Po to ¿eby m.in siê nauczyæ.
A jakby nikt tak nie robi³ to nie by³o by PC, Pokeserwisu, Serebii, Youtube itd, etc, itp.
Te¿ niby na pocz±tek by³em napalony ¿eby zrobiæ jakie¶ forum "porz±dne" o tematyce Beyblade, ale niechcia³o mi siê ju¿ nawet skoñczyæ Theme. (Cholernie d³ugo ten Theme robiê ju¿ zanied³ugo minie rok. :< )
Komentarze na czerwono I sorki, jak nie mo¿na zrozumieæ, ale stara³am siê wyra¿aæ tak jak mi naj³atwiej...
Jaki¶ debil napisa³/a:
http://www.pokemaniaonline.fora.pl/BUAHA?! Fora.pl? Nie roz¶mieszaj mnie, widzia³am chyba tylko dwa czy trzy fora, które by³y zrobione na tym badziewu i by³y przyjemne w widoku (i w bytowaniu)
Poke-mania Online - Strona pokemon pbf (Od kiedy na fora.pl mo¿na zrobiæ stronê? A (beznadziejne) PBFy ju¿ dawno przejad³y siê ludziom, w szczególno¶ci PokeManowi (pozdro )), stworzy³em ja z moim koleg± (Z koleg± zawsze ra¼niej, nieprawda¿? A potem siê okazuje, ¿e tylko on harowa³, a my¶my sobie leniuchowali ) i liczymy, ¿e kr±g zainteresowania siê zwiêkszy.(I siê przeliczacie. Rzadko kiedy jest tak, ¿e ludzie spe³niaj± wasze nadzieje i odwiedzaj± wasze fora, ba, nawet zostaj± nawet na d³u¿ej...) Zapraszamy wszystkich chêtnych do rejestrowania. Nein, danke... Nie po takim opisie
Strona oferuje: Ile za to bierzecie?
-Mi³a administracjê Ka¿dy tak pisze i potem wychodzi administracja w stylu pana M. lub vulpiego
-Fajn± grê Jak tak±, ¿e MG pisze jednolinijkowe posty, to nie dziêkujê, obejdê siê bez niej... Aha, i raczej ma³o ludzi idzie na gry, w których s± jakie¶ wymy¶lone miejscowo¶ci i brak tych dobrze znanych z gier (Buuu, ja kceeem Veilstone )
-Zró¿nicowanie gry A co to znaczy?
-Szybkie odpisywanie Nie uwierzê... I my¶licie, ze ludzie na co¶ takiego pójd±? Lepiej poczekaæ na odpis trochê czasu (nawet kilka dni), ale mieæ odpis, który bêdzie idea³em...
-Wysoki poziom Buahahaha...
W ka¿dym razie... Mo¿e siê tam zarejestrujê, ale nie w celach PBFowych, bo ten mnie tam odstrasza...
EDIT: Po jednym napisanym przeze mnie po¶cie... Forum mnie dobi³o...
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
OMFG, kolejne fora.pl, a ludzie dalej chc± siê czuæ fajni i powtarzaj± schemat wytykania ka¿dego b³êdu, Lubiê gofry. Ale w sumie dobrze, ¿e s± tego typu fora. Inaka i PokeMan mog± przynajmniej tutaj pokazaæ swoj± wy¿szo¶æ intelektualn±.
DEBILIZM PO CHVJU, gdyby nie takie dzieci jak wy (pseudo-krytyków w³±czaj±c) fora.pl to by³by dobry hosting pod forum a fora na nim nie by³yby wy¶miewane ze wzglêdu na sam± domenê. Niestety jedno i drugie posz³o w niepamiêæ a winiæ mo¿na tylko waszych rodziców, którzy kupili wam internet ju¿ na pierwsz± komuniê.
DEBILIZM PO CHVJU, gdyby nie takie dzieci jak wy (pseudo-krytyków w³±czaj±c) fora.pl to by³by dobry hosting pod forum a fora na nim nie by³yby wy¶miewane ze wzglêdu na sam± domenê. Niestety jedno i drugie posz³o w niepamiêæ a winiæ mo¿na tylko waszych rodziców, którzy kupili wam internet ju¿ na pierwsz± komuniê.
Dobrze prawisz, ale nie nazywajmy szamba perfumeri±. Fora to syf i tu nie ma co siê rozpowiadaæ. Ogólnie darmowce s± syfiaste.
Zaiste, lepiej by by³o, gdyby pewne osoby nigdy w przesz³o¶ci nie za³o¿y³y strony/forum.
Kojot napisa³/a:
A jakby nikt tak nie robi³ to nie by³o by PC, Pokeserwisu, Serebii, Youtube itd, etc, itp.
Zrobili by, ludzie bardziej kompetentni.
Cytat:
Te¿ niby na pocz±tek by³em napalony ¿eby zrobiæ jakie¶ forum "porz±dne" o tematyce Beyblade, ale niechcia³o mi siê ju¿ nawet skoñczyæ Theme. (Cholernie d³ugo ten Theme robiê ju¿ zanied³ugo minie rok. :< )
Najlepiej, zrobiæ o tym stronê, samo forum, to nie to.
piec napisa³/a:
Fora to syf i tu nie ma co siê rozpowiadaæ. Ogólnie darmowce s± syfiaste.
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Wyt³umacz mi, co dobrego w tych forach, bo dla mnie wygl±daj± jak gówno. Do tego bez przerwy wyskakuj±ce reklamy, padaj±ce serwery. Dziwiê siê, ¿e nie da³e¶ linku do PokeRanga, jako wzór idealnego forum na forach.
Wyt³umacz mi, co dobrego w tych forach, bo dla mnie wygl±daj± jak gówno.
Wydaje mi siê, ¿e oceniasz je przez pryzmat tematyki, a to nie o to chodzi. Chodzi o to, ¿e na "darmowcu" jak to nazywasz, mo¿na zrobiæ dobre forum, z dobr± merytoryczn± zawarto¶ci± np. te o telenowelach, nie oceniaæ tematu, ale organizacjê forum. Widaæ, ¿e nie trzeba nie wiadomo czego ( domena, serwer p³atny itp. ), aby stworzyæ co¶ warto¶ciowego. Nie wspominaj±c, ¿e by³o mnóstwo for na PPS, na p³atnych serwach, które poupada³y i obecnie nie ma z nich absolutnie nic - oprócz kopii na WA i wiedzy ustnej w¶ród starych fanów - , a taki co powstawa³y nawet kilka lat temu na fora.pl, nadal s±, czasami zaspamione przez roboty, ale s±, przetrwa³y. Ot, jeden z + darmowca fora.pl
piec napisa³/a:
padaj±ce serwery.
W³a¶nie piszê, ¿e takie fora lepiej siê zachowa³y, ni¿ takie co by³y na p³atnych serwerach w przesz³o¶ci.
piec napisa³/a:
Dziwiê siê, ¿e nie da³e¶ linku do PokeRanga, jako wzór idealnego forum na forach.
To dziw siê dalej. Nie, nie jest idealne, bo idealne s± te które wy¿ej poda³em.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.