±æ nie³adne elementy. A tak, to mi siê jaka¶ taka monotonia mi siê tutaj... no nie wiem...
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Sygnatura jest "za bardzo" monotonna. Mismagius, "uderza" z Shadow Balla to mog³e¶ zrobiæ co¶ w rodzaju jakich¶ promieni "ciemnych" od tego. Choæby supernova. No i za du¿o z tymi brushami.
Ale nie jest to niewystawiona praca na PokeArt, poniewa¿ wyra¼nie widaæ, ¿e inspirowana jest moj± prac±. Jednak¿e nie potrafisz osi±gn±æ takiego outcome.
Ale nie jest to niewystawiona praca na PokeArt, poniewa¿ wyra¼nie widaæ, ¿e inspirowana jest moj± prac±. Jednak¿e nie potrafisz osi±gn±æ takiego outcome.
Przepraszam, ¿e co?!
Ona nie by³a inspirowana Twoj± prac±!By³a robiona na konkurs!Jak mi nie wierzysz zapytaj siê Marona
Kojot dziêki za rade w nastêpnej pracy postaram siê byæ bardziej kreatywny
Pozdro.
a praca nie jest fajna.
Ehh... tak, da³ j± na konkurs. Mój b³ad i przypadek, ¿e siê nie pojawi³a. Przegapi³em j± w¶ród tych PW, które dosta³em. Znaczy...zapomnia³em potem o niej. Sorki wielkie titiz.
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.