Imiê, nazwisko, pseudonim: Alex Anderson
P³eæ: mê¿czyzna
Wygl±d zewnêtrzny: Dosyæ wysoki, chudy. Na jego nosie wiecznie spoczywaj± nieco przekrzywione okulary. ca³a reszta nie wyró¿nia siê z t³umu.
Charakter: Typowy mól ksi±¿kowy. Straszny z niego cherlak, ale ze swoj± wiedz± móg³by wyk³adaæ na uniwersytecie. Zamkniêty w sobie, nie lubi opowiadaæ o swoich uczuciach. Jest nieco boja¼liwy, acz je¶li co¶ sobie ubzdura to uparcie do tego d±¿y. W dodatku lubi okropnie koloryzowaæ.
Region: Johto
Miasto: Cherrygrove City
Starter: Bronzor
Zawód: trener, ³owca skarbów
Historia: Wychowa³ siê w Kanto w Pewter City. Od ma³ego berbecia interesowa³ siê ziemi± i wszystkim co z ni± zwi±zane. Ca³e dnie spêdza³ na robieniu dzieciêcych "eksperymentów" ze ska³ami w roli g³ównej. Kiedy nauczy³ siê czytaæ, non stop siedzia³ z nosem w ksi±¿kach w miejscowej bibliotece. Dosta³ nawet symboliczn± kartê sta³ego klienta. Rodzice stawali na g³owie, ¿eby odci±gn±æ go od g³upot. Z du¿ym trudem uda³o im siê to, ale tylko na kilka lat. Gdy Thomas mia³ 14 lat i wierzy³ we wszystkie plany swoich rodziców, dziadek, którego nigdy w ¿yciu nie spotka³ odwiedzi³ rodzinkê. Na pocz±tku wyda³ siê starym, zgrzybia³ym dziadem, lecz, jak to zwykle bywa okaza³o siê zupe³nie inaczej. Frank pracowa³ przez 30 lat jako górnik w Sinnoh. Thomas wpad³ w ekstazê. Ca³e dnie spêdza³ z dziadkiem, s³uchaj±c o cudach, jakie widzia³ pod ziemi±. Krótka wizyta dziadziu¶ia przeci±gnê³a siê o 2 lata. Niedawno da³ wnukowi mapê, która prowadzi³a do jak twierdzi³ zaginionej, staro¿ytnej ¶wi±tyni czego¶tam znajduj±cej siê w Johto. Thomas skontaktowa³ siê z prof. Elmem i dowiedzia³ siê, ¿e opowiastka starego cz³owieka jest prawd±. Umówi³ siê na wizytê w siedzibie profesora i niezw³ocznie wyruszy³ do s±siedniego regionu, nie zwa¿aj±c na sprzeciwy bliskich.
Towarzystwo: Jaka¶ niebrzydka kobitka
Ekwipunek: Lasso, prócz tego standard
Pro¶by specjalne: nie zwracaj uwagi na moje wcze¶niejsze posty( by³em ma³y i gópi)
Zaginiona staro¿ytna ¶wi±tynia czego¶tam? Znam ten tekst. Co nie, GoldFan?
Zapis jest piêknie zrobiony, ale zastanawia mnie jedno. Czemu postaæ ma na imiê Alex a w historii to Thomas? (u emachela tak samo gafê pope³ni³e¶.)
Damian Ostrowski
Mê¿czuzna
10
http://pokesho.com/img_chara/game2/i_dazuru.gif
Damian jest mi³ym choæ wiecznie zamy¶lonym ch³opakem który kocha pokemony.
Sinnoh
Snowpoint
Torchic
Kordynator, hobby : szkicowanie pokemonów
Obudzi³em siê dzisiaj jak jeszcze nigdy.W koñcu dzisiaj dostane mojego pierwszego pokemona.
Juchu nareszcie nadszed³ ten dzieñ - my¶lê sobie - nareszcie dontanê pierwszego pokemona od taty. Kiedy skoñczy³em rozmy¶laæ wyskoczy³em z ³ó¿ka, ubra³em siê szybko i zbieg³em na dó³.
Tam zobaczy³em mame ktora poprosi³a mnie o zrobienie zakupów. Oczywi¶cie siê zgodzi³em i pobieg³em do sklepu ¿eby zrobiæ zakupy. Po drodze do sklepu zobaczy³em piêknego starlyego. Po chwili przygl±dania siê postanowi³em go naszkicowaæ. Skoñczy³em na sekunde przed tym jak odlecia³.
Gdy ju¿ schowa³em szkicownik sta³em w miejscu i rozmy¶la³em nad tym gdzie polecia³. po 10 minutach ruszy³em dalej. Po zrobieniu zakupów szybko wróci³em do domu gdzie czeka³ na mnie tata z torchicem, pokedexem, i 5 pokebalami. spakowa³em je do plecaka i szybko wyruszylem w droge z u¶miechem na ustach i torchickiem na ramieniu.
Towarzystwo: Brak
Plecak:
Pokedex
Pokecz
5x pokepal
Lekarstwa
1000$
10x Puszka z karm± dla pokemonów
¦piwór
Namiot
5x kanapki
Szkicownik
Kontakt:
Wys³any: 27 Sierpieñ 10, 21:25
Imiê, nazwisko,
pseudonim:
Allan Kusso
P³eæ :
mê¿czyzna
Wygl±d
zewnêtrzny : [URL=pokesho.com/img_chara/game2/i_sebun.gif]pokesho.com/img_chara/game2/i_sebun.gif[/url]
Charakter :
pozytywny xd, realista, rozs±dny obiektywny manipulista
Region :
Johto
Miasto :
New Bark
Starter : Totodile
Zawód :
trener
Zawód dodatkowy :
ranger (honorowy xd. zdobyty po drodze)
Historia :
Ju¿ od dawna chcia³em zostaæ trenerem lecz rodzice mówili ¿e bêdê móg³ wyruszyæ w podró¿ z pokemonami dopiero gdy mój Toto wyewoluuje.NIEMO¯LIWE!! Jedyn± osob± maj±c± pokemona w tym malutkim miasteczku by³a moja przyjació³ka -Willow. Jej pokiem by³a Meril a mój Totodile nie chcia³ z ni± walczyæ. Jedynym treningiem by³o strzelanie do kamyków. Wiêc w koñcu wymy¶li³em! Porozmawia³em z rodzicami i pozwolili mi wyrószyæ jesli pójdê z kim¶. Jedyn± opcj± by³o b³aganie o pomoc Will.Do Will w te pêdy-pomy¶la³em(xD)! Nie zdziwi³a j± moja pro¶ba i siê zgodzi³a. Razem poszli¶my do Martu i kupili¶my po 10 Pokaballi. Wrucili¶my jeszcze do mnie po Beries mojej mamy (x20 na g³owe) zapakowa³em do plecaka jeszcze 5 chlebów, 30 litrów smalcu, 55l keczupu i 7 dorodnych szynek xd.
-Nie zapomnia³e¶ o czym¶ Al?- zapyta³a Will.
-Je¶li Ci o dex i gear to nie.Dex mam w tylnej kieszeni i mi siê on strasznie wrzyna, a gear mam w prawej skarpetce.-odpowiedzia³em.
-No to mo¿emy ju¿ i¶æ.
-Jesli masz wszystko co chcia³a¶ zabraæ ze sob± to tak
-Mam wszystko
-No to lechmy...
Towarzystwo :
Willow i napotkany po drodze kole¶, który zakochuje siê w Will
ekwipunek :
podstawowy +NDS, fon, Mp4
Pro¶by specjalne : kole¶ napotkany po drodze to trener i siê do nas przy³±cza ale gdy widzi mnie i Will robi mi afere i odchodzi z my team
jestem elastyczny i mogê trochê zmieniæ je¶li cos jest nie tak
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.