No oczywi¶cie ! Bo kto¶ inny chcia³by siê podpisywaæ pod twoj± prac±... oczywi¶cie.
,,a ludzi proszê o nie przyznawanie siê co jest czyje!''
To ci co¶ mówi ? O ten cytat mi chodzi³o, a nie o moje s³owa, z reszt± sprawdzasz tylko po ³ebkach i nie szuka³e¶ sensu wypowiedzi. Pasowa³o ci, ¿e napisa³em tamto i ju¿ zaczynasz wyci±gaæ wnioski.... no có¿.
Adminów proszê o zamkniêcie tego tematu, bo raczej nic nowego nie wniesiemy do zakoñczonego konkursu.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Ostatnio zmieniony przez Afil 16 Lipiec 10, 09:30, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Adminów proszê o zamkniêcie tego tematu, bo raczej nic nowego nie wniesiemy do zakoñczonego konkursu.
moderatorzy wiedz± co maj± robiæ :P temat jest jeszcze ¶wie¿y, wiec go nie bêdê zamykaæ teraz, zrobiê to za parê dni jak ju¿ jakikolwiek sens dyskusji zemrze ¶mierci± naturaln±.
No oczywi¶cie ! Bo kto¶ inny chcia³by siê podpisywaæ pod twoj± prac±... oczywi¶cie.
,,a ludzi proszê o nie przyznawanie siê co jest czyje!''
To ci co¶ mówi ? O ten cytat mi chodzi³o, a nie o moje s³owa, z reszt± sprawdzasz tylko po ³ebkach i nie szuka³e¶ sensu wypowiedzi. Pasowa³o ci, ¿e napisa³em tamto i ju¿ zaczynasz wyci±gaæ wnioski.... no có¿.
Napisa³em co¶ "z góry" co siê t³umaczy samo przez siê. Jawnie nie przyzna³em siê do tego, ¿e praca jest moj± w³asno¶ci± a to, ¿e widnieje na niej napis Rahuene to nic nie oznacza;]. Gdyby by³o napisane "by Rahuene" to ju¿ by by³o co¶ innego ;].
Co nie zmienia faktu ¿e by³a to twoja praca ale ten napis Rahuene oznacza³ ¿e to praca Afila...
Tu trzeba siêgn±æ po bardziej skomplikowan± filozofiê i wiedzê dostêpn± ludzko¶ci tylko po spo¿yciu pewnych ekhem... grzybków czy takiego tam sobie wyizolowanego czego¶ ze sporyszu, no ostatecznie mo¿na siê nawpier***aæ kaktusów pewnego rodzaju ale jak wiadomo kaktusy maj± kolce wiêc jest to bardzo niewygodne...
Na but siê w ogóle k³ócicie, ¿adnego regulaminu nie z³ama³em swoj± prac± bo przecie¿ organizator by mnie o tym poinformowa³:). A nagroda jaka¶ powinna byæ, co nie?
No patrz,organizator, na pocz±tku pu¶ci³ mi 2 prace, ale by³em uczciwy i upar³em siê, ¿eby jedn± zdj±³. On tego nie chcia³, a wiesz czemu ? Bo jak to powiedzia³ :
Cytat:
1. £adniej wygl±da jak jet wiêcej
A wiêc to, ¿e organizator, nie zwróci³ ci uwagi, to nic...
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.