POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
28 Maj 12, 10:41
Ojciec oddaj moje jajko
Autor Wiadomo¶æ
Byakurai 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Bear wants justice

Do³±czy³: 14 Sie 2009
Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 21 Czerwiec 10, 12:20   

- Hej, co ty tu robisz? - Zapyta³ Kuba z pewnym zdziwieniem, pytanie raczej nie na miejscu, gdy¿ ty je powiniene¶ zadaæ. W tym samym czasie team Rocket skierowali latarki na was, Kuba poci±gn±³ ciê w dó³ by was nie zauwa¿yli.
- Najwyra¼niej nasze drogi znów siê spotka³y. - Powiedzia³ Kuba spogl±daj±c na górê czy nie ma ty waszych przeciwników.
- Tak jestem synem g³ównego bossa team R - Doda³ nim zapyta³e¶ pytanie

Sygnatura użytkownika

*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*

Ich bin eine :zombie:

Kojot 
Nosi czapkê Asha
Rumble in the Jungle

Do³±czy³: 01 Sty 2009
Sk±d: Bandle City
Wys³any: 21 Czerwiec 10, 22:49   

- No ale po co Ucieka³e¶? Czemu mi nic nie powiedzia³e¶?
Zwracam wzrok na nogi. Jaki¶ ma³y Pokemon zaczyna mnie szarpaæ. Ma³a Kulka. Czy¿by to Shromish? K³adê Pokeball. Czekam na reakcjê.

Byakurai 
Bear wants justice

Wys³any: 22 Czerwiec 10, 13:28   

- Z domu? Ojciec chce bym by³ taki jak on, boss zespo³u r, ale ja nie chce byæ z³y. Gdy ojciec siê o tym dowiedzia³ wpad³ w sza³, dlatego te¿ zwia³em. Wtedy spotka³em ciebie a resztê ju¿ znasz, teraz ojciec postanowi³ mnie szukaæ. - Powiedzia³ Kuba. Shromish zacz±³ gadaæ swoim jêzykiem, przez co jeden z cz³onków znanej z³ej bandy popatrza³ siê tutaj.
- Teraz cicho i jak mo¿esz to wsad¼ go do pokeball'a, przysporzy nam jeszcze k³opotów. - Doda³ Kuba czo³gaj±c siê

Sygnatura użytkownika

Kojot 
Nosi czapkê Asha
Rumble in the Jungle

Wys³any: 25 Czerwiec 10, 21:06   

Okey.
Cicho pyknê³o. Chowam Pokeball do kieszeni. Nas³uchuje czy przez tego Shromisha nie mamy jakich¶ k³opotów.
Pidgeotto wyjd¼... - Sprawd¼ okolicê
Trzeba siê upewniæ czy droga czysta. Idê powolutku, cicho i nas³uchuje. S³yszê oddalaj±ce siê kroki zespo³u R.

Byakurai 
Bear wants justice

Wys³any: 2 Lipiec 10, 02:01   

- Tu go nie ma szefie. - Powiedzia³ znany ci g³os z telefonu. Pidgeotto lecia³ nad wami omijaj±c wzrok team Rocket, wy widzieli¶cie ju¿ centrum pokemon, mieli¶cie gdzie zwiaæ, lecz ...
- Nie ja nie mogê ... muszê wróciæ do Ojca nim komu¶ zrobi co¶ z³ego. - Powiedzia³ Kuba po czym wsta³, wolnym krokiem poszed³ w stronê ojca pokiwa³ ci g³ow± byæ ucieka³ i poszed³ dalej.

Sygnatura użytkownika

Kojot 
Nosi czapkê Asha
Rumble in the Jungle

Wys³any: 9 Lipiec 10, 21:34   

-No có¿ twój wybór.
Skradam siê powoli, w stronê Poke Center. S³yszê szelest, i pó³g³osy. Ignoruje to, gdy¿ moje ¿ycie wisi na cieniutkiej ¿y³ce. Ka¿dy nierozwa¿ny ruch i mog± mnie wykryæ. No có¿ trzeba ryzykowaæ by wyj¶æ z tego buszu i dostaæ siê do bezpiecznego miejsca. Hmn... mam pomys³!
- Charmeleon wyjd¼. U¿yj Smokescreen! Teraz Pidgeotto u¿yj Gust. Spróbujcie odwróciæ ich uwagê! Nie dajmy siê, musimy odbiæ Kubê!.
- Ty Oddish te¿ wyjd¼ i pomó¿ im. U¿ywaj ci±gle Acid. Taaak dobrze, stwórzmy Tornado zniszczenia! Powstrzymajmy zespó³ R.
- Poliwag i Butterfree bez was nie by³o by zabawy. Do dzie³a! Poliwag Water Gunem uderzaj ci±gle w Tornadko. Ty Butterfree u¿ywaj Sleep Powder jak najczê¶ciej, aby to Tornado du¿o go po³knê³o.
- Krzyczê.
- Pidgeotto na mój znak wypu¶æ je przestañ kumulowaæ to coraz to wiêksz± Tr±bê.

Obchodzê to co robi± moje Poczki. W miedzy czasie skanujê Shroomisha.

Efekt Rewelacyjny.

Teraz Charmeleon walnij Emberem w Tr±bê Powietrzn±, na 3 Pidgeotto wypu¶æ t± Tr±be.

3... 2... 1... TERAZ!

---
Co¶ mnie wziê³o na wiêkszy odpis :O

Byakurai 
Bear wants justice

Wys³any: 17 Lipiec 10, 21:31   

Sory za brak odpisu, ale no mia³em kilka spraw

Shroomish - pokemon grzyb, typu trawiastego. Shroomish'y ¿yj± w wilgotnej glebie w ciemnych g³êbinach lasów. Pokémon ten ¿eruje na kompost, który jest z³o¿ony z poleg³ych, gnij±cych li¶ci. Preferuje miejsca wilgotne. Wys. 0.4m Wag. 4,5kg, Zdolno¶æ: Poison Heal. lvl:15 Ataki: Absorb, Tackle, Stun Spore, Leech seed. Atak spec. - Brak

Wielkie tornado z po³±czenia wszystkich ataków dolecia³o do zespo³u r, lecz ci go zauwa¿yli ...
- Crobat'y szybko Gust wywiejcie to st±d. - Powiedzia³ ich szef, lecz potê¿na moc Tornada nie da³a siê tak ³atwo i poskromi³o ich na chwilê, wszyscy usnêli dziêki dodaniu Sleep Powder. Kuba popatrzy³ siê w twoj± stronê, kiwn±³ rêkê i szybko podbieg³ do ciebie.
- Co ty czynisz cz³owieku? - Zapyta³ szybko kryj±c siê w krzakach

Sygnatura użytkownika

Kojot 
Nosi czapkê Asha
Rumble in the Jungle

Wys³any: 18 Lipiec 10, 12:24   

- Chcesz zostaæ tak samo z³y jak on? Jeste¶my przyjació³mi, pamiêtaj o tym, mo¿na zawsze liczyæ na przyjació³. Nie wa¿ne jest to twój ojciec ...
- Dobra robota Pokemony. Wracajcie
Na wszelki wypadek zostawi³em tylko Charmandera i Pidgeotta.

Byakurai 
Bear wants justice

Wys³any: 19 Lipiec 10, 21:45   

- Masz mo¿e i racjê, ale zobacz co on robi, on jest w stanie zabiæ cz³owieka by tylko mnie znale¼æ, a jak ciebie z³apie? To co krzes³o i pytania, ty nic na 100 % procent nie powiesz i bêdzie ¶mieræ. - Powiedzia³ Kuba ... popatrzy³ w stronê ojca po czym my¶l±c doda³
- Muszê siê wreszcie postawiæ ojcu, zmieniæ swoje ¿ycie, staæ siê mê¿czyzn±. Od dzisiaj mów mi Jakub. - Doda³, zacisn±³ piê¶æ, z jego oka sp³ynê³a ³za, nie by³ pewny tego co robi. Brakowa³o mu mi³o¶ci ojca i matki której nie mia³. Twój Charmander spojrza³ na ciebie. Zespó³ R powoli siê budzi³, nie mieli¶cie du¿o czasu na rozmowy, pozostawa³y wam tylko sekundy, mo¿e i 2 minuty, musia³e¶ podj±æ decyzje, co teraz robiæ

Sygnatura użytkownika

Kojot 
Nosi czapkê Asha
Rumble in the Jungle

Wys³any: 23 Lipiec 10, 19:11   

- Wiêc jaka jest twoja Decyzja Kuba?
¦ciskam w rêku Pokeball. Wiem ¿e zaraz mo¿emy siê znale¼æ w powa¿nych tarapatach. Ale czego siê nie robi dla przyjació³. Nerwowo siê rozgl±dam. Gdybym tak mia³ Flygona. Albo Charizarda. Muszê z³apaæ Trapincha - tak to bardzo przydatny Pokemon.
- Kuba wiêc jak?
Kuba najwidoczniej trzyma mnie w niepewno¶ci. To jego ostatnie zdanie siê liczy. Wiêc je¶li wybierze ojca, bêdê musia³ wyj¶æ sam. Podró¿owaæ sam - w dodatku nara¿aj±c siebie.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: