POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
28 Maj 12, 11:21
Zapisy
Autor Wiadomo¶æ
Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Do³±czy³: 10 Maj 2009
Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 12 Marzec 10, 19:02   

Skoro tak, to przyjmujê!

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!

Szymb 
Nosi czapkê Asha
*derp*

Do³±czy³: 05 Sty 2010
Sk±d: Sinnoh
Kontakt:
Wys³any: 12 Marzec 10, 22:45   

Jeeej! Dziêki! Kiedy bêdzie gra? Jutro?

Sygnatura użytkownika

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X530wfqAjTk[/youtube]

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Kontakt:
Wys³any: 13 Marzec 10, 11:51   

Cz³eku! Jakby¶ poptarzy³ po tematach, to by¶ zauwa¿y³, ¿e istnieje takie co¶ jak: Holly's game. Ju¿ stoi...

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!

Maron 
Nosi czapkê Asha
By³y mod

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Sk±d: Zza biurka
Kontakt:
Wys³any: 31 Marzec 10, 19:03   Re: Zapisy

1. Imiê i nazwisko: Icamer Aaron
2. Wiek: 16
3. P³eæ: Male
4. Krótko wygl±d: Harry Potter, ale bez okropnego uszkodzenia genetycznego widocznego na czole, oraz okularów. Ubiera siê jak Akatsuki <NARUTO>, tyle ¿e szata z wysokim ko³nierzem i dymki z 36 i 6. Na laski idzie ubrany jak Turbo Dymo Man
5. Charakter postaci: Typowy kozak, ale bardzo uparty. Kocha siê biæ, w czym jest do¶æ dobry. Lubi te¿ walki pokemon <ale woli laæ trenera>. Idealne przeciwieñstwo tego, na co lec± dziewczyny.
6. Historia: Od zawsze wiedzie nudne ¿ycie, trenuj±c swoje pokemony. Nigdy nie wyrusza³ w podró¿ walczy raz na jaki¶ czas, ale codziennie po 3 godziny trenowa³. Pewnego dnia zosta³ zmuszony do walki przez wrogi team. Przegra³ i straci³ pokemony. Od tego czasu trenuje tylko dwa, które zosta³y w PokeCenter, gdy resztê kradziono. Teraz zawziêcie trenuje, by zostaæ mistrzem ligi, zdobyæ wszystkie poki a przede wszystkim odzyskaæ stracone.
7. Profesja: Kolekcjoner-Trener epizodyczne domieszka detektywa
8. Rodzaj Pokemonów: Psycho - Smok - Elektro
9. Starter. Przepraszam. Chcê byæ trenerem, ale nie nowym. Chcia³bym zacz±æ ju¿ do jaki¶ dwóch poków na HLVL
10. Karta trenera do sygny: upokecenter, kiedys przeniosê siê na tak± jak± ma Legends
11. Pro¶by do ciebie: O 2 POKI HLVL, mo¿liwo¶æ uzupe³niania Dexa, formy rozgrywki z mangi <zdobycie danych legend bez ³apania>. Chcê zawstydzaæ, bêd±c 50% lepszy.

Zapozna³em siê z wa¿nymi og³oszeniami: "Regulamin", "Ostrze¿enia", "Nieobecno¶ci" i "Profesje". Akceptujê je ca³kowicie. // Maron//

Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,

Ostatnio zmieniony przez Maron 1 Kwiecieñ 10, 14:00, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Kontakt:
Wys³any: 31 Marzec 10, 19:09   

Hoh, nie nowy trener? Odpuszczê ci w takim razie typ i startera... Przyjmê twoje wymagania.

Przyjmujê.

Sygnatura użytkownika

Podziêkowania

POKECOLLECT FOREVER!

Frodo 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 07 Kwi 2010
Wys³any: 8 Kwiecieñ 10, 12:46   

1. Imiê i naziwsko (nie koniecznie prawdziwe).Musashi Kagezaki
2. Wiek.16
3. P³eæ.Mêska
4. Krótko wygl±d.Ch³opak ubrany przewa¿nie w "D¿insy" bluzkê z pidgeotem i ma zielone w³osy
5. Charakter postaci.dowcipny, weso³y, mi³y, czasami gadatliwy. Nie grzeszy inteligencj±, chocia¿ woli siê j± nie chwaliæ. £atwo nawi±zuje nowe znajomo¶ci. Otwarty na innych.
6. Historia (5-10 zdañ).Musashi od urodzenia mieszka³ w Hoenn, a dok³adnie na wyspie Mossdeep. Mia³ mnóstwo kolegów, a jego najbli¿szymi przyjació³mi byli Ganju - trochê niezdarny, ale zawsze pomocny, Hisagi - zawsze wymy¶la³ najlepsze pomys³y na zabawê oraz Kimiko - dziewczyna, która od zawsze podkochiwa³a siê w Musashim. Od dzieciñstwa tworzyli nieroz³±czn± grupê.
Pewnego dnia, Hisagi wymy¶li³, ¿e tego dnia przejd± siê do Shoal Cave. Na pocz±tku Ganju i Kimiko stawiali opór, ale po kilku minutach zmienili zdanie i wszyscy wyruszyli do jaskini. Wziêli ³ódkê, która znajdowa³a siê przy brzegu i pop³ynêli. S³oñce ¶wieci³o, gdzieniegdzie przelatywa³y Wingulle.
Po 20 minutach przybili do brzegu. Wej¶cie do jaskini by³o ogromne, mog³a siê w nim zmie¶ciæ ciê¿arówka.
Pierwszy z ³ódki wyskoczy³ Hisagi i od razu pobieg³ w stronê wej¶cia. Zaraz po nim wyskoczyli Ganju i Kimiko, a na koñcu Musashi.
Wchodz±c do jaskini, wszyscy poczuli zimny wiatr przeszywaj±cy ich cia³a.
- Mo¿e nie powinni¶my wchodziæ do ¶rodka? - rzek³a Kimiko.
- No co ty, bêdzie fajnie! - odpar³ jej Hisagi i ruszy³ jako pierwszy.
Na soplach wisia³y stada Zubatów, a na najwiêkszym z nich wisia³ przeogromny Golbat.
Hisagi od razu go zauwa¿y³ i pobieg³ w jego stronê.
- Hisagi, czekaj! - krzyknê³a reszta, ale zrobi³a to w najmniej odpowiednim momencie.
Krzyk by³ tak g³o¶ny, ¿e Golbat obudzi³ siê i zacz±³ lecieæ w stronê Hisagiego.
Hisagi zamar³ w bezruchu. Reszta jego kompanów nie wiedzia³a, co ma zrobiæ. My¶leli, ¿e ju¿ po nim.
Jednak sta³o siê co¶ nieprzewidywalnego. Tu¿ przed atakiem Golbata, nad Hisagim rozleg³a siê mg³a i w tym momencie Hisagi rozp³yn±³ siê w powietrzu, po chwili znajduj±c siê przed jego przyjació³mi. Nikt nie wiedzia³, czemu to siê wydarzy³o.
W tej samej chwili, przed Musashim i reszt± pojawili siê: Snorunt, Spheal, Ralts oraz Zubat. Pokemony stanê³y w obronie Musashiego i jego przyjació³. Po chwili ruszy³y w stronê Golbata. Snorunt zaatakowa³ jedno ze skrzyde³, Spheal drugie, Ralts u¿y³ Supersonic, by zdezorientowaæ przeciwnika, a wszystkiego dope³ni³ Zubat. Z ca³ej prêdko¶ci uderzy³ Golbata. Ten ju¿ po chwili odlatywa³ w stronê wnêtrza jaskini.
Pokemony podesz³y w stronê Musashiego i innych i zaczê³y siê u¶miechaæ.
- Nn.. Nie wiem, jak wam podziêkowaæ. Naprawdê nam pomogli¶cie. Dziêki. rzek³ Musashi i podszed³ w stronê Snorunta.
- Snorunt, czy ... czy nie chcia³by¶ zostaæ moim pokemonem? - spyta³ siê nie¶mia³o Musashi. Snorunt od razu przytuli³ siê do niego, co oznacza³o, ¿e siê zgadza.
Reszta pokemonów post±pi³a tak samo. Zubat podlecia³ do Hisagiego, Spheal poturla³ siê do Ganju, a Ralts podesz³a do Kimiko.
................................................
Od tego dnia minê³o 8 lat ...
Musashi, jak to zwyk³ robiæ codziennie, wyszed³ ze Snoruntem na spacer. Po drodze spotka³ resztê: Kimiko, Ganju i Hisagiego.
- No to mo¿e przejdziemy siê do Centrum Kosmicznego? - rzuci³ Hisagi.
- Pewnie, czemu nie. - odpar³ Ganju.
I tak grupa ruszy³a w stronê centrum.
Ochroniarz przepu¶ci³ ich i wszyscy weszli do ¶rodka. Podeszli do okna.
W ¶rodku znajdowa³a siê ogromna sala laboratoryjna, a po ¶rodku sta³y dwa du¿e zbiorniki. Widocznie teraz przeprowadzano jaki¶ eksperyment.
Nagle dwa zbiorniki zaczê³y ¶wieciæ i dosz³o do wielkiej eksplozji. Na szczê¶cie, okna wytrzyma³y i nikomu siê nic nie sta³o. Jednak po chwili do szyby podlecia³y jakie¶ dwa nieznane Musashiemu pokemony. Popatrzy³y na niego i od razu odlecia³y.
- Chod¼cie, musimy pomóc innym! - powiedzia³ Ganju i zacz±³ schodziæ do laboratorium. Reszta ruszy³a za nim.
W laboratorium by³o mnóstwo rannych. Dobrze, ¿e to by³y tylko lekkie obra¿enia.
Do Musashiego podszed³ jeden z naukowców.
- Czy.. Czy widzia³e¶ dwa pokemony, które podlecia³y do szyby i nagle zniknê³y?
- Tak, ale sk±d one siê tutaj wziê³y?
- To by³y Deoxysy, pokemony z kosmosu. Niedawno je schwytali¶my i przeprowadzali¶my badania. Jednak dosz³o do jakiego¶ zwarcia i Deoxysy siê wydosta³y. Pomo¿ecie nam je z³apaæ? - spyta³ siê naukowiec/
Musashi spojrza³ na resztê przyjació³.
- Pewnie, czemu nie. Tylko gdzie one teraz siê znajduj±?
Naukowiec podszed³ do komputera.
-Wed³ug danych, znajduj± siê teraz nad Blackthorn City. Wszczepili¶my im czipy, ¿eby¶my mogli je odnale¼æ. Dok³adniej to s± w Smoczej Jaskini. Ale ¿eby tam siê dostaæ, musisz pokonaæ wszystkich liderów z Jotho. Zgadzasz siê na to?
- Tak, zgadzam siê. Jednak jak dostaniemy siê do Jotho?
- Zjaw siê tutaj jutro. Otrzymacie ode mnie przepustki na statek.
- Dobrze, do zobaczenia jutro. - rzek³ Musashi i wraz ze swoj± grup± wyszli z Centrum Kosmicznego.
Przed Centrum, ka¿dy poszed³ w stronê swojego domu. Nastêpnego dnia, czeka³a ich nowa przygoda.
7. Profesja (trener, hodowca, koordynator, z³odziej, kolekcjoner, oswajacz, detektyw, dziennikarz)Trener
8. Rodzaj Pokemonów (tylko dla profesji: trener).*ice(lód)
9. Starter. (dla trenera wybrany, dla reszty ulubiony. Je¶li chcesz byc trenerem, zostaw to pole puste)jestem trenerem ale historia wskazuje na snorunta proszê mo¿e byc to mój pokemon
10. Karta trenera do sygny.**

11. Pro¶by do mnie. Max. 4. Np. o nie mówienie kwestii waszych postaci, bo lubiê to robiæ. :D )o nie mówienie kwestii mojej postaci:D
Zapozna³em siê z wa¿nymi og³oszeniami: "Regulamin", "Ostrze¿enia", "Nieobecno¶ci" i "Profesje". Akceptujê je ca³kowicie.

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Kontakt:
Wys³any: 12 Kwiecieñ 10, 16:54   

Poniewa¿ siê trochê rozleniwili¶cie, poszed³ edit Regulaminu. Patrz punkt 8.

Mam nadziejê, ¿e to nie zburzy waszych chêci do gry u mnie...

[*]

Sygnatura użytkownika

Podziêkowania

POKECOLLECT FOREVER!

solecki000
Pewnie nie zna PokeMana
solecki000

Do³±czy³: 13 Lip 2010
Wys³any: 13 Lipiec 10, 15:12   

Imiê i nazwisko/nickname: Sony Johns
Wygl±d:
Charakter: Bardzo mi³y czasami okrutny
Historia (min. 10 linijek): Nazywam siê Keny Johns.Gdy mia³em 8 lat zaciekawi³y mnie pokemony.Dok³adnie siê im przygl±da³em i opracowywa³em wszystkie ich ruchy.Po 2 latach badañ pozna³em ich ¿ycie.Potem dowiedzia³em siê od przyjació³ ¿e w moim mie¶cie mieszka Pr.Rowan.Pomy¶la³em , ¿e móg³bym zostaæ trenerem i wyruszyæ w w³asn± przygodê z pokemonami.Poszed³em do domu spytaæ tatê i mamê czy mogê wyruszyæ w w³asn± drogê z pokami. Tata z mam± zgodzili siê ale mog³em wyruszyæ dopiero za 2 lata.Te 2 lata szybko minê³y i mia³em wielk± przygodê 5 miesiêcy przed odebraniem pokemona.W lesie niedaleko mojego domu wyl±dowa³a Rayquaza.Poszed³em do niej okaza³o siê, ¿e jest ranna.Wyleczy³em jej ranê i zaprzyja¼ni³em siê z ni±.Polecia³em z ni± do innego regionu zwanego hoenh.Bardzo podoba³a mi siê ta przygoda.Wróci³em do domu nad ranem dok³adnie o 5:30.Rayquaza odstawi³a mnie pod dom i odlecia³a , ale co¶ siê sta³o przy jej odlocie zosta³a z³apana w sieæ teamu magmy.
-Rayquaza-Krzykn±³em zdenerwowany
Nagle us³ysza³em g³osy
-Rozkaz wykonany cel zosta³ schwytany-Powiedzia³ jaki¶ cz³owiek z teamu magma
Musia³em co¶ zrobiæ wzi±³em nó¿ i obieg³em do sieci by j± rozci±æ ale nie powiod³o siê siatka by³a zrobiona z grubej liny, wiêc kaza³em Rayquezie u¿yæ jakiego¶ ataku co rozetnie line.Uda³o siê u¿y³a Hyper Beam i rozwali³a siatkê.Tak o to uwolni³em Rayquaza.Minê³o 5 miesiêcy i mia³em urodziny, obudzi³em siê i krzykn±³em
-Hura, dzi¶ moje urodziny-Powiedzia³em
Szybko zszed³em na dó³ czeka³ ju¿ na mnie tort i rodzina nawet przysz³a moja kole¿anka Eliza mia³a ona 9 lat i za rok te¿ mia³a dostaæ pokemona.Po spotkaniu urodzinowym pobieg³em do Pr.Oaka by dostaæ pokemona i ekwipunek potrzebny do wyruszenia.Gdy dotar³em do laboratorium zosta³ tylko mój ulubiony pokemon z trzech do wyboru Chimchar chêtnie go wzi±³em i resztê ekwipunku i wyszed³em z laboratorium tam czeka³a mama da³a mi plecak z jedzeniem i ubraniami. Po¿egna³em siê z ni± i ruszy³em.
Cel: Mo¿liwe, ¿e wyniknie z historii, ale i tak musisz go podaæ;
Profesja:trener
Region:: Sinnho
Starter:Chimchar
Styl gry: Level
Ilo¶æ wypasu*:Standard, odpowied¼ na drug± kropkê
-Nidorina atakuj tego Geodue Pazurami Furii oraz podwójnym kopem.Potem unikaj jego ataków.Wierzê w ciebie pokonaj go Nidorina!!!-Powiedzia³em i czeka³em na reakcjê przeciwnego pokemona.Gdy go pokonam bêdê bieg³ do wyj¶cia.Ale przed tym sprawdzam czy w okolicy nie ma ¿adnych niebezpieczeñstw.Gdy jakie¶ bêd± to stawie im czo³a.
Towarzystwo:0
Pro¶by do mnie: Bardzo fajna gra

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Kontakt:
Wys³any: 13 Lipiec 10, 15:34   

A wiêc tak.

~Z charakterem siê nie wysili³e¶, a je¶li chodzi o wygl±d to preferujê opis. Ale niech ju¿ bêdzie.
~Historia d³uga, bo d³uga, ale do¶æ oklepana, no i wiele b³êdów. S³aby styl, powtórzenia, literówki, interpunkcja...
~Brak celu
~B³±d w nazwie regionu, ale to pomiñmy....
~Mia³e¶ odpowiedzieæ na oba punkty... -_-
I klu programu:
~Brak miejsc, jedynie pere³ki...

Zawróæ konie, kowboju, nic z tego!

Sygnatura użytkownika

Podziêkowania

POKECOLLECT FOREVER!

jagodowy 
Gapa, gubi PokeBalle
nie znosi Asha x3

Do³±czy³: 06 Kwi 2009
Wys³any: 4 Wrzesieñ 10, 09:20   

Imiê i nazwisko/nickname: Mike, nazwisko bli¿ej nieznane ...
Wygl±d:
Charakter: Mike jest osob± poztywn±, o czym mo¿na przekonaæ siê, przegl±daj±c jego wcze¶niejsze dzieje ( patrz historia :D ), stara siê pomóc ka¿demu, kogo spotka na swojej drodze, szczê¶cie innych, czêsto jest dla niego wa¿niejsze, ni¿ w³asne. Ma zdecydowanie dobre serce, jest bardzo uczynny. Ma³o w nim cech negatywnych - mo¿e po za lekk± z³o¶liwo¶ci±, czy naiwno¶ci±.
Historia (min. 10 linijek): Mike przyszed³ na ¶wiat dok³adnie czterna¶cie lat temu. Od zawsze pasjonowa³y go Pokemony. Ju¿ jako ma³e dziecko, bardzo czêsto spotyka³ siê z nimi, próbuj±c nawi±zaæ jakiekolwiek kontakty. ¯ycie zawsze go rozpieszcza³o, dziêki bogatym rodzicom, mia³ to, czego zapragn±³.
Nasta³y jednak ciê¿kie czasy ... firma, która by³a w³asno¶ci± w³a¶nie rodziców Mike'a, powoli zaczê³a podupadaæ. Zdesperowany ch³opiec pomy¶la³, ¿e w swoje rêcê bêdzie musia³ wzi±æ wszystkie, aktualne, rodzinne problemy.
Oczywi¶cie pierwszym pomys³em, jaki przyszed³ mu do g³owy - by³a podró¿ Pokemon, ch³opiec nie móg³ siê jednak zdecydowaæ, kim zostaæ.
Mija³y kolejne, dni, tygodnie. Rodzina Mike'a by³a ju¿ bardzo biedn± rodzin±, tote¿ ch³opiec wybra³ siê w poszukiwaniu normalnej pracy, zupe³nie nie zwi±zanej z Pokemonami.
Id±c natkn±³ siê na fragemt pióra, które ewidentie nale¿a³o do jakiego¶ Pokemona, ch³opiec przyjrza³ siê mu z odpowiedniej odleg³o¶ci, po chwili id±c do jednego, z najbardziej popularnych muzeów w swoim regionie - Sinnoh. Zarz±dca ów budynku, powiedzia³ mu, ¿e pióro to nale¿y do legendarnego Articuno i bêdzie sk³onny daæ mu równe 3000$, za to znalezisko. Ch³opiec zdecydowa³ siê ...
Jako, i¿ sytuacja rodzinna stawa³a siê coraz gorsza, ch³opiec wzia³ czê¶æ pieniêdzy i wyruszy³ w poszukiwaniu legendy ...
Jako starter otrzyma³ Chiriamii'go. Stworek ten by³ dos³ownie bardzo chêtny na wystêpy w Pokazach. Jako, i¿ te równie¿ przynosz± korzy¶ci materialne, Mike zdecydowa³, ¿e bêdzie bra³ udzia³ równie¿ w nich.
Cel: Pomóc rodzinie, wygraæ wszystkie wst±¿ki.
Profesja: Fotograf, Koordynator.
Region:: Sinnoh.
Starter: Chiramii
Styl gry: Nielevel
Ilo¶æ wypasu Standard
Towarzystwo: Mo¿e byæ jaka¶ panna, ale koniecznie Trenerka.
Pro¶by do mnie: Braaak.

I jeszcze dwa przyk³adowe odpisy : >

• Sytuacja, w której aktualnie siê znalaz³em jest dla mnie po prostu okrpomna i beznadziejna, ale có¿, do wszystkiego mo¿na siê przyzwyczaiæ, nawet do pasma nieszczê¶æ.
Wyci±gam telefon, s±dz±c jednocze¶nie, ¿e d³ugopis i karka niezbyt mi siê tutaj przydadz±, mimo to, k³adê je do¶æ blisko siebie, na wypadek, w którym jednak by siê sprzyda³y. Staram siê szybko zadzwoniæ do którejkolwiek z Oficer Jenny.
- Proszê Pani, jestem gdzie¶ w lesie, bardzo ranny, proszê o pomoc, postaram siê daæ jakiekolwiek znaki.
Wielkimi literami piszê jednak na kartce wyra¼ne SOS.
- Squirtle u¿ywaj±c jakiegokolwiek wodnego ataku, postaraj siê unie¶æ t± kartkê w górê, ca³y czas, utrzymuj j± w takiej pozycji!

• Nidorino, naszym przeciwnikiem bêdzie dzisiaj Geodude. Niestety nie wiem nic na temat tego¿ Pokemona, tote¿ znam jego poziomu. Mimo to, my¶lê, ¿e masz spore szanse. Na samym pocz±ytku postaraj siê z zaskoczenie zasar¿owaæ przeciwnika, u¿ywaj±c tylko i wy³±cznie Posion Sting - postaraj siê go zatruæ, jak najbardziej skutecznie, stan zatrucia, bardzo by mu przeszkadza³.
Nastêpnie przybli¿ siê do Pokemona, lekko podkakuj±c. Z do¶æ bliskiej odleg³o¶ci u¿ywaj Tail Whip - machanie ogonkiem powinno obni¿yæ jego obronê. Nastêpnie u¿yj Focus Energy, aby wzmocniæ szanse na krytyczny atak. To pomo¿e nam podwójnie! Z bliska zaatakuj go Bite.

O¶wiadczam, ¿e przeczyta³em Regulamin PBFu PokeCollect i Regulamin Dzia³u Nenloth, a tak¿e zapozna³em siê z wa¿nym tematami "Nieobecno¶ci" oraz "Profesje".

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: