Przyda³aby siê lista uberów i OHKO, bo niektórzy mog± ich nie znaæ (mo¿esz wygrzebaæ z danych ostatniego PT) I co w razie braku zgodny miêdzy graczami je¿eli chodzi o ilo¶æ poków!
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Dobra uda³o siê trochê wcze¶niej. Doda³em spis kolejek; kolejno¶æ i czas ich rozgrywania jest bez znaczenia.
Je¶li chodzi o brak zgody co do ilo¶ci pokemonów u¿ywanych podczas meczu, to nie wierzê, ¿e dojdzie do sytuacji, w której ¿aden z graczy nie bêdzie chcia³ ust±piæ. Je¶li jednak tak siê stanie to niech ka¿dy odpowie sobie na pytanie po co bierze udzia³ w rozgrywkach, które s± tak naprawdê jedynie zabaw±? Nie róbmy problemów z niczego…
Mam nadziejê, ¿e przy pierwszej walce kto¶ mi szybko wyt³umaczy co trzeba zrobiæ by po³±czyæ siê z kim¶;P. Tzn. teoria jest ³atwa ale w praktyce nie wiem jak to dzia³a.
To ja jeszcze jedno pytanie...
Gramy tylko w trybie Single Battle, czy Double te¿ mo¿e byæ? :P
lepiej w single, ale nie bêdê nikogo mordowaæ, jak zagracie w double. wynik do tabelki i tak wyjdzie sensowny, wiêc absolutnie mi to nie przeszkadza.
Kojot napisa³/a:
Co z Ruchami: Mimize / Double Team?
osobi¶cie nie widzê sensu by ich zabraniaæ. z tego co wiem, nie s± one atakami ohko, wiêc s± dozwolone.
Rahuene napisa³/a:
VBA Link dzia³a bez hamachi ta?
tak
Rahuene napisa³/a:
Mam nadziejê, ¿e przy pierwszej walce kto¶ mi szybko wyt³umaczy co trzeba zrobiæ by po³±czyæ siê z kim¶;P. Tzn. teoria jest ³atwa ale w praktyce nie wiem jak to dzia³a.
kto¶ na pewno.
Dobra z racji, ¿e do³±czy³ do nas Rahuene bêdzie zmiana rozk³adu kolejek. Albo zrobiê to za chwilê, albo jutro :p
_____edita_____edita_____edita_____
Dobra, uda³o siê teraz. Mo¿liwe, ¿e gdzie¶ wkrad³ siê jaki¶ b³±d, wiec jak co¶ zauwa¿ycie to dajcie znaæ.
To co? WLP uwa¿am za otwart±, wszystkim uczestnikom ¿yczê powodzenia.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.