1.Imiê i Nazwisko:jon kechum
2.Wiek:10
3.P³eæ:mê¿czyzna
4.Wygl±d: ma³y blondyn z niebieskimi oczami
5.Charakter:³atwo zdobywa przyja¼ñ ludzi i pokemonów
6.Profesja:trener
7.Historia:jon mia³ 10 lat i mieszka³ w mie¶cie sino. Jon niemu g³ doczekaæ siê dnia kiedy dostanie pokemona. Jon sporo nad tym my¶la³ ale i postanowi³ ¿e jego starterem bêdzie chimchar.Wreszcie nadszed³ dzieñ Jona i wyruszy³ z chimcharem w podró¿ pokemon.
8.Starter: chimchar
9.Kraina i miasto Sinnoh, Jubilife City
10.Gra lvl/nie lvl:levelowa
11.Pieni±dze/ brak pieniêdzy
12.Pro¶by do Mg: chcia³bym spodka wielu przyjació³
7.Historia: - Co? - zapyta³ Michael czytuj±c w³a¶nie najnowsze wydanie codziennika Sinnoh Now! Mary i Peter wci±¿ byli w jego towrzystwie, szybko zapytali ch³opca o co w³a¶ciwie mu chodzi, co przeczyta³, ¿e jego reakcja by³a tak gwa³towna.
- Przeyczyta³em, ¿e odnaleziono jaki¶ drogo - cenny kamieñ, który wed³ug legendy nale¿a³ kiedy¶ do Articuno, za¶ teraz jest gdzie¶ w Sinnoh. Wszyscy bardzo siê zdziwili, nie mniej szanse na to, ¿e rodzice tak po prostu by ich pu¶cili by³y bardzo niewielkie ... Wszyscy zaczêli b³agaæ rodziców, jednak¿e Ci nadal nie chcieli siê zgodziæ, kiedy jednak opowiedzieli im o tym, co przeczyta³ Michael, i o tym, jakie s± ich wielkie plany - rodzice chc±c nie chc±c ulegli ich namowom. Kilka dni potem ca³a trójka wspólnie wyruszy³a.
8.Starter: Piplup
9.Kraina i miasto Sinnoh, miasto Jublifie, je¶li jednak siê nie zgadzasz na Sinnoh, niech bêdzie Johto, miasto New Bark Town.
Lenoc Coli
p³eæ:Ch³opiec
Wygl±d:http://img4.imageshack.us/img4/5488/legends2.gif
Charakter Mi³y, Pogodny, Przyjacielski, Nerwowy, Gadatliwy
6.Profesja: trener
Historia : Lenoc by³ mi³ym, spokojnym dzieckiem. Nigdy nie mia³ wrogów, ale i niedu¿o kolegów. Jedyne co robi³, to non-stopem czyta³ ksi±¿ki o poksach. Wszelakie encyklopedie, bulbapedie i tym podobne pierdo³y. By³ przeciêtnym parulatkiem, gdy jego rodzina przeprowadzi³a siê z Shinnoh do Azalea w Johto.
Szok by³ ogromny, bo ma³y Coli nigdy wcze¶niej nie widzia³ tak spokojnego miasteczka. Ca³ymi godzinami siedzia³ i patrzy³ na Slowpoki, wylegiwuj±ce siê pod domami. Którego¶ jednak dnia faceci w czerni napadli na jego nowy dom. Obrabowali sejf, zabrali oko³o 50,000$. Ch³opak mia³ wtedy oko³o dwunastu lat, wiêc ruszy³ w po¶cig za lud¼mi. Doszed³szy do groty niedaleko miasta, widok go przerazi³. ¯y³o tam ca³e stado Slowpoków... bez ogonów. Wszystkie by³y w klatce (ogony) obok ludzi z jakiego¶ teamu. Obok sta³ stary dziad, który widocznie próbowa³ ratowaæ sytuacjê. Lenoc wraz z nim uratowali resztê Slowpoków, tym samym zaprzyja¼niaj±c siê. Odt±d ch³opak godzinami siedzia³ w domu dziadka, przygl±daj±c siê jego pracy. By³ on ball makerem (Lenoc od zawsze lubi³ t± dziedzinê). Którego¶ dnia Kurt (tak nazywa³ siê stary dziad) da³ ch³opcu bilet na Wyspy Pomarañczowe. Zadowolony Lenoc pop³yn±³ tam za zgod± rodziców. Po drodze zaprzyja¼ni³ siê z Wingullem, którego uratowa³ z r±k wrogich Sharpeedo. Ca³a akcja zaczyna siê, gdy Coli wysiada ze statku (ma ju¿ zestaw Ballmakera od Kurta), aby na Valencia Island poæwiczyæ umiejêtno¶ci wytwarzania balli.
Starter: puchu
Kraina, Miasto/ Co¶ jeszcze: Orange Islands / Valencia Island
Gra lvl/nie lvl: gra lvl
Pieni±dze/brak pieniedzy: brak pieniêdzy
Pro¶by do MG :
1.Imiê i Nazwisko:Len Kagamine
2.Wiek:13
3.P³eæ:Male
4.Wygl±d:
5.Charakter:Mi³y, pomocny, roztrzepany, uparty
6.Profesja:Pokemon Ranger
7.Historia:Len by³ dzieckiem z ubogiej rodziny. Zawsze marzy³ o pracy rangera. Gdy dorós³ do wieku 12 lat rodzice pozwolili mu na uczêszczanie do szko³y Rangerów. Zawsze o tym marzy³, i w koñcu sen sta³ siê jaw±. Potrafi³ piêknie ¶piewaæ, dziêki czemu szybko poznawa³ nowych przyjació³, Jednymi z najlepszych by³a Rin(dziewczyna) i Kaito(Ch³opak) . Wszêdzie chodzili razem, gdy siê poznali, nie zwracali an niego uwagi, lecz gdy us³yszeli jego ¶piew od razu siê z nim zaprzyja¼nili, gdy¿ oni tak¿e lubili ¶piewaæ, byli jednymi z najlepszy tercetów w szkole. Nadszed³ dzieñ egzaminu koñcowego, wszyscy nawzajem ¿yczyli¶my sobie powodzenia, zadaniem by³o z³apaæ Weavile, Kaito i Rin zdali test ¶piewaj±co. Nadesz³a moja kolej. TO BE CONTINUED.
8.Starter: Elekid
9.Kraina i miasto: Zaczniemy od Kanto.
10.Gra lvl/nie lvl: nie lvl
11.Pieni±dze
12.Pro¶by do Mg:
- ¯eby Rin i Kaito byli ze ze mn± jakby w dru¿ynie.
- ¯eby Rin dosta³a Skitty.
- ¯eby Kaito dosta³ Cranidosa
Wys³any: 21 Czerwiec 10, 17:33
Zapisy
1.Imiê i Nazwisko: Kowalt
2.Wiek:18
3.P³eæ:Mê¿czyzna
4.Wygl±d: Pozwól ¿e podam Ci skan z mangi. Green/Blue z sagi Yellow:
A tu sprite:
5.Charakter: Rozwa¿ny, zazwyczaj spokojny i powa¿ny ale potrafi siê wkurzyæ. Nie boi siê po¶wiêciæ siebie i innych aby osi±gn±æ cel. Czasem ironicznie spogl±da na otaczaj±cy ¶wiat. Zazwyczaj tajemniczy. Stara siê unikaæ towarzystwa. Bywa z³o¶liwy i m¶ciwy.
6.Profesja: Trener/Z³odziej
7.Historia: Spróbujemy tak:
Rodzina ch³opaka mieszka w regionie zwanym Almi±. Dok³adniej w mie¶cie Veintown. Jego rodzice byli dumnymi Rangerami i robili wszystko aby ich syn poszed³ w ich ¶lady. Chcieli aby powtórzy³ sukces swojego starszego brata który osi±gn±³ rangê Super Rangera. Sam ch³opiec by³ najmniej zainteresowany tym celem, tak naprawdê marzy³ aby zostaæ kiedy¶ mistrzem pokemonów o których tak wiele s³ysza³. Niestety nie by³o mu to dane. Uczêszcza³ do akademii Rangerów lecz niestety obla³ ostateczne egzaminy. Wiedzia³ ¿e rodzice nie bêd± zbyt zadowoleni. I co teraz z nim bêdzie? Wy¶l± go aby pomaga³ znajomemu profesorowi? Nie, badania wydawa³y mu siê jeszcze gorsze ni¿ przygody Rangera. .Powtórka egzaminu za rok? Nie, mia³ ju¿ do¶æ tej szko³y. Ch³opiec podj±³ w tej chwili najwa¿niejsz± decyzjê swojego ¿ycia. W koñcu by³ ju¿ doros³y. No wiêc, mê¿czyzna podj±³ najwa¿niejsz± decyzjê w swoim ¿yciu. Spakowa³ najpotrzebniejsze rzeczy oraz zabra³ wszystkie swoje oszczêdno¶ci. Zakupi³ bilet na najbli¿szy statek. Kiedy statek ruszy³ wyszed³ na pok³ad aby zobaczyæ dom który opuszcza.
Kiedy¶ tu wrócê! Bêdê wtedy znanym trenerem. Ale do tego czasu muszê porzuciæ swoje imiê, nazwisko czy wspomnienia. Hm Kowalt. Tak siê od dzisiaj nazywam.
Ch³opak nie wiedzia³ ¿e do statku zbli¿a siê ³ód¼ podwodna pewnego z³ego Teamu.
8.Starter: Scyther, Charmander lub Sneasel. Wedle twojego uznania.
9.Kraina i miasto: Kanto – Vermilion lub Pallet Town.
10.Gra lvl/nie lvl: Jak ci wygodniej. Mnie to wsio rybka.
11.Pieni±dze
12.Pro¶by do Mg: Pro¶ba o wyrozumia³o¶æ. Mam trochê zajêæ i nie zawsze mam czas aby odpisaæ.
A fabularne: do³±czenie do z³ego Teamu.
W dalszym okresie po resocjalizacja pomoc w zniszczeniu tego¿ Teamu.
A tak poza tym mi³o mi poznaæ swojego imiennika. ;)
Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez kowalt 21 Czerwiec 10, 19:46, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Kontakt:
Wys³any: 22 Czerwiec 10, 13:04
1.Imiê i Nazwisko: Henio Graf, pseudonim grafik
2.Wiek: 15 lat.
3.P³eæ: Ch³opiec
4.Wygl±d:
5.Charakter: Cechy pozytywne:
• mi³y
• uprzejmy
• pomocny
Negatywne:
• z³o¶liwy
• czasami nie kulturalny
• ha³a¶liwy
6.Profesja: trener
7.Historia: - Henio od urodzenia malowa³ po ¶cianach. Nic dziwnego ¿e teraz jest graficiarzem. Nic dziwnego ¿e gdy us³ysza³ ¿e w Azalea Town przyje¿d¿a znany graficia¿ - Tomy Gonter od razu zapali³ siê na ten wyjazd. Przez dwa dni pomaga³ rodzicom, a oni pozwolili mu jechaæ z Mari, swoj± kole¿ank±, pod warunkiem ¿e jej rodzice siê zgodz±. Rodzice Mari zgodzili siê. ¯egnaj±c go rodzice mówili ¿eby tylko uwa¿a³ i nie wpakowa³ siê w ¿adne k³opoty. Tak wiêc poszli do profesora i przeb³agali go aby Mary da³ Hoppipa, a Heniowi Swinuba. Wyruszyli razem. Do Ecruteak City dotarli bez problemów. Pdczas czytania gazety Mary i Henio dowiedzieli siê strasznej rzeczy. Tomy Gonter zosta³ porwany i to prawdopodobnie dla okupu. Nale¿y wspomnieæ ¿e Tomy prócz tego ¿e jest graficia¿em, jest tak¿e bogatym trenerem. Gdy to us³yszeli Henio postanowi³ ¿e musi odnale¼æ Tomiego. Musi co¶ dla niego zrobiæ. To jest jego szansa ¿yciowa...
8.Starter: swinub
9.Kraina i miasto Johto, miasto Olivine City.
10.Gra lvl/nie lvl: Bez leveli.
11.Pieni±dze/brak pieniedzy z pieniêdzmi
12.Pro¶by do Mg: Towrzysze - Mary Noogati z hoppipem
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.