Maronowi, chodzi o to, ¿e na YT klip zosta³ ju¿ usuniêty...czemu siê nie dziwiê, bo je¶li siê chce co¶ zachowaæ tam, to siê albo tego nie wrzuca tam, albo siê tego nie nazywa. Naprawdê, je¶li video jest przeznaczone do dystrybucji tylko na stronê/forum itp., to równie dobrze video mo¿na nazwaæ "o" "0" itp. i ma siê wiêksze szanse, na umkniêcie przed siepaczami , a i tak odbiorca na stronie/forum bêdzie wiedzia³ ocb. Oczywi¶cie, je¶li siê chce wstawiæ video do dystrybucji tylko na YT, to siê u¿ywa innej techniki ochronnej.
Z mojej strony, poleci³bym vimeo, które ma ciekawe opcje ochronne przeciw umieszczaniu video na innej stronie. Tzn. mo¿esz ustawiæ, ¿e video jest dostêpne, tylko gdy przegl±dasz je na okre¶lonej stronie, a gdy wstawisz na inn±, klip nie zadzia³a. Niestety, jak piszê - poleci³bym - bo nie polecam, ze wzglêdu na to, ¿e jest do¶æ wolne w odtwarzaniu.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Na sevenloadzie usuwaj± i to do¶æ skrupulatnie. Najpewniejszy upload jest na megavideo, rutube, czy watTV. Pomys³ w miarê fajny, realizacja w sumie te¿, ale rewelacji nie ma.
czytajcie ca³y temat ok?:
LINK DO YT'BA NIE DZIA£A BO PLIK ZOSTA£ USUNIÊTY PRZEZ NARUSZENIE PRAW AUTORSKICH
dotar³o?
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
moge postaraæ siê poszukaæ japonskiego opena bez napisów, wystarczy tylko sceny wtedy zamieniæ i bêdzie to jeszcze lepiej wygl±dac
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
By³bym bardzo wdziêczny, gdyby¶ znalaz³. Sam szuka³em, ale nic. Jedyne, jakie znalaz³em bez napisów to ten z Battle Frontier (09) i jaki¶ z oryginalnej serii (zdaje siê, ¿e 03 lub 04).
Gdyby uda³o Ci siê znale¼æ, móg³bym ogarn±æ filmik jeszcze raz. ;) Tylko pamiêtaj, ¿e u¿y³em do tego dwóch openingów (2 ostatnie).
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.