POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Otwarty przez: Drago
24 Grudzieñ 11, 18:32
Pokemon Zero Gravity - 30/30 Tom II/III
Autor Wiadomo¶æ
DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 9 Lipiec 10, 20:17   Pokemon Zero Gravity - 30/30 Tom II/III

Prolog:

Jirachi. Legendarny pokemon, który podobno potrafi spe³niaæ ¿yczenia, niestety, jest on bardzo rzadko spotykany, bo raz na 1000 lat. Budzi siê tylko na 3 dni. Kr±¿y wokó³ ca³ego uk³adu s³onecznego, przelatuj±c w okolicach ziemi. Wielu ³aknie jego mocy dla swoich w³asnych, niecnych celów. Inni za¶ chc± u¿yæ tej mocy, by pomagaæ. 19 Lat temu, Jirachi pojawi³ siê na ziemi, lecz iluzjonista chcia³ wykonaæ najwiêksz± sztuczkê w historii. Z jego pomoc± stworzy³ Groundona, lecz nie by³ to prawdziwy pokemon, a raczej Demon, stworzony z negatywnej energii, pustosz±cy i wysysaj±cy ¿ycie z otoczenia. Pewien trener zniszczy³ potwora i uwolni³ Jirachiego, po czym ten wyruszy³ w kolejn± podró¿.

Poniewa¿ Ziemia zosta³a wytr±cona z orbity, dzisiaj, kometa z Jirachim jest znów widoczna na niebie. Miliony ludzi wychodz± wieczorem, gdy jest najlepiej widoczna i marz±, by ich ¿yczenia siê spe³ni³y. Gdyby wszyscy byli szlachetni, nie mieliby¶my, co robiæ, ale niestety.
Góra Coronet . Dwójka gruntów w p³aszczach w³a¶nie zdaje kolejny raport do swojego szefa.
-Sir, kometa jest bli¿ej o 5 cm – powiedzia³ jeden z gruntów.
-¦wietnie, ju¿ nied³ugo przejmiemy kometê i wykorzystamy j± by uwolniæ broñ ostateczn±.
Nasze zadanie w tej sprawie jest proste….. Przeszkodziæ im.

Jako PPD, Pokemon Patrol Delta, chronimy porz±dku na ca³ym ¶wiecie. W Ostatnich miesi±cach uda³o nam siê powstrzymaæ Team Galactic 2 razy. Dzi¶ ¶cigamy siê o t± kometê, dla TG, oznacza ona powiêkszenie swojego terroru, dla nas, szansa na powrót planety na jej orbitê. Mam na imiê Power Rivals, wraz z przyjació³mi Melody, Solo, Nero, May, Mars, Kat, Redem i Yellow, staramy siê dotrzeæ przej±æ kometê jak najszybciej.

jutro lub pojutrze I rozdzia³, Tom I przy rozdziale V ( zmiana planów, niestety)

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 22 Kwiecieñ 11, 10:14, w ca³o¶ci zmieniany 25 razy  

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Do³±czy³: 22 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 9 Lipiec 10, 20:32   

Zapowiada siê ciekawie, nie mogê siê doczekaæ!

Dziêki za dedyka na GG...

Kawasaki-kun
Bug Catcher
aka mentor

Do³±czy³: 04 Lis 2008
Wys³any: 10 Lipiec 10, 11:16   

Wstêp z filmu Jirachi wishmaker? :) Mój ulubiony film, a o demona pewnie chodzi virus groudona, ta? Zapowiada siê ciekawie, czekam na 1 rozdzia³

Sygnatura użytkownika

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 10 Lipiec 10, 11:25   

Rozdzia³ I

Wstaje kolejny dzieñ, mieszkañcy budz± siê do ¿ycia. W bazie PPD, mamy budzik, zwie siê on…. Komandor Heavy.
-RUCHY C***I! ZAPIER****Æ NA PLAC TRENINGOWY I 2000 POMPEK!! NA JEDNEJ NODZE!!!
Mimo ¿e min±³ dopiero miesi±ce, ¿ycie funkcjonariusza nie ró¿ni siê a¿ tak bardzo od kadeta.

Trening jest jeszcze ciê¿szy, ¿arcie, jeszcze gorsze, nie wspominaj±c o misjach, jakie dostajemy.
Dzisiaj, mieli¶my z³apaæ z³odzieja, gonili¶my go przez ca³e miasto, a¿….. do fermy Mareepów.
Na szczê¶cie z³odziej siê zapl±ta³ w ich we³nê i pora¿ony pr±dem podda³ siê, my podobnie.
Wrócili¶my do bazy i poszli¶my do Centrum Dowodzenia by z³o¿yæ raport. Nowe centrum by³o jeszcze bardziej skomputeryzowane, przy ¶cianie naprzeciw drzwi, znajdowa³o siê masywne, stalowe biurko, za którym siedzia³ Red. Po¶rodku sta³a konsola, a przy ¶cianach po bokach komputery.

-No, widzê, ¿e was trochê, popie¶ci³o – powiedzia³ Red patrz±c na nas.
Racja, w³osy nam stercza³y jakby by³y na jakim¶ ¿elu, a mundury by³y jeszcze oblepione kawa³kami we³ny.
Szczerze, Redowi pasowa³ strój komandora, czarne bojówki, czarne trepy oraz kamizelka z wychodz±c± do pasa peleryn± z ramion.
-No, wiêcej ni¿ trochê – dopowiedzia³a Mars.

-No ok, dziêki za raport – doda³ Red - Power, Melody, mam do was pro¶bê, mamy nowych kadetów i pracowników, mo¿ecie ich oprowadziæ? To niedu¿a grupka 20 osób. Gdzie¶ tak ko³o jutro rano, ko³o 7:00.
7: 00, wystarczy³o, ¿e to us³ysza³em i ju¿ mog³em zrobiæ wszystko. Mianowicie, o tej porze jest trening, wiec ka¿da okazja by siê z niego wyrwaæ jest dobra.
-NO PEWNIE! – odpowiedzieli¶my razem.

-Dobrze, dzi¶ wieczorem dostaniecie listê obecno¶ci. Tymczasem, mo¿ecie odej¶æ. – powiedzia³ kom, po czym wsta³ i podszed³ do konsoli.
Rozeszli¶my siê, Mars posz³a na miasto,Solo na si³kê, a ja z Melody, chodzili¶my po ca³ej bazie rozmawiaj±c.
-Niedowiary, 7: 00 i oprowadzanie nowych kadetów, sweta¶nie! – powiedzia³a Melody.
-No, w koñcu po¿yjesz jak cz³owiek, a nie jak pies, w ogóle ten Heavy to przesadza. – odpowiedzia³em.

Po chwili poczu³em na sobie ciep³y powiew powietrza na karku. Zacz±³em siê domy¶laæ, Melody chyba te¿, bo oboje mieli¶my wystraszon± twarz. Spojrza³em przez ramiê i zobaczy³em czarny p³aszcz oraz gumowe, czarne rêkawice.
-Melody, na trzy….- zacz±³em -Raz…. dwa…. trzy…. WIEJ!
Po czym zaczêli¶my uciekaæ ile tylko si³ w nogach a Heavy za nami, po czym zobaczy³am rozga³êzienie korytarzy.

-Rozdzielamy siê! – powiedzia³em.
Ja pobieg³em w prawo a Melody w lewo. Do tej pory nie wiem jak on to zrobi³, ale…. pobieg³ za nami.
W koñcu po pó³ godzinie zmuszony by³em schowaæ siê w kanciapie wo¼nego. Gdy Melody têdy przebiega³a, otworzy³em drzwi i wci±gn±³em j± do ¶rodka, po czym zamkn±³em drzwi od wewn±trz.
Nie ukrywam, by³ do¶æ ciasno, mimo ¿e byli¶my tak tylko my, nie by³o jak siê ruszyæ.
Po chwili Melody obróci³a siê twarz± do mnie.
-To mo¿e siê pobawimy i przeczekamy ca³± sytuacjê. – powiedzia³a namiêtnie przybli¿aj±c do mnie usta.
-Tutaj?! Pogiê³o ciê? – spyta³em.

-Melody chce siê pobawiæ. Nya, spójrz, ju¿ ciê widaæ – odpowiedzia³a patrz±c w dó³.
Wiedzia³em ¿e siê zbyt napali³a i nie powstrzymam jej, wiêc…. siê zgodzi³em.
Có¿, by³o dosyæ trudno siê poruszaæ w tak ma³ym pomieszczeniu, ale jako¶ dawa³em radê.
Lecz jakim¶ cudem drzwi siê odblokowa³y i wypadli¶my z kanciapy. Gdy uderzy³em na ziemiê, zobaczy³em znan± mi dziewczynê. Szybko siê zerwa³em i doprowadzi³em do porz±dku.
Dziewczyna mia³a mia³a krótkie, br±zowe w³osy, niebieskie oczy i mia³a na sobie strój kadeta.
-Elise! Co ty tutaj robisz?! – spyta³em.
-Ja jestem na treningu praktycznym. – odpowiedzia³a. - A co ty robisz? – doda³a, po czym spoliczkowa³a mnie.
Melody zmierzy³a j± wzrokiem, po czym spyta³a siê w¶ciekle.

-Znasz t± wyw³okê?
-Znam, ale – nim dokoñczy³ dosta³em w policzek drugi raz, ten od Melody by³ na tyle silny, ¿e upad³em.
-Wyw³okê?! Wypraszam sobie! – zaczê³a Elise podchodz±c od niej i zmierzaj±c j± – Nie wiem, co on robi z tak± desk±.
-DESK¡!? – zaczê³a z oburzeniem Melody – Ja przynajmniej nie wygl±dam jak wyw³oka z pierwszego lepszego burdelu.
-O nie siostro – zaczê³a w¶ciekle Elise zakasaj±c rêkawy – No to zobaczymy, jak bêdziesz wygl±daæ jak ci t± buziuchnê obijê!
-A mam ci wyrwaæ t± twoja perukê z ³ba?! – odpowiedzia³a rudow³osa robi±c to samo
-DZIEWCZYNY!!! STOP!!! – powiedzia³em wstaj±c i rozdzielaj±c je. – Melody, ta wyw³oka z burdelu jak to okre¶li³a¶, to moja siostra, Elise, ta deska, jak j± opisa³a¶ to moja kumpela z oddzia³u i dziewczyna.

-Znacie siê?! – spyta³y w jednakowym czasie.
-No o dziwo tak. – odpowiedzia³em. – Elise, by³a umowa, nie idziesz do PPD. To zbyt niebezpieczne!
-Nie bêdziesz mi rozkazywa³! Jestem doros³a i nie muszê siê ciebie s³uchaæ! – odpowiedzia³a w¶ciekle.
-Spokojnie Power – powiedzia³a Melody – I tak odpadnie ju¿ na biegach.
Po tych s³owach zmuszony by³em odci±gn±æ je od siebie na tak± odleg³o¶æ jak to tyko mo¿liwe.

Pod koniec dnia, wzi±³em prysznic i automatycznie poszed³em spaæ.
Po pó³godzinie jednak obudzi³em siê i zobaczy³em zaokr±glenie pod swoj± po¶ciel±, podnios³em j± i zobaczy³em Melody jak ju¿ siê zabiera³aby mi ¶ci±gn±æ slipy. U¶miechnê³a siê.
-Mogê siê dowiedzieæ, co ty robisz pod moj± po¶ciel±? – spyta³em lekko ironicznie.
-No...ja…. no dobra, nie mogê siê uspokoiæ, potrzebujê ciê. –Powiedzia³a wspinaj±c siê pomnie i zbli¿aj±c siê do moich ust.
-Ale…. – zacz±³em.
-Jam matka chcicê, proszê….. – przerwa³a namiêtnie ca³uj±c mnie w usta.
-No…. dobrze, ale jeden strza³ i idziemy spaæ, ok.?

-Ok – odpowiedzia³a nurkuj±c z powrotem pod po¶ciel.
Nastêpnego dnia, obudzi³em siê z Melody na klacie. Nie chcia³em jej budziæ, ale by³o 15 po 6, musieli¶my siê szykowaæ. Po obchodzie zacz±³em siê dziwnie czuæ. Opar³em siê o jedn± ze ¶cian, po czym urwa³ mi siê film.
Mia³em jakie¶ dziwne wizje, jaka¶ góra, kometa i jaki¶ ma³y pokemon, który spa³ nieopodal.

Obudzi³em siê potem w szpitalu. Yellow sprawdza³a wska¼nikiem oczy a obok by³a Melody.
-¯yje, nie widzê oznak wstrz±su mózgu – odpowiedzia³a, po czym wy³±czy³a promieñ.
-Power, wystraszy³e¶ mnie, co siê sta³o? – spyta³a Melody.
-My¶lê, ¿e to efekt twojego wczorajszego zabawiania siê – odpowiedzia³em – Yellow, s³uchaj, widzia³em obraz podczas snu.
-To siê nazywa sen wiesz? – odpowiedzia³a ¶miej±c siê.
-Nie, na serio, widzia³em jak±¶ kometê, a blisko niej jakiego¶ pokemona – dopowiedzia³em
-Jakiego? – spyta³a
-Ma³y, jego g³owa przypomina³a gwiazdê, on sam by³ owiniêty jakim¶ z³otym kocem czy co¶.
-To by³…. Jirachi…. szybko, do centrum dowodzenia. - powiedzia³a Yellow ci±gn±æ mnie za szmaty.

----------------------------------------------------------------------------
Korekta: DominLoL

rozdzia³ jeden ze ¶mieszniejszych i bardziej z podtekstem, wiêc bez obwa, mo¿ecie mnie opierdzielaæ równo :D

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

Kawasaki-kun
Bug Catcher
aka mentor

Do³±czy³: 04 Lis 2008
Wys³any: 10 Lipiec 10, 11:41   

He, he, super rozdzia³, ¶mieszny, Power musi na przysz³o¶æ uwa¿aæ co ma pod po¶ciel± xD

Sygnatura użytkownika

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Kontakt:
Wys³any: 10 Lipiec 10, 23:49   

I czy to nie jest pewna napalona osóbka. xD Super! 10/10 za wyw³okê z burdelu! :D

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 13 Lipiec 10, 17:28   

OMG...
Eeeee...
Eeeeeeeee...
Eeeeeek... ¯eby siê tylko nie okaza³o w nastêpnym rozdziale, ¿e Elise trafi do tego samego oddzia³u co Melody, Power i Solo... Bo bêdzie ostro :D
A tak rozdzia³ ekstra, ocenki liczbowej nie wystawiê, bo nie wiem, jakiej skali u¿yæ :D

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]

Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 13 Lipiec 10, 17:45   

Rozdzia³ II

Gdy tylko przybiegli¶my do centrum, powiedzia³em, co widzia³em. Lecz…. Po chwili Red powiedzia³, ¿e kometa z Jirachim siê rozbi³a w okolicach Mt.Coronet.

-Wszystkie jednostki. Ruszajcie do Mt.Coronet, Jirachi siê rozbi³, powtarzam, Ruszajcie do Mt.Coronet, Jirachi siê rozbi³, to nie s± æwiczenia!
Ruszyli¶my na patrol w poszukiwaniu Jirachiego, podzieleni na 2 osobowe zespo³y. Ja by³em w parze z Solo, Melody z Yellow a Red i Mars patrolowali z góry razem z innymi, którzy mieli lataj±ce poki.
Nie czekaj±c d³ugo, ruszy³em w kierunku Mt.Coronet, z tego, co pamiêtam, to Jirachi by³ w³a¶nie gdzie¶ w tych okolicach.

-Gdzie tak lecisz? – Spyta³ bia³ow³osy biegn±c za mn±.
-Gdy straci³em przytomno¶æ, widzia³em Jirachiego gdzie¶ na tej górze – odpowiedzia³em – Je¶li siê po¶pieszymy, mo¿e go znajdziemy.
Plan by³ dobry, wykonanie, gorsze, góra by³a wielka, a jej wysoko¶æ - 8000 m.n.p.m – Tylko przeszkadza³a.

-Umbreon, pomó¿ mi! – Powiedzia³ wyrzucaj±c pokeball w powietrze.
Z pokeballa wyskoczy³ Umbreon.
-Pos³uchaj, szukamy Jirachiego, pokemona który rozbi³ siê na ziemi. Jego g³owa wgl±da jak gwiazda, powiedzia³em – Zale¿y nam na czasie, wiêc jak tylko go zobaczysz, powiadom mnie, ok.?
-Um, Um, Um ( Dobrze) - odpowiedzia³ Pokemon poczym pobiegn±³ w zaro¶la.
Solo obserwowa³ t± ca³± sytuacjê, po czym podszed³ i spyta³.
-Czemu nie u¿yjesz Zoroarka do poszukiwañ?

-Widzisz, Zoroark jest bardzo trudny w kontroli – odpowiedzia³em – Mogê go kontrolowaæ tylko je¶li moja moc jest w³±czona, inaczej, Zoroark staje siê dziki i niepowstrzymany.
-Power, wyczuwam jak±¶ negatywn± energiê w okolicy – powiedzia³a Giratina – Chyba te¿ szukam Jirachiego. Po¶pieszcie siê.
-Dobrze, ruszamy dalej. – Powiedzia³em.
Weszli¶my na górê, i na jednej z polan zauwa¿y³em meteor i wielk± dziurê po nim.
-Solo, chyba co¶ mam-powiedzia³em schodz±c na dó³.

Zesz³em ostro¿nie na dó³ i zacz±³em siê rozgl±daæ. Pobojowisko by³o niema³e, a kometa jeszcze wydziela³a ciep³o.
Podszed³em bli¿ej niej i kucn±³em. Dotkn±³em lekko jej palcami.
-To kometa Jirachiego, by³ tu jakie¶ 15 min temu. S±dz±c po jej wielko¶ci, nie mo¿e byæ daleko. – Powiedzia³a smoczyca
Giratina mia³a racjê, Meteor by³ ma³y, wielko¶ci klatki piersiowej, wiêc pokemon te¿ by³ malutki, nie móg³ odej¶æ Zyt daleko na takich ma³ych nogach.

-Masz racje, mo¿e jest w pobli¿u. – Odpowiedzia³em – Solo, Jirachi powinien byæ gdzie¶ w pobli¿u, wezwij wszystkich. Giratina, mo¿esz siê po³±czyæ z moim Umbreonem?
-Tak, mam mu przekazaæ ¿e ma do ciebie wróciæ?
-Tak, podaj mu nasze dok³adne po³o¿enie – odpowiedzia³em – Ruszajmy.
Wygrzeba³em siê z tego do³u, po czym ruszy³em w zaro¶la. Szuka³em ale obszar by³ zbyt du¿y. Po chwili co¶ zaszele¶ci³o w krzakach. Przygotowa³em siê na atak, po chwili co¶ siê na mnie rzuci³o. Na szczê¶cie by³ to tylko mój Umbreon który liza³ mnie po twarzy. Gdy tylko wsta³em i siê otrz±sn±³em z tego faktu, ruszy³em dalej.

Dosz³em do polany na której by³a masa kwiatów, a wokó³ lata³y Volbeaty i Iluminusey tañcz±c ze sob±.
Co¶ raz jeszcze zaszele¶ci³o w krzakach. Odwróci³em siê w stronê ha³asu.
-PPD, wyjd¼ z podniesionymi rêkami! – Krzykn±³em
Z krzaków wyszed³ Glaceon, a zaraz za nim wysz³a…
- Elise?! Co ty tutaj robisz?! – Spyta³em podchodz±c.
-Ja? Szukam Jirachiego, tak jak ty…. – Odpowiedzia³a opuszczaj±c rêce.
-Ale powinna¶ byæ z kim¶ w parze, a nie b³±kaæ siê samemu! – Powiedzia³em.
-Racja, gdzie twoja para? – Spyta³a.
W tej chwili zrobi³o mi siê ….. G³upio.

-No..Dobra, chod¼ ze mn±, bêdziesz bezpieczna - odpowiedzia³em.
No i zaczêli¶my szukaæ, po chwili weszli¶my na wiêksz± wysoko¶æ.
- Powiem ci, ¿e ta twoja panna to niez³a deska – powiedzia³a Elise.
-Przymknij siê, - odpowiedzia³em – Po prostu zazdro¶cisz bo ma wiêksze….
-ZAMKNIJ SIÊ!!! – Odkrzyknê³a w¶ciekle.
W tym momencie zatka³em jej buziê i zacz±³em s³uchaæ. W oddali by³o s³ychaæ popiskiwanie jakiego¶ pokemona.
-Power, to Jirachi, SZYBKO!

------------------------------------------------------------------------------------

jutro lepszy, koretka by me

Sygnatura użytkownika

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 13 Lipiec 10, 17:49   

"Meteor by³ ma³y, wielko¶ci klatki piersiowej, wiêc pokemon te¿ by³ malutki, nie móg³ odej¶æ Zyt daleko na takich ma³ych nogach."
Powinno byæ "nie móg³ odej¶æ zbyt daleko na takich ma³ych nó¿kach" :)
Rozdzia³ taki se, bo... Tak jako¶ nie wiem, czego¶ zabrak³o i mnie zbytnio nie wci±gnê³o :/

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]

Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Kontakt:
Wys³any: 13 Lipiec 10, 17:57   

Fajny rozdzia³, ale ma³o ¶miechu. :D

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów