POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Zapisy - Staromodne
Autor Wiadomo¶æ
Kojot 
Nosi czapkê Asha
Rumble in the Jungle

Do³±czy³: 01 Sty 2009
Sk±d: Bandle City
Wys³any: 16 Lipiec 10, 08:52   

Przyjmujesz gry od innych MG ? (:

Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 16 Lipiec 10, 09:32   

Tak, przecie cz³owiek, to cz³owiek, kolor nie ma znaczenia.

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

Kojot 
Nosi czapkê Asha
Rumble in the Jungle

Wys³any: 16 Lipiec 10, 11:12   

Czyli co bym musia³ ? Napisaæ do Legends'a w Sprawie przeniesienia, twoj± zgodê na pewno i co¶ jeszcze?

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 16 Lipiec 10, 11:19   

Pokój niech bêdzie z tob±, ale obawiam siê, ¿e nie obczajê stylu.... chwila, ju¿ raz go zrozumieæ nie mog³em xD

A druga sprawa jest taka, ¿e nie zrozumia³em twojego pytania pocz±tkowego.
Zamiast przeczytaæ :
,,Czy przejmujesz gry od innych MG ?''
Zrozumia³em
,,Czy przyjmiesz gry innych MG ?''

Sygnatura użytkownika

Kojot 
Nosi czapkê Asha
Rumble in the Jungle

Wys³any: 16 Lipiec 10, 11:25   

Bo nie ma sensu, ¿ebym dalej gra³ u Byaka jak odpis dostaje raz na 2 tygodnie :\

Wiêc zapoznaj siê z moj± gr± i jbc - daj znaæ :)

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 16 Lipiec 10, 11:34   

Zje¶æ gracza Byakowi.... sprawa trudna.... lubiê go xP
Pogadam z nim.

Sygnatura użytkownika

Doorn 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 27 Mar 2010
Wys³any: 18 Lipiec 10, 16:21   

1. Imiê/Nazwisko/Pseudonim -Yao Yang
2. Wiek - 18
3. P³eæ - Male
4. Rodzina - Praktynie nikt... rodzice zastêpczy, których tak na prawde nie lubi³. Yao wierzy równie¿, ¿e gdzie¶ s± jego rodzice biologiczni.
5. Wygl±d :
5.1 Naturalny -
5.2 Ubranie -
5.3 Znaki szczególne - zawsze sam... ma tradycyjne chiñskie ubranie
5.4 Rzeczy noszone przy sobie (Rnps) - plecak
6. Cechy Charakteru - Po stracie dziadków i zaginiêciu rodziców sta³ siê samotnikiem i pogr±rza³ siê w medytacji. Jest spokojny i opanowany. Przy bli¿szym poznaniu okazuje siê, ¿e jest zabawny.
7. Profesja -Trener, mo¿e w przysz³o¶æ koordynator równie¿
8. Starter - Medititte
9. Region i miasto -Johto, Olivine
10. Towarzysze - Na razie nikt, ale mo¿e z czasem...
11. Cel - Na pewno zwyciêstwa w walkach, a po za tym.... odnale¼æ rodziców.
12. Historia - Yao Yang to ch³opak wkraczaj±cy w doros³o¶æ. Ma swoje ma³e problemy, lecz jeden najwiêkszy. Ale od pocz±tku... Mieszka³ na wsi razem z rodzicami i dziadkami od strony ojca - Okubo Yanga (matka nazywa³a siê Su Yang). By³a to bardzo tradycyjna rodzina. Dziadek, jak i Yao od najm³odszych lat uczyli siê wschodnich sztuk walk. Yao na pocz±tku mia³ spore problemy, lecz z czasem siê uczy³ co raz lepiej na lekcjach u dziadka jak i w szkole. ¯yli dostatnie, wszystko siê uk³ada³o, gdy Yao mia³ 14 lat zmar³a mu babcia z któr± mieszka³. Z up³ywem czasu dochodzi³ do siebie, lecz ciosem w plecy od ¿ycia by³a ¶mieræ dziadka, któr± w wieku 15 lat strasznie prze¿y³. Ojciec ch³opaka nie zajmowa³ siê sztukami walk, medytacj±, lecz otworzy³ siê na technologiê nowoczesnego ¶wiata, wiêc nie móg³ kontynuowac nauk syan i w tym momencie chcia³ zaszczepiæ w nim zainteresowania dotycz±ce technologi. Niby siê uda³o. Ale tylko niby, poniewa¿ ch³opak by nie zraniæ ojca zacz±³ podzielaæ jego zainteresowania. Po ¶mierci dziadków pañstwo Yang przeprowadzi³o siê do Saffron City. Pewnego razu rodzice Yao wylecieli w interesach do Hoenn do Petalburga. I do tej pory nie wrócili. Yao nie by³ jeszcze pe³no letni (mia³ 17 lat) i nie móg³ zajmowaæ siê sam. Zasta³ adoptowany przez pañstwo Jefferson mieszkaj±cych w Olivine w Jotho. Tam te¿ zamieszka³ Yao Yang. Nie czu³ siê tam dobrze. Jedyne co dobre go tam spotka³o to to, ¿e pozna³ du¿o wodnych pokemonów, które polubi³. Nareszczenie doczeka³ siê 18 urodzin. W tym dniu przysz³a zaadresowana do nie go paczka. Nie wiedzia³ od kogo. By³ w niej pokeball z Medittie. Yao pomy¶la³, ¿e to mo¿e od jego rodziców biologocznych i tak te¿ zosta³o. Yao ze swoim pokemonem mia³ wyruszyæ po Jotho.
13. Pro¶by do MG - ¿eby fajna gra by³a, a po jotho mogli by¶my siê dalej przenie¶æ

14. Gra na lvl ? Nie
15. Gra na kase ? Nie

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 18 Lipiec 10, 19:46   

OH YEA ! W Koñcu kto¶ zajarzy³ i poprawnie uzupe³ni³ ca³y formularz. Historia bardzo.... standardowa... no có¿, jak zaczyna³em czytaæ, my¶la³em :
,,Oh ! Mo¿e kto¶ mnie zaskoczy !''
A tu klapa...
Rodzice umarli, b±d¼ ich nie ma, b±d¼ znikn±³/umar³ jeden z nich. Znajd¼my twoich rodziców ! Bo ciê przyjmujê, ale nie obiecujê, ¿e gra bêdzie ciekawa. Ostatnio piszê sobie opowiadanie i jestem... w innym ¶wiecie ni¿ zwykle xP

Sygnatura użytkownika

Sigma 25 
Pewnie nie zna PokeMana
Sigma Mizaki

Do³±czy³: 04 Cze 2009
Sk±d: Brzeziny
Kontakt:
Wys³any: 19 Lipiec 10, 09:44   

1. Imiê/Nazwisko/Pseudonim - Sam Mizaki
2. Wiek - 24 lata
3. P³eæ - Mêska
4. Rodzina -Rodzice oraz babcia
5. Wygl±d : http://fc03.deviantart.ne..._by_MajinLu.jpg
5.1 Naturalny - ¦redniej d³ugo¶ci br±zowe w³osy, granatowe oczy, 1,9 m wzrostu, hiszpañska bródka
5.2 Ubranie - Czarne jeansy, pomarañczowa koszulka bez rêkawków, czarna koszula z krótkim rêkawem, czarne buty sportowe.
5.3 Znaki szczególne - Prostok±tne okulary
5.4 Rzeczy noszone przy sobie (Rnps) - Akta dziadka, medalion Silver Wing
6. Cechy Charakteru -Strateg i my¶liciel. To jak najpro¶ciej opisaæ mo¿na opisaæ Sam'a. Jest opanowanym, mi³ym, czaruj±cym trenerem, który jednak zna siê na sprawach wa¿nych czyli treningach i walkach.
7. Profesja - Trener
8. Starter - Elekid
9. Region i miasto - Oreburgh City, Sinnoh
10. Towarzysze - Tak z przesz³o¶ci, je¶li mo¿na opisy wy¶lê na GG
11. Cel - Dokoñczyæ sprawê z Lugi± i inne pomniejsze, a nastêpnie ruszyæ do Isshu
12. Historia -
toj±c na górce przed miastem stojê i my¶lê. Tak wiele siê wydarzy³o w tym mie¶cie. A¿ ¿al z niego odchodziæ. Jednak czas wyruszaæ. Ale od pocz±tku...
Mieszka³em z rodzicami i dziadkami. Byli¶my szczê¶liw± rodzin±. Wszyscy mê¿czy¼ni byli trenerami. Dziadek nawet kiedy¶ by³ w Elite 4. Wtedy jednak by³ archeologiem. Ojciec pracowa³ w zak³adach elektrowni miejskiej. I tak ¿ycie siê toczy³o. Mia³em zgran± paczkê. Wszêdzie razem chodzili¶my i bawili¶my siê od ma³ego. Kiedy poszli¶my do szko³y, dostali¶my specjalnie dobrane pokemony. Ka¿dy mia³ 3-poziomowego poka. Wyj±tkiem by³a Ruda/Martha. Otrzyma³a ona Smochuma. Ja za¶ i mój najlepszy kolega Adam otrzymali¶my poki z pewn± zale¿no¶ci± podobieñstwa. Sam Elekid, a Adam, Magby. Inni otrzymali poki równie¿ na takiej zasadzie m.in. Matt ,Tranpich; Wielki Mike, Starly. Kiedy skoñczy³em 10 lat, wraz z dziadkiem zacz±³em podczas wakacji je¼dziæ na ekspedycje archeologiczne. Wybierali¶my siê w ró¿ne tereny. Jednak najczê¶ciej naszym celem by³o Whirl Island. Tam szukali¶my ¶ladów mistycznego w³adcy oceanów Lugii. Tak by³o do mojej 17. Wtedy to dziadkowie wyjechali do Vermiloin City, aby tam rozpocz±æ hodowlê pokemonów. Ja zacz±³em studiowaæ. Przyjaciele siê rozjechali, a ja zosta³em w mie¶cie. Kszta³ci³em siê na kierunku "Specyfika ewolucji i zastosowanie jej w praktyce". Wraz z Elekidem tak ¿yli¶my do kiedy nie dotar³a do nas straszliwa wiadomo¶æ. Mój dziadek zachorowa³ na serce. Nie wiedzia³em co robiæ. Mia³em skoñczyæ w³a¶nie studia, pisz±c pracê magistersk±. Rodzice wyjechali, a ja zaj±³em siê tworzeniem dostêpu do tytu³u magistra. By³em ju¿ w po³owie, ale dziêki uporowi i wsparciu Ikazuchiego(imiê Elekida) da³em radê dokoñczyæ ja w tydzieñ. Op³aci³em to nieprzespanymi nocami, tonem potu i ogromem zmêczenia. Natychmiast po oddaniu papieru, ruszy³em do Kanto. Zd±¿y³em kilka godzin przed ¶mierci± dziadka. Jednak wydarzy³o siê w nich wiele. Kiedy podszed³em po raz ostatni ju¿, dziadek wrêczy³ mi pude³ko. Powiedzia³:
- Sam, s³uchaj. Tu znajdziesz co¶ ciekawego. List i pewn± rzecz. Nie otwieraj tego dopóki mnie nie pochowacie.
- Ale dziadku, przecie¿ wyjdziesz z tego.
- Nie Simon'ie, to ju¿ moje ostatnie chwile na tym ³ez padole.
I jak zwykle ojciec mojego taty Aleksander Mizaki, mia³ racjê. Odszed³ z tego ¶wiata. Cios ten by³ straszny. Ran nie z³agodzi³a nawet wie¶æ o nadaniu mi tytu³u magistra. Po pogrzebie wróci³em do miasta. Lec±c nad oceanem otworzy³em pude³ko. By³ tam klucz, list i srebrne pióro. Otworzy³em list i przeczyta³em

Drogi Sam'ie!
Skoro to czytasz, mnie ju¿ na ¶wiecie nie ma. Chcê, aby¶ wiedzia³, ¿e to pióro najprawdopodobniej jest fragmentem naszego obiektu poszukiwañ. Chodzi mi o Lugiê, rzecz jasna. A wiêc je¶li chcesz kontynuowaæ moj± misjê, id¼ w domu do mojego gabinetu i wyjmij z szuflady akta tej sprawy.
¯egnaj
Dziadek
Ps Pod±¿aj za wod±.

S³owa te tkwi³y mi w g³owie do koñca podró¿y. Wróciwszy do domu umy³em siê, a nastêpnie poszed³em na wrêczenie mi tytu³u. Ceremonia nie trwa³a d³ugo, wiêc szybko mog³em sprawdziæ, co kryje siê w tym gabinecie. Ponownie siê przebra³em i ruszy³em przeczesywaæ biuro dziadka. Zdjêcia, które sta³y w gablocie zaszokowa³y mnie. Sta³ tam dziadek ze swoj± ekip± pokemonów. Piêæ z nich zna³em. Chodzi mi o: Empoleon'a, Pidgeot'a, Metagross'a, Yannmega i Magnezon'a. Szóstego nigdy nie pozna³em. Okaza³o siê, ¿e by³ to Lucario. By³ on na zdjêciu na tle wzgórz w Olivine City. Zastanowi³o mnie to. Ja za¶ wzi±³em te akta. To w nich znajdowa³y siê wszystkie notatki moje dziadka.
No i tak wracamy do tera¼niejszo¶ci gdzie zaczyna siê moja przygoda. Data moich 13 urodzin na zdjêciu z tym m³odym Lucario mnie zastanawia, ale my¶lê jak sobie dam radê
13. Pro¶by do MG - O odnalezienie starych przyjació³, sprzêt pomarañczowy(taki jak u Barrego), Pokegear.

14. Gra na lvl ? Nie
15. Gra na kase ? Tak

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 19 Lipiec 10, 10:00   

Cytat:
10. Towarzysze - Tak z przesz³o¶ci, je¶li mo¿na opisy wy¶lê na GG
Zabawna sprawa, ale kiedy odpalam GG to mi siê komputer restartuje, a kiedy próbujê odpalaæ WebGG to mi siê Firefox laguje i po 15 min. odpala z og³oszeniem.

Kod:
Ta strona zawiera skrypt, którego za³adowanie mo¿e byæ..... BLA BLA BLA

Historia d³uga, i co wy¶cie siê uczepili tej ¶mierci ! Ona jest fajna ! Nie wiem, jak mo¿na zwalaæ na ni± tyle martwych w waszych opowiadaniach xP
Czy nikt mnie nie zaskoczy ?!

Ogó³em Sigmo.... przyjmujê, a temat zrobiê dzi¶ wieczorem :D

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum