No i sta³o siê... Miejsca powoli siê zape³niaj±, nasta³ czas wakacji. Wiêkszo¶æ z was pewnie ma du¿o wolnego czasu, a nasza kadra jest nieco "os³abiona". Czas na ma³y tuning - dodatkowych mg :-).
Ten nabór bêdzie inny ni¿ wszystkie poprzednie. Nast±pi³o bowiem kilka istotnych zmian. Pierwsza z nich - zmiana prowadz±cego. Jako, ¿e Vabi odszed³ na spokojn± emeryturê, naborem zajmê siê ja. Druga zmiana - generalny ca³okszta³t. Ale o tym za chwilê. Generalnie, macie do zrobienia trzy rzeczy. Pierwsz± z nich jest wype³nienie takiego oto formularzyka:
Jak to ju¿ bywa³o, oceniaj±cy mg nie bêd± mieli wgl±du na ten zapis. Druga czê¶æ wymaga nieco wiêkszego wysi³ku. Ka¿dy z was dostaje bowiem taki oto zapis:
Cytat:
Imiê, nazwisko, ksywa: John Kowalski/Superman
Wygl±d:Trojanek Cechy charakteru: Mi³y, sympatyczny, silny, odwa¿ny, m±dry, szybki, sprytny, wysoki.
Region: Kanto
Historia John urodzi³ siê roku pañskiego MCMXCII (1992) w Pallet Town. I pierwsze s³owo jakie powiedzia³ to: "Karmel". Zosta³o mu tak na d³ugie lata, w³a¶ciwie to do dzi¶ jego ulubione powiedzonko. Wychowywa³a go mama, Anna Kowalski. John sprawia³ problemy. By³ dzieckiem ruchu, najprawdopodobniej ma Attention Deficit Hyperactivity Disorder. Zmêczona i poobijana matka pos³a³a go do szko³y z internatem/internetem. John tam robi³ za rozrabiakê. Ucieka³ z lekcji, niszczy³ szkolne mienie, bi³ innych uczniów, wymusza³ pieni±dze... Taki bamber. Dlatego, po okradzeniu sklepu zosta³ wys³any do poprawczaka, gdzie zosta³ naprawdê zresocjalizowany i po jego dawnej osobowo¶ci nie zosta³ ¿aden ¶lad. Wst±pi³ ochotniczo do policji, gdzie zosta³ mu przydzielony Pikachu, jako pomocnik w zwalczaniu przestêpczo¶ci.
Zawód: Trener/Policjant
Starter: Pikachu
Cel: Zaprowadzenie porz±dku w Kanto=zlikwidowanie przestêpczo¶ci
Ekwipunek: Du¿y plecak, fajna komórka, kilka komiksów, sporo jedzonka.
Towarzysze: Brak
Pro¶by specjalne: Brak
Piszecie wstêp do gry, daj±c z siebie wszystko. Nastêpnie ruszacie mózgownicami, wymy¶lacie dalsze losy bohatera. Piszecie ktrókie "streszczenie" jego przysz³ych przygód, wyobra¼cie sobie co by siê dzia³o przez nastêpne 10 stron jego gry. Ca³o¶æ wrzucacie do jednej koperty, naklejacie znaczek pocztowy i wysy³acie na --><-- Do mnie (czyt. do Legendsa). Macie na to czas do... do 4 Lipca w³±cznie : ). Wyników spodziewajcie siê w okolicy 10, lub je¶li dobrze pójdzie to nawet wcze¶niej : D. Tyle z mojej strony.
Do pracy, rodacy!
[Kojot] Zmienione, bo trojan by³.
Ostatnio zmieniony przez Kojot 29 Sierpieñ 11, 16:12, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.